• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 tayin için hazırlanan asker eşleri

slm arkadaşlar,ben de asker eşiyim ve maalesef ağrı patnos a tayinimiz çıktı. çok üzgünüm.şu anda adana da görev yapıyoruz ayrılmak çok zor olacakkk.:58:

slm arkadaşlar,ben de asker eşiyim ve maalesef ağrı patnos a tayinimiz çıktı. çok üzgünüm.şu anda adana da görev yapıyoruz ayrılmak çok zor olacakkk.:58:

tatlııımmm ben de adanadayım aksantaş toki lojmanlarında bizde gitcez hem de hakkariye bak beterin beteri var şükret.ben de çok üzülüyorum adanadan gideceğim için zaten buralıyım ben 2 katı zorlaşacak bana.

özlem sağol iyi dileklerin için :)

aşktutkunu bana mesaj atmışsın ama cevap veremiyorum ben 100 tane dolmadığı için.benim eşim eruhta,2 yıllık görevi.siz merkezdesiniz sanırım.

canııımmmmmm çoooooookkk sevindim hayırlı olsun kuzu ankarada doğacak yani :64::64::64: öpüyorum seni
aynenn cnm kuzu ankaralı olcak allahım nasıp ederse
vaaay 1. bölge :) hayırlı olsun, siirtten sonra ankara size cennet gibi gelecektir :D

yokk yokk cnm bırıncı bölge degıl merkez olmadıgı ıçın 3. bolge ama çok sanslıyızkı 3. bolgeyı batı gıbı bıyerde yapıyoruz ondan sonra 1. bölge ınsallah.ve ne guzel tesadufkı eşimim çok sevdıgı bır arkadası vardı amasyadayken oda onunda aynı yer çıkmış hazıranda dugunu olup eşiyle gelicek bırde sıırtten bır tanıdıgım var gecen sene gıtmıştı en guzelıde turıstık yer plajının reımlerını görduk harıka bıde balık tutmak ıçın yerler ve pıknık alanları var sabırsızlıkla gıtmeyı ıstıyoruz:3:

yazdıklarınızı okurken gözyaşlarımı tutamıyorum gerçekten.evet memleketimizin her yeri güzel.ama şu hasretlik olmasa.Allah eşinden uzak kalıcak olan herkese sabırlıklar versin.

yazdıklarınızı okurken gözyaşlarımı tutamıyorum gerçekten.evet memleketimizin her yeri güzel.ama şu hasretlik olmasa.Allah eşinden uzak kalıcak olan herkese sabırlıklar versin.

amin canım amin valla ben de ağlamaktan öldüm bugün hepimize ağlıyorum sadece kendime değil:43::43:

bizimde diyarbakır merkez çıktı.Diyarbakırda çalışanlar yada çalışmış olanlar biraz bahsedebilirmi jandarma lojmanları nasıl merkezde varmı...felan şuanda ankaradayız süper bir tayin yeri tabiki herşey çok rahat.

Back