- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
slm arkadaşlar,ben de asker eşiyim ve maalesef ağrı patnos a tayinimiz çıktı. çok üzgünüm.şu anda adana da görev yapıyoruz ayrılmak çok zor olacakkk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar,ben de asker eşiyim ve maalesef ağrı patnos a tayinimiz çıktı. çok üzgünüm.şu anda adana da görev yapıyoruz ayrılmak çok zor olacakkk.
bende siirte gidicem temmuzda, eşim orda 1 yılını doldurmuş olcak, 1 yıl kalıcaz:)
özlem sağol iyi dileklerin için :)
aşktutkunu bana mesaj atmışsın ama cevap veremiyorum ben 100 tane dolmadığı için.benim eşim eruhta,2 yıllık görevi.siz merkezdesiniz sanırım.
hayırlı olsun cnmkızlar yuppiiiiiiiiii ankara bölül ast.subaylıgı çıkmış eşime okadar mutluyumki
kızlar yuppiiiiiiiiii ankara bölül ast.subaylıgı çıkmış eşime okadar mutluyumki
aynenn cnm kuzu ankaralı olcak allahım nasıp edersecanııımmmmmm çoooooookkk sevindim hayırlı olsun kuzu ankarada doğacak yani öpüyorum seni
vaaay 1. bölge :) hayırlı olsun, siirtten sonra ankara size cennet gibi gelecektir
yazdıklarınızı okurken gözyaşlarımı tutamıyorum gerçekten.evet memleketimizin her yeri güzel.ama şu hasretlik olmasa.Allah eşinden uzak kalıcak olan herkese sabırlıklar versin.
amin canım amin valla ben de ağlamaktan öldüm bugün hepimize ağlıyorum sadece kendime değil
BİZEdeE PATNOS ÇIKTI VE ŞUAN PATNOSTAYIZ:))))slm arkadaşlar,ben de asker eşiyim ve maalesef ağrı patnos a tayinimiz çıktı. çok üzgünüm.şu anda adana da görev yapıyoruz ayrılmak çok zor olacakkk.