• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 tayin için hazırlanan asker eşleri

Cinarefeninannesi

çınar efe_alya naz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
5.239
36
156
38
Ankara
kızlar bu yıl tayıncıyız cok mutlu ve bır okadarda heyecanlıyım.nerelerı tercıh ettık burada paylasalım tayın acıklanıncada neresı cıktıgını yazalım.

bizde adanadayız şuan çok üzülüyorum burdan gideceğim için heleki doğu olunca daha zor:(((

evet adanaya çok alışmıştım...lojmanla bağlantım çok yok ama şehri insanları seviyorum...doğu olsaı gerçekten geren sanırım ama bilemiyorum ki..sen neresindesin adananın

ağrı kars siirt van sarıkamış yazdı eşim...tercih dışıda olabilir 5. bölgeler işte bilmiyorum artık:((((
siz nereleri yazdınız

allahım gönlünüze göre versin.biz de mardin,batman,diyarbakır,hakkari yazdık ama biz hakkari,şırnak,tunceliden birini bekliyoz bakalım.beni götürsün de nere olursa olsun

canım çok teşekkürler rahat bir yer olduğunu duymuştum inşallah olunca soru bombardımanına tutarım seni:1::1:

Tamam canım yardımcı olurum. Bu arada Ağrı ve Van'a da gittim güzellik açısından Van güzel Van gölü olduğu için deniz havası veriyor. Ama Ağrı çıkmasın diye dua et bence hem halkında Türkçe konuşan yok hemde daha karışık bir yer...

Tamam canım yardımcı olurum. Bu arada Ağrı ve Van'a da gittim güzellik açısından Van güzel Van gölü olduğu için deniz havası veriyor. Ama Ağrı çıkmasın diye dua et bence hem halkında Türkçe konuşan yok hemde daha karışık bir yer...

canım bende en çok kars ve vanı istiyorum...inşallah hayırlısıysa çıkar..dua et bizim için olur mu :(çok zormuş beklemek:2::2:

evet cnm bız batıya gıdıcez allahım nasıp ederse suan siirtteyiz bız toplandık tainler çıkar çıkmaz tasıncaz hemen hatta esımle sureklı satılık ev ılanlarına bakıyoruz.bız izmir samsun kocaelı gebze manısa merkez alasehır balıkesir ve malatyayı ıstedık neresı olursa artık.gıtcegımız yerde cok önemlı 2, dogumumu batıda yapmak ıstıyorum çunkı

evet cnm bız batıya gıdıcez allahım nasıp ederse suan siirtteyiz bız toplandık tainler çıkar çıkmaz tasıncaz hemen hatta esımle sureklı satılık ev ılanlarına bakıyoruz.bız izmir samsun kocaelı gebze manısa merkez alasehır balıkesir ve malatyayı ıstedık neresı olursa artık.gıtcegımız yerde cok önemlı 2, dogumumu batıda yapmak ıstıyorum çunkı

Back