• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

sebbos avatarın beni geriyo
çok isyankar gördüm seni cnm

isyan değil cnm yaaa.. hoşuma gidiyo böyle böğüre böğüre ağlayan smile'ler resimler buda hem burayada uyuyor diyem yaptım ama bende mutsuz oluyorum gördükçe değiştircem..

okudum cnm.şimdi netten ona bakıyordum bende :34:

ben pimpirikliliğine uyuz olmuştum ama lazım öyle doktor umursamaz olmasından iidir. :34::34::34:

kızlar hamilelik belirtisimi diye sormuyorum gerçekten başta bunu söyleyim ama bende iki gündür adet olcakmışım gibi bi şişkinlik tatlı ihtiyacı ölcem yaa... bide oburum anlatamam... neden acep... daha yeni yumurtladım... :44::44::44::44::44:

ben calısmıyorum zaten canım;progesteronum yeterlı gelmıyomus hamılelıkte;onun ıcın bellı bır süre fıtıl olarak bu hormonu kullanmam gerekıyo

hım çalışmaman şuanda avantaj snein için canımmm dinlen yorma kendini ilaçlarınıda düzenli al lütfen inş. bebişinide sağlıkla alacaksın kucağına Allah yardımcın olsun

kızlar hamilelik belirtisimi diye sormuyorum gerçekten başta bunu söyleyim ama bende iki gündür adet olcakmışım gibi bi şişkinlik tatlı ihtiyacı ölcem yaa... bide oburum anlatamam... neden acep... daha yeni yumurtladım... :44::44::44::44::44:

cnm aynı şey bendede var..karnımda şilkinlik var birde tatlı krizindeyim resmen..geçen markette hiç yapmadığım birşey yaptım.tatlı cnm çekti tabi bize tatlı veriyodu görevli dayanamadım orda tulumba tatlısı vardı bir tane alabilirmiyim dedim görevlide tabi dedi ben hemen aldım yedim eşimin bana bir bakışı var :1: napıyım cnm istedi dedim bende.:27: ama ben soğuklara yoruyorum.üşüdükçe tatlı istiyo heralde vücudum.

çikolata yıyomusun?
yıyosan geçmiş olaa

bakın tıckerıme
uç medinin uçuk tickeri yaptım dourdum bıle bugun dourcam:1::1:

$imagesCAXGDUKP.jpg $1yq_sperm-karikatur1.jpg $41s_sperm-karikatur2.jpg

:60::60::60::60::60::60::60:

geçen ay benimde öyleydi çok ağrım vardı ay boyunca iki günde gecikti acaba mı :49: dedim kendime ama sonra geldi kırmızılar

ahh bacımmm bende sabah adet sancısyla uyandım dün gece bir iştahh allahhh 8 de yedim bide 10 da yedim yemek yani öle atıştırma değil benim de yumurtlama günüm yeni geçti bilmiyorum artık umutlanmayalım kızz :70:

cnm aynı şey bendede var..karnımda şilkinlik var birde tatlı krizindeyim resmen..geçen markette hiç yapmadığım birşey yaptım.tatlı cnm çekti tabi bize tatlı veriyodu görevli dayanamadım orda tulumba tatlısı vardı bir tane alabilirmiyim dedim görevlide tabi dedi ben hemen aldım yedim eşimin bana bir bakışı var :1: napıyım cnm istedi dedim bende.:27: ama ben soğuklara yoruyorum.üşüdükçe tatlı istiyo heralde vücudum.

ayy bende mi gitsem bi markete... :60::60::60::60::60:

çikolata yıyomusun?
yıyosan geçmiş olaa

bakın tıckerıme
uç medinin uçuk tickeri yaptım dourdum bıle bugun dourcam:1::1:

hemde ne yemek ama şu anda yok çıldırıyorum... reçellerde pekmezlerde evde gözüm. işten çıkıyorum hemen en az bi tane çikolata alıyorum... :60::60::60::60:
da medim neye geçmiş ola anlamadım... :44::44::44::44:

kızlar oje surdum lütfen üflermisiniz hepiniz
çabucak kurusun:60::60::60::60:

üff püffff..... :))))))))

Son düzenleme:
tannsel hanım
acımıo bişi olmuo dediniz :)
size güvendik
iğne yeri acıor
hassasiyet&şişkinlik fena
peh pehhhhhhhhhh

Ya iğne yapıldıktan sonra akşam ılık su banyo yap iğne yerşerini sıcak su ile ov...Nazlı kuşum benim:))) Bak daha doğum yapacağız, acılara dayanıklı olalım..Buğün kim yapacak iğneyi..

üffffffffffffffffffffffffff :60::60::60:
ne renk ojee
kız ne rahat işyeri buuu

doktorlar toplantıda fırsat bu fırsat sürüyim dedım yoksa anamı ağlatıyolar
kör oldum yazı yazmaktan kör
bie topike laf yetiştiriyom

ayy bende mi gitsem bi markete... :60::60::60::60::60:
bana halley alsana sebboş:51:

hemde ne yemek ama şu anda yok çıldırıyorum... reçellerde pekmezlerde evde gözüm. işten çıkıyorum hemen en az bi tane çikolata alıyorum... :60::60::60::60:
da medim neye geçmiş ola anlamadım... :44::44::44::44:

benım adetım gelırken çiklata ister cnm :) belı sanada oyle olmustur
ama tabı ınsallaholmamıstır hakkı gelıyodur
ye tatlıyı cıkar hakkıyııııııııııııııııııııııııııııı heyyo

Son düzenleme:
sen çıtkırıldımsan biz napalııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım:1::1:
şaka leğn
ıgnelısın alınırsın malınırsın şimdi

ya medi kaç gündür iğne oluyom, alıyom hormonları..ne ruh halimde ne kilomda ne dış görünüşümde bişey yok, maşallah diyeyim:))))

Back