2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

kızlar ben geçen hamileyken cebimde çikolata ile geziyordum.
yemediğim tatlı kalmamıştı..
ama seb_bosh adetim geçmişti o zaman benim.yani şu an senle benim ümitlenmemiz için çok erken.bizim şu yaşadığımız dönemi ben pis boğazlılık olarak değerlendiriyorum

Ya iğne yapıldıktan sonra akşam ılık su banyo yap iğne yerşerini sıcak su ile ov...Nazlı kuşum benim:))) Bak daha doğum yapacağız, acılara dayanıklı olalım..Buğün kim yapacak iğneyi..

ben ne dedimdi size
hiç bi şeyim acımaz iğne yerimin acıdığı kadar anlatmıştım HATIRLAYINNNNN

ya medi kaç gündür iğne oluyom, alıyom hormonları..ne ruh halimde ne kilomda ne dış görünüşümde bişey yok, maşallah diyeyim:))))

sende dur durrr
adam diorum araba diorum hüngür hüngür diyorum :)

kız dur bismillah ne adeti ben daha dün yumurtladım şurda kaç gün oldu adet olalı gelemsin uyuz oluyoruz zaten gördükçe cinlerim geliyo bekarkende nefret ederdim adet olmaktan. ama hakkı geliyorsa ona bişey diyemem....

acılı ezme istiyom acılı ezmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
halley ıstıyorum
yedıgun portakallı asitli içecek istiyorum
yaprak sarma ıstıyorum

offffff
bende çok severimmmmmmmmmmmmmmmmmmm hehee yarın yaprak sarcammm çokta gösel yaparım

ayyy ben hamileyken tatlı değilde çantamda kornişon taşıyodum ilk gebeliğimdebende pis bogazım o zaman

daha dun adet olduysan bu belırtı de olamaz ozaman ben ı delirttinnnnnnnn uleeeeeeeeeeen

ben ne dedimdi size
hiç bi şeyim acımaz iğne yerimin acıdığı kadar anlatmıştım HATIRLAYINNNNN

sende dur durrr
adam diorum araba diorum hüngür hüngür diyorum :)

:))))))))Sende hiç bişeyi aman umutma..bak ben unutmuştum doğru ya arabamı çarptım diye ne ağlamıştım...Evet ruh halimde bi değişiklik biraz olmuş...Kasıkların ağrıyomu halen...

:))))))))Sende hiç bişeyi aman umutma..bak ben unutmuştum doğru ya arabamı çarptım diye ne ağlamıştım...Evet ruh halimde bi değişiklik biraz olmuş...Kasıkların ağrıyomu halen...

ağrıo yaaa
aman neyse
kendimi dinlemiorum
tedavi konuşmuorum
yok bişeyim benim
sadece saat 5 de göbekten iğne yaparken aklıma getireceğim :)
dimi tanselim
muckkkk

ağrıo yaaa
aman neyse
kendimi dinlemiorum
tedavi konuşmuorum
yok bişeyim benim
sadece saat 5 de göbekten iğne yaparken aklıma getireceğim :)
dimi tanselim
muckkkk

Tabi bebişim getirme aklına..Zaman geçiyo hızlıca...

Ama ben artık yorudum yawwwwwwwww:)

bide buğün evde büyük temizlik var, kadın temizlik yapıyo, annem başında duruyo, bende burdayım ne güzel demi:))))))

aboooo günese aldanmayın valla çamaşırları asarken barnaklarım donduuuu agzımdan duman çıkıyo yaa üst komşumda cano sen sigara içiyomuydun diye sorduu ne merkalılar leynnnnnn

bende ayarladım bi kadın
her hafta gelecek artık :)
süper olacak çok mutlu yaşayacağım :)
ayda da 200 vercem
inşallah yolunda gider hep

aboooo günese aldanmayın valla çamaşırları asarken barnaklarım donduuuu agzımdan duman çıkıyo yaa üst komşumda cano sen sigara içiyomuydun diye sorduu ne merkalılar leynnnnnn

İnsanın başına ne gelirse meraktan gelirde, akıllı canom derdine ne şu kış günü çamaşırı dışarı seren, akıllı arkadaşım üşütürsen görün:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…