• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bu ay 3 kere çalıştım olursa olur olmazsa bidahaki ay vallaa olcak diye zorla yapamam istek azaldı valla bide yeni evliyizz bu kadar çabuk sıkılırmı insan doktorlar bile yeni evlilerin düzenli cinsel hayatının olması gerektiğini söylüyorlar ben 9 ayda sıkıldım:14:

ben sıkılmıyorum ama ben uğraşmak zorunda oldupum günlerrrr çok yoruluyorum bu çalışma haftasında maalesef öyle oluyorrr:((

EVET EVET
EN GUZEL HEDIYE ISTE:)

bu ay 3 kere çalıştım olursa olur olmazsa bidahaki ay vallaa olcak diye zorla yapamam istek azaldı valla bide yeni evliyizz bu kadar çabuk sıkılırmı insan doktorlar bile yeni evlilerin düzenli cinsel hayatının olması gerektiğini söylüyorlar ben 9 ayda sıkıldım:14:[/QUOTE
EVET ESIM AKSAM DIYO MEDİ YENI EVLENDIGIMIZDEKI HALLERINDESIN SANKI BUGUN EVLENDIK DIYO KIZDI BANA:(]

BENCE 4ÜNCÜ OLİİİ BU NEDERSİN CNM?:):):) Bİ ÖNCEKİNİ BİZDE BERABER YASADIK HATIRLAMAK ISTEMIYORUZ

yok CANIM BEN ONU SAYMADIM BILE;EGER O DÜSÜKTÜ ISE OZAMAN 4 DÜSÜK YAPTIM;ILKI 5 HAFTA;IKINCISI 6 HAFTA;ÜCÜNCÜSÜ IKI BUCUK AYLIKTI

hay Allah tikera dikkat etmemişim
5 görünüyor maşallah maşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

poticim düşüklerinin nedeni neymiş bellimidir ona göre dikkalti davransan gerekiyorsa ilk aylar izin alıp yatsan kalkmasan

Back