• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

poticim tebrik ederim canım,sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini:)bana umut verdmiştin sen hep bozma moralini diye her reglimde,valla hiç umut etmediğim anda geldi..senle aynı ayda hamile kaldık bak,çok sevindim canım:)

Bende seni tebrik ederim canim. saglikli bir hamilelik diliyorum,insallah kucagina almayida nasip etsin rabbim:nazar:

ben daha yumurtlayamamışım yahu:27: bugün 19. günüm ama yumurtam daha 16,3mm de progesteron hormonum da 1,66 da :9: medi sen en iyisi beni listeden sil bir yumurtlayayım hayırlısıyla o zaman yazdırırım yoksa zırt pırt değiştirteceğim sana günümü:78:

ben daha yumurtlayamamışım yahu:27: bugün 19. günüm ama yumurtam daha 16,3mm de progesteron hormonum da 1,66 da :9: medi sen en iyisi beni listeden sil bir yumurtlayayım hayırlısıyla o zaman yazdırırım yoksa zırt pırt değiştirteceğim sana günümü:78:

biş iolmaz bebeeem
biz geç yumurtluyoruz senınle yanı 14 gun yumurtlayanlara göre

geç ama kaliteli yumurta kahvaltıda ne nguzel gider :):):):9:

Kızlar çok tebrik ederim...
Ben dünde kutlamıştım sizleri tekrar tebrik ederim.
Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin.
Şimdi topikteki diğer hatunlarıda peşimize takmak için dua edeceğiz.
Rabbim hepinizin göbeğine melek kondursun
:49:

:nazar: :nazar: :nazar:

canım benim çok teşekkür ederim,inşallah herşey sonuna kadar yolunda gitsin hepimiz için,sağlıkla kavuşalım meleklerimize:):nazar:

nerdesınz bakem yaaa ne dıcem sımdı sızee ıgne oldum yaa bugun adetımın 22 gunu doktora gıttım progesteron tahlılı yaptı 36.77 cıktı degerım yanııı cok cok ıyı allaha sukur kı... doktor gun asırı ılışkı devam mı dedı hayır 4 gundur yok dedım ee gırsene ne duryon dedı kızdı gırmemısım dıyee ben de uzuldum neyseeeeeeeeeeeeeeeeeee

bıdeee bugun peceteye boleee azcık kahverengı olduu daha adetıme var 22. gunumdeyım neyın nesı buu:(:(:(:

nerdesınz bakem yaaa ne dıcem sımdı sızee ıgne oldum yaa bugun adetımın 22 gunu doktora gıttım progesteron tahlılı yaptı 36.77 cıktı degerım yanııı cok cok ıyı allaha sukur kı... doktor gun asırı ılışkı devam mı dedı hayır 4 gundur yok dedım ee gırsene ne duryon dedı kızdı gırmemısım dıyee ben de uzuldum neyseeeeeeeeeeeeeeeeeee

bıdeee bugun peceteye boleee azcık kahverengı olduu daha adetıme var 22. gunumdeyım neyın nesı buu:(:(:(:

ay anacım anlamam ki ben hiç...:26:
sen düşünme onun ne olduğunu boşver..çalışmaya başla hemen...

geldim benn ŞİMDİ !!!!
canım çıktı bea kaç saat kollar eroinman gibi mor :)
MEDİ SANA&TARANTULAYA NE DUA ETSEM AZ
GÜVENÇ'E BA-YIL-DIM
bikerem karizmatik (dr dediğin karizma olmalı accık demi :))
neyse bayaa bayaa konuştuk anlattım anlattı
muayeneyi yaptı çok detaylı
bu yumurtalık bunlar yumurta bu rahim bu o bu şu fln anlattı bana
sona dedi ki başlıoruz :)
tahliller yapıldı doz ayarlandı
hatta demin tatlı hemşirem seda ilk dozumu yaptı
ctesi 9 da kontrol var:)
10 gün ilaç sona toplama sona transferrrr
sevgililer günü demişiniz yaaaa
belkim o gün bize zaten bir hediye gelecek :)

hadi konuşuruk uzun uzun bir araya gelince

geldim benn ŞİMDİ !!!!
canım çıktı bea kaç saat kollar eroinman gibi mor :)
MEDİ SANA&TARANTULAYA NE DUA ETSEM AZ
GÜVENÇ'E BA-YIL-DIM
bikerem karizmatik (dr dediğin karizma olmalı accık demi :))
neyse bayaa bayaa konuştuk anlattım anlattı
muayeneyi yaptı çok detaylı
bu yumurtalık bunlar yumurta bu rahim bu o bu şu fln anlattı bana
sona dedi ki başlıoruz :)
tahliller yapıldı doz ayarlandı
hatta demin tatlı hemşirem seda ilk dozumu yaptı
ctesi 9 da kontrol var:)
10 gün ilaç sona toplama sona transferrrr
sevgililer günü demişiniz yaaaa
belkim o gün bize zaten bir hediye gelecek :)

hadi konuşuruk uzun uzun bir araya gelince

hadi hayırlı olsun cnm...:nazar:
inşallah güzel haberlerinide tez zamanda alırız.

dothane sende ıgne oldun dımı progesterona baktırmak ıcın cagırdı mı doktor senı ben bugun gıttım butun yumurtalar catlamıs cok sukur

dothane sende ıgne oldun dımı progesterona baktırmak ıcın cagırdı mı doktor senı ben bugun gıttım butun yumurtalar catlamıs cok sukur

evet tatlım bende oldum iğne.pazartesi günü.bugün acayip ağrılarım vardı kasıklarımda.progestona bakacaz filan demedi doktor.sadece iğne yapıldı ve 4 gün süreyle ilişki dedi.sen iğneyi adetinin kaçıncı günü olmuştun ki.Hadi canım hayırlı haberler inşallah.

Poticim,irem,su_su ve zeynep hepinizi yürekten tebrik ederim.Allah sağlıkla hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.Bizlerede nasip etsin İNŞALLAHHHHHH

Back