- Konu Sahibi medicalsecreter
- #1.561
kuzum çok sevindim gözün aydın alahım sağlığıyla gelmeyi nasip etsin...
Sagolasin canim,insallah rabbim sizede nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum çok sevindim gözün aydın alahım sağlığıyla gelmeyi nasip etsin...
Ben anne olmusum
Ben anne olmusum
canım hayırlı olsun tekrar
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
aman da aman maşallah nazarlardan korusun Allahım
kızlar farkında mısınız bu topik çok hayırlı gelen bebek haberi veriyo daha şubat ayına girmeden
umut vadeden topik ilan ediyorum 65:
Ben anne olmusum
canım hayırlı olsun tekrar
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
aman da aman maşallah nazarlardan korusun Allahım
kızlar farkında mısınız bu topik çok hayırlı gelen bebek haberi veriyo daha şubat ayına girmeden
umut vadeden topik ilan ediyorum 65:
pötim çok mutlu oldum ya azmin zaferi işte kızım
mistrall sen yasin okumusmuydun canim benim icin,listeyi düzenliyorumda
okumuştum cnm.
Sagolun kizlar,insallah en kisa zamanda sizinde haberlerinizi aliriz
kızlar muhtemel ovulasyon günlerim olan son 2 günü kocamla tartıştığım için değerlendiremedim.gerçi hala kızgınız bu hafta böyle geçer.zaten şu psikolojiyle acaba bebek hiç olmasa mı diye düşünüyorum.
Moralim çok bozuk kızlar.
ayyy iremcim senel sohbetlerimiz olmuştu, uzun zamandır görüşemiyorduk..çok sevindim hamile olmana Allahım kucağına almayı nasip etsin...Çokkkkkkkkk sevindim...............
Kızlar muhtemel ovulasyon günlerim olan son 2 günü kocamla tartıştığım için değerlendiremedim.Gerçi hala kızgınız bu hafta böyle geçer.Zaten şu psikolojiyle acaba bebek hiç olmasa mı diye düşünüyorum.
Moralim çok bozuk kızlar.
öyle deme cnm..
Hepimizin evinde oluyo bu tarz tartışmalar. çok büyütmeyin yeter. Sıkma canını.barışırsınız bu akşam çalışırsınız yine.
valla benm ki zaten bişey yokmuş gibi davranıyor bugün..ama akşam ne olur bilmiyorum..hani uzayan akıntı diyoruz ya 2 gün önce geldi benden yani ovulasyon geçti sanırım..hep onun yüzünden şimdi daha çok kızıyorum ..1 ayı daha çöpe attık saçma sapan tartışmalar yüzünden.
kesinlikle morel bozmak yok hayatımmm evlilik hayatında olur ufak tefek tartışmalarrr geçerr onların hepsi ama bebiş için ara verme ne olurrr sonra daha çok üzülürsün