• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

canım hayırlı olsun tekrar:nazar:
sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar::emir_bebek:

aman da aman maşallah :nazar: nazarlardan korusun Allahım:64::64::64::64:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar farkında mısınız bu topik çok hayırlı gelen bebek haberi veriyo daha şubat ayına girmeden

umut vadeden topik ilan ediyorum :65:65::65:

Sagolun kizlar,insallah en kisa zamanda sizinde haberlerinizi aliriz

canım hayırlı olsun tekrar:nazar:
sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar::emir_bebek:

aman da aman maşallah :nazar: nazarlardan korusun Allahım:64::64::64::64:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar farkında mısınız bu topik çok hayırlı gelen bebek haberi veriyo daha şubat ayına girmeden

umut vadeden topik ilan ediyorum :65:65::65:

Sagol medim,darisi tez zamanda size olsun insallah,

pötim çok mutlu oldum ya azmin zaferi işte kızım:1:

Kızlar muhtemel ovulasyon günlerim olan son 2 günü kocamla tartıştığım için değerlendiremedim.Gerçi hala kızgınız bu hafta böyle geçer.Zaten şu psikolojiyle acaba bebek hiç olmasa mı diye düşünüyorum.

Moralim çok bozuk kızlar.:59:

kızlar muhtemel ovulasyon günlerim olan son 2 günü kocamla tartıştığım için değerlendiremedim.gerçi hala kızgınız bu hafta böyle geçer.zaten şu psikolojiyle acaba bebek hiç olmasa mı diye düşünüyorum.

öyle deme cnm..
Hepimizin evinde oluyo bu tarz tartışmalar. :34: çok büyütmeyin yeter. Sıkma canını.barışırsınız bu akşam çalışırsınız yine.

ayyy iremcim senel sohbetlerimiz olmuştu, uzun zamandır görüşemiyorduk..çok sevindim hamile olmana Allahım kucağına almayı nasip etsin...Çokkkkkkkkk sevindim...............

:))Tannselcim,evet baya konuşmuştuk canım,çok teşekkür ederim darısı senin başına,senin tedavin nasıl gidiyor,bekliyorum senden de şubatta güzel haberler inşallah,dua edicem size:))

Kızlar muhtemel ovulasyon günlerim olan son 2 günü kocamla tartıştığım için değerlendiremedim.Gerçi hala kızgınız bu hafta böyle geçer.Zaten şu psikolojiyle acaba bebek hiç olmasa mı diye düşünüyorum.

kesinlikle morel bozmak yok hayatımmm evlilik hayatında olur ufak tefek tartışmalarrr geçerr onların hepsi ama bebiş için ara verme ne olurrr :( sonra daha çok üzülürsün

Sagolasin canim,insallah rabbim sizede nasip etsin

poticim tebrik ederim canım,sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini:)bana umut verdmiştin sen hep bozma moralini diye her reglimde,valla hiç umut etmediğim anda geldi..senle aynı ayda hamile kaldık bak,çok sevindim canım:)

öyle deme cnm..
Hepimizin evinde oluyo bu tarz tartışmalar. :34: çok büyütmeyin yeter. Sıkma canını.barışırsınız bu akşam çalışırsınız yine.

Valla benm ki zaten bişey yokmuş gibi davranıyor bugün..Ama akşam ne olur bilmiyorum..Hani uzayan akıntı diyoruz ya 2 gün önce geldi benden yani ovulasyon geçti sanırım..hep onun yüzünden şimdi daha çok kızıyorum ..1 ayı daha çöpe attık saçma sapan tartışmalar yüzünden.

valla benm ki zaten bişey yokmuş gibi davranıyor bugün..ama akşam ne olur bilmiyorum..hani uzayan akıntı diyoruz ya 2 gün önce geldi benden yani ovulasyon geçti sanırım..hep onun yüzünden şimdi daha çok kızıyorum ..1 ayı daha çöpe attık saçma sapan tartışmalar yüzünden.

hemen olumsuz düşünme cnm..bunlar 48 saat canlı kalmıyomuydu eğer bu ay kısmetinde bebek varsa emin ol gelir konar göbüşüne..sıkma canını...herşey kısmet.

kesinlikle morel bozmak yok hayatımmm evlilik hayatında olur ufak tefek tartışmalarrr geçerr onların hepsi ama bebiş için ara verme ne olurrr :( sonra daha çok üzülürsün

cnm bu ufak tartışmalar giderek büyüyerek karşımıza çıkıyor...Hep kadın yutkunan taraf olmak zorunda mı?

Biraz da onlar çabalasın,onlar bizim için yutkunsun ,istemden de olsa bziim için yapsın bişeyleri...

Back