• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bugun naptım biliyomusunuzzzzzzzzz
alışveriş merkezine girdik eşimleeee kapıdayızzzzzz
ben x ray cihazından geçmedim kadın bana bakıyo bön bönn
bende hamileyim dedim gururlaaaaaaaa çok utanıyyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa:17::17::17::17::17:

offf içim şişttii hee heves etmeyim diorum aama yok yok girdim yine bi havalaraa cok acıkmalarr kocama nazlarr bu nee beee şişşşşştt haykoooooooooo kendınee gel bakemm:4::4::4::57::57:ayın 5 ınde regl olucaksınnnnnn hıccc heveslenmeeeee yıne doktorun kapısını calıpp yıne olmadı dıceksınnn napalım kısmettt heves yokkk

kendıme getırın benıııı nolurrr heves etmemelıyım sonrası cok yıkıcı oluyoo

bende hamileyim dedim gururlaaaaaaaa çok utanıyyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa:17::17::17::17::17:

ben dıyemem iştee bugun kadının bırı sorduuu daha bebık yok mu dedı hıcte tanımıom kadını otobuste konustukk yaaa off içim burkuluoo heee bende yalancıktan şey dedım yokkk daha dusunmuos erkennn pehhhhhhh :63:

:60::60::60:

Geçen gün bende yaptım aynısı , bana kadın değil de eşim baktı bön bön , benim niye haberim yok diye :60:

canım ben taş döküyorum daaaa:1:bebek yapamıyom taş yapayım dedim:1::1:

Çok geçmiş olsun canım . Taşı da döker , bebişi de yaparsın :34:

ben dıyemem iştee bugun kadının bırı sorduuu daha bebık yok mu dedı hıcte tanımıom kadını otobuste konustukk yaaa off içim burkuluoo heee bende yalancıktan şey dedım yokkk daha dusunmuos erkennn pehhhhhhh :63:
ben 24 yaşındayım millet beni 19 sanıyo ondan kimse sormuyooo ilk hamileliğimde metroda bi teyzee kızım sen hamilemisin diye yanaşmıştı yanıma o gün düşürdüm çocugumu ula 2 aylık karnım bile çıkmamıştııı nasıl anladı hala hayrret ediyorum:53:
offf içim şişttii hee heves etmeyim diorum aama yok yok girdim yine bi havalaraa cok acıkmalarr kocama nazlarr bu nee beee şişşşşştt haykoooooooooo kendınee gel bakemm:4::4::4::57::57:ayın 5 ınde regl olucaksınnnnnn hıccc heveslenmeeeee yıne doktorun kapısını calıpp yıne olmadı dıceksınnn napalım kısmettt heves yokkk

kendıme getırın benıııı nolurrr heves etmemelıyım sonrası cok yıkıcı oluyoo

:57::57::57::57::57::57::57::57::57: sende bana vur kızım baksana neler yaptım

ben 24 yaşındayım millet beni 19 sanıyo ondan kimse sormuyooo ilk hamileliğimde metroda bi teyzee kızım sen hamilemisin diye yanaşmıştı yanıma o gün düşürdüm çocugumu ula 2 aylık karnım bile çıkmamıştııı nasıl anladı hala hayrret ediyorum:53:

:57::57::57::57::57::57::57::57::57: sende bana vur kızım baksana neler yaptım

bende 25 yasındayım :7:yas gecıoooooooo canoooooooooo bız bırıncı cocugu yapcasda buyutces de ıkıncıyııyapcas

selam bacılar napıonuz bakiim
hadi yeni kampanya başlatalım
herkes bi kitap önersin hepimiz bu hafta sonu yeni bi kitaba başlayalım
bitiren beğenen diğerine önersin
en güzel kafa dağıtma şekli değil mi :)
ben mesela
beni benden alan hayatta başka boyut almama yardımcı olan AŞK'ı öneririm ısrarla okumayana

Hişşşşt haykooooooo lütfen ama.biz ne yapalım yaw.kendimi camdan aşağı atiim bari ben.:58:
pardınnnn:68::68:pot kırdımm diimii:68:seınyasın kac ılk cocuk mu senın de
İyiyim çok şükür canım :) Nasıl gidiyor hayat ? Umutlu muyuz bu ay ?

Ben değilim , bugün yumurtlama günüm , benim uyuzla kavga ettik oturuyorum öle :(((

Çok da inatçıyım , fikfik mikmik yapmam daha :47:

eferım hep ınat ol emıı delüüüü bu gunlerı degerlendır yoksa sende benım gıbı fırca yersınn doktordann bosver 3 gunluk dunyada neyın kavgası bu :64:

Back