- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
- #1.641
adetım yenı bıtmedı 10 gun var daha olmama adetımın 22 gunundeyımm
onu bilmiyoum canımmm :26::26::26:bakalım zaman ne gösterecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetım yenı bıtmedı 10 gun var daha olmama adetımın 22 gunundeyımm
Kız canom , ne makinası , ne taşı , malum yeniyim sitede :)
bugun naptım biliyomusunuzzzzzzzzz
alışveriş merkezine girdik eşimleeee kapıdayızzzzzz
ben x ray cihazından geçmedim kadın bana bakıyo bön bönn
bende hamileyim dedim gururlaaaaaaaa çok utanıyyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa
bugun naptım biliyomusunuzzzzzzzzz
alışveriş merkezine girdik eşimleeee kapıdayızzzzzz
ben x ray cihazından geçmedim kadın bana bakıyo bön bönn
bende hamileyim dedim gururlaaaaaaaa çok utanıyyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım ben taş döküyorum daaaabebek yapamıyom taş yapayım dedim
Dostanecim nasılsın ?
ben 24 yaşındayım millet beni 19 sanıyo ondan kimse sormuyooo ilk hamileliğimde metroda bi teyzee kızım sen hamilemisin diye yanaşmıştı yanıma o gün düşürdüm çocugumu ula 2 aylık karnım bile çıkmamıştııı nasıl anladı hala hayrret ediyorumben dıyemem iştee bugun kadının bırı sorduuu daha bebık yok mu dedı hıcte tanımıom kadını otobuste konustukk yaaa off içim burkuluoo heee bende yalancıktan şey dedım yokkk daha dusunmuos erkennn pehhhhhhh
offf içim şişttii hee heves etmeyim diorum aama yok yok girdim yine bi havalaraa cok acıkmalarr kocama nazlarr bu nee beee şişşşşştt haykoooooooooo kendınee gel bakemmayın 5 ınde regl olucaksınnnnnn hıccc heveslenmeeeee yıne doktorun kapısını calıpp yıne olmadı dıceksınnn napalım kısmettt heves yokkk
kendıme getırın benıııı nolurrr heves etmemelıyım sonrası cok yıkıcı oluyoo
iyiyim canummm sen nasılsın bakemm
ben 24 yaşındayım millet beni 19 sanıyo ondan kimse sormuyooo ilk hamileliğimde metroda bi teyzee kızım sen hamilemisin diye yanaşmıştı yanıma o gün düşürdüm çocugumu ula 2 aylık karnım bile çıkmamıştııı nasıl anladı hala hayrret ediyorum
sende bana vur kızım baksana neler yaptım
bende 25 yasındayım yas gecıoooooooo canoooooooooo bız bırıncı cocugu yapcasda buyutces de ıkıncıyııyapcas
bende 25 yasındayım yas gecıoooooooo canoooooooooo bız bırıncı cocugu yapcasda buyutces de ıkıncıyııyapcas
iyiyim canummm sen nasılsın bakemm
ahhh ahhhh demiiii peyyyyyyy hele bi ilkini yapak ta ikinciyi düşünürüzzz
İyiyim çok şükür canım :) Nasıl gidiyor hayat ? Umutlu muyuz bu ay ?
Ben değilim , bugün yumurtlama günüm , benim uyuzla kavga ettik oturuyorum öle ((
Çok da inatçıyım , fikfik mikmik yapmam daha
kız cannoooo naber.hiç selam sabah yok.Geçmiş olsun.Taş fena olur ya.bende bir ara kum dökmüştüm.Bolbol zıpla.ciddi sölüyorum.
pardınnnnpot kırdımm diimiiseınyasın kac ılk cocuk mu senın deHişşşşt haykooooooo lütfen ama.biz ne yapalım yaw.kendimi camdan aşağı atiim bari ben.
İyiyim çok şükür canım :) Nasıl gidiyor hayat ? Umutlu muyuz bu ay ?
Ben değilim , bugün yumurtlama günüm , benim uyuzla kavga ettik oturuyorum öle ((
Çok da inatçıyım , fikfik mikmik yapmam daha