• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Valla benm ki zaten bişey yokmuş gibi davranıyor bugün..Ama akşam ne olur bilmiyorum..Hani uzayan akıntı diyoruz ya 2 gün önce geldi benden yani ovulasyon geçti sanırım..hep onun yüzünden şimdi daha çok kızıyorum ..1 ayı daha çöpe attık saçma sapan tartışmalar yüzünden.

hayatım en güzel örnek poti bizee hiç umudunun olmadığı çalışmaların çok az olduğu bir ayda hamişhaberi aldıı kısmet darısı bize olur inş. bozmak yok moralleri

cnm bu ufak tartışmalar giderek büyüyerek karşımıza çıkıyor...Hep kadın yutkunan taraf olmak zorunda mı?

Biraz da onlar çabalasın,onlar bizim için yutkunsun ,istemden de olsa bziim için yapsın bişeyleri...

evet haklısın haksızsın demiyorumm ama kadın olmak böyle bişi iştee çabalayan sevgi veren emek veren olmak kolay değil olsa zaten yaparlarrr emin olki verdiğin hiçbir mücadeleden pişmanlık duymazsın heleki bu güzel bir evlilik için yuvan içinsee her sıkıntı unutulur giderr

Kızlar çok tebrik ederim...
Ben dünde kutlamıştım sizleri tekrar tebrik ederim.
Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin.
Şimdi topikteki diğer hatunlarıda peşimize takmak için dua edeceğiz.
Rabbim hepinizin göbeğine melek kondursun
:49:

:nazar: :nazar: :nazar:

evet haklısın haksızsın demiyorumm ama kadın olmak böyle bişi iştee çabalayan sevgi veren emek veren olmak kolay değil olsa zaten yaparlarrr emin olki verdiğin hiçbir mücadeleden pişmanlık duymazsın heleki bu güzel bir evlilik için yuvan içinsee her sıkıntı unutulur giderr

Ben zaten unutyorum ,evliliğim de çok mutluyum çoook şükür ama her ufak anlaşmazlıkta yine ben kaybeden taraf oluyorum...Ben göz ardı ettikçe huyundan gittiğim sürece herşey süper.ama bazen niye hep ben hep ben diyorum..

Bu değmez dediklerimiz sonra birikip karşımıza yığın olarak çıkarda evliliğimin güzelliğini kaybettiğini farkederim bir gün diye korkuyorum..

Kızlar çok tebrik ederim...
Ben dünde kutlamıştım sizleri tekrar tebrik ederim.
Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin.
Şimdi topikteki diğer hatunlarıda peşimize takmak için dua edeceğiz.
Rabbim hepinizin göbeğine melek kondursun
:49:

:nazar: :nazar: :nazar:

aynı dileklerimle,

elmacık seni potiyi iremi su arkadaşımı ve zeynep i tebrik ederim..
sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza:nazar:

cnm bu ufak tartışmalar giderek büyüyerek karşımıza çıkıyor...Hep kadın yutkunan taraf olmak zorunda mı?

Biraz da onlar çabalasın,onlar bizim için yutkunsun ,istemden de olsa bziim için yapsın bişeyleri...

canım problemler ufakken sorunu çözmek lazım büyümeden
onbir yıl olacak evlendiğim bu konuda tek diyeceğim bu seni rahatsız eden neyse iyi olduğunuz zamanlarda sakince dile getireceksin yoksa tartışmakla sorun çözülmüyo

valla benm ki zaten bişey yokmuş gibi davranıyor bugün..ama akşam ne olur bilmiyorum..hani uzayan akıntı diyoruz ya 2 gün önce geldi benden yani ovulasyon geçti sanırım..hep onun yüzünden şimdi daha çok kızıyorum ..1 ayı daha çöpe attık saçma sapan tartışmalar yüzünden.

evet boyle dusunme canım hıc bellı olmuyo bu ısler sımdıye kadar hıc gun kacırmadım da ne oldu kısmette olsun yeterkı oyle dua edelım.:7:

valla benm ki zaten bişey yokmuş gibi davranıyor bugün..ama akşam ne olur bilmiyorum..hani uzayan akıntı diyoruz ya 2 gün önce geldi benden yani ovulasyon geçti sanırım..hep onun yüzünden şimdi daha çok kızıyorum ..1 ayı daha çöpe attık saçma sapan tartışmalar yüzünden.

evet boyle dusunme canım hıc bellı olmuyo bu ısler sımdıye kadar hıc gun kacırmadım da ne oldu kısmette olsun yeterkı oyle dua edelım.:7:

--KIZLAR BUGUN ESIMIN DOUM GUNU
AKSAM SURPRIZ YAPIP YEMEGEMI GOTURSEM AYNI ISYERINDE CALISIORUZ BISEY ALAMIYORM KAÇAMIYORUM YA:1:

AKSAM SURPRIZ YAPIP YEMEGEMI GOTURSEM AYNI ISYERINDE CALISIORUZ BISEY ALAMIYORM KAÇAMIYORUM YA:1:

bende şimdiden 14 şubatta ne alsam diye düşünüyorum:18:
aynı işyerinde çalışmak dert işte her yönden.yemek iyi fikir, sonrada ne istiyorsa söylesin beraber alın artık:60: ay çok saçma oldu:60:

bende şimdiden 14 şubatta ne alsam diye düşünüyorum:18:
aynı işyerinde çalışmak dert işte her yönden.yemek iyi fikir, sonrada ne istiyorsa söylesin beraber alın artık:60: ay çok saçma oldu:60:

14 şubat benim içinde dert..
yılbaşında eşim bana bir sürü hediye almış ben hiç bişey almamıştım fena utandım. (gerçi kendi işine yarayan bir hediye almış ama neyse anlarsınızya :34:) geçen sene sevgililer gününde de hediye almamıştım o almıştı gene utanmıştım.bari bu sene alayın ama ne alacağımı bilmiyorum. varmı fikri olan?

14 şubat benim içinde dert..
yılbaşında eşim bana bir sürü hediye almış ben hiç bişey almamıştım fena utandım. (gerçi kendi işine yarayan bir hediye almış ama neyse anlarsınızya :34:) geçen sene sevgililer gününde de hediye almamıştım o almıştı gene utanmıştım.bari bu sene alayın ama ne alacağımı bilmiyorum. varmı fikri olan?

bende aynı, evlilik yıldönümümüzde hediye almış bana, ben ona almamıştım.uyuyana kadar umutla bekledi bi yerden çıkarıp sürprüz yapmamı:60: hala söyleyip duruyor. sevgililer gününde kendimi afettirmem lazım. gerçi sevgililer günü mevlit kandili, bu sene 13 şubatta kutlanıyor:1:

Haklısın medicim olacağı varsa olur artık.

Ben yaratıcı hediyelerden yanayım.En son kendim bir raptiye kutusunu davetiye kartını keserek kapladım.Üst kapağına gelin damat figürünü kesip yapıştırdım.Yanlarına renkli raptiyeler taktım.İçine de küçük bir not kağıdına yazdım:"bu küçük kutunun içine dünyanın en güzel hediyesini koymak isterdim ama düşündüm ki en güzel hediye aşkımız,bu kutuya birlikte hayal etmek için hayallerimi,birlikte gülmek için gülücüklerimi,......... vs vs.aşkımız ilk günkü gibi kalsın diye heyecanımı koydum" yazdım.

yemek sırasında verdim okurken çok heyecanlandı.Sonra hüüüüüüp diye kafama dikiyorum o zaman içime sakladım hepsini dedi bana:38::38::70::70::70:

Son düzenleme:
canım problemler ufakken sorunu çözmek lazım büyümeden
onbir yıl olacak evlendiğim bu konuda tek diyeceğim bu seni rahatsız eden neyse iyi olduğunuz zamanlarda sakince dile getireceksin yoksa tartışmakla sorun çözülmüyo

maşallah 11 yıl çok uzun bir süre...Biz 5 yıldır birlikteyiz 3 yıldır evliyiz...
Konuşmak yok bizde anlaşamazsak susar 2 tarafta küser.Sonra özleyince birbirimize hiç bişey konuşmadan eskisi gibi..Ama sorun tekrar edince daha büyük bir tartışma ...:95::95:

Haklısın medicim olacağı varsa olur artık.

Ben yaratıcı hediyelerden yanayım.En son kendim bir raptiye kutusunu davetiye kartını keserek kapladım.Üst kapağına gelin damat figürünü kesip yapıştırdım.Yanlarına renkli raptiyeler taktım.İçine de küçük bir not kağıdına yazdım:"bu küçük kutunun içine dünyanın en güzel hediyesini koymak isterdim ama düşündüm ki en güzel hediye aşkımız,bu kutuya birlikte hayal etmek için hayallerimi,birlikte gülmek için gülücüklerimi,......... vs vs.aşkımız ilk günkü gibi kalsın diye heyecanımı koydum" yazdım.

yemek sırasında verdim okurken çok heyecanlandı.Sonra hüüüüüüp diye kafama dikiyorum o zaman içime sakladım hepsini dedi bana:38::38::70::70::70:

ayy çok güzel bir hediye gerçekten... :16: bende romantizm sıfır..
anlatayımda biraz gülün.
geçen sene sevgililer gününde eşim internetten bir hediye sipariş vermiş arkadaşıyla beraber..neyse işyerime göndermemiş eve istemiş.bende o gün işten geldim bu hediyesini yatağın üstüne koymuş.bir baktım bir ayıcık üstündede kalp var..ayıcık peluş değil ama..o dönemde benim çok fena belim sırtım falan ağrıyo..döndüm dedimki aşkım bana mindermi aldın teşekkür ederim :26: eşim yüzüme baktı o kalpler çikolata dedi ..meğer ayıcıkta süsüymüş..ne biliyim ben kocaman görünce :52: sonra dedi ki iyiki işyerine yollamamışım valla üstüne oturacakmıştın çikolataların rezil olacaktın dedi :60:

bende aynı, evlilik yıldönümümüzde hediye almış bana, ben ona almamıştım.uyuyana kadar umutla bekledi bi yerden çıkarıp sürprüz yapmamı:60: hala söyleyip duruyor. sevgililer gününde kendimi afettirmem lazım. gerçi sevgililer günü mevlit kandili, bu sene 13 şubatta kutlanıyor:1:

al benden de o kadar..yışbaşında benimki de durup durup soruyo nereye sakladın hediyemi çıkar hadi diye :60:

Valla benm ki zaten bişey yokmuş gibi davranıyor bugün..Ama akşam ne olur bilmiyorum..Hani uzayan akıntı diyoruz ya 2 gün önce geldi benden yani ovulasyon geçti sanırım..hep onun yüzünden şimdi daha çok kızıyorum ..1 ayı daha çöpe attık saçma sapan tartışmalar yüzünden.

Pinarim gecen ay ayni senin durumundaydim,kocisle eften püften tartistik konusmuyoduk, yumurtlama günumün 12 .gününe kadarda hic calismadik,bende senin gibi üzülüyordum,bu ayda bosa gecti diye,aksam esimle baristik dedim belki gecmemistir dedim icimden ,rabbim bilir dedim ,bak o geceden hamile kaldim,sende bu aksami degerlendir canim,ben o aksam esime tavir yapip ,birlikte olmasaydim su an belkide hamile olamiycaktim,ne tedaviler yaptik,asilama ,tüp ama olmadi
rabbim bir gecede verdi,

Back