2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

9 numara benim
kaybolunca hiç yolu sormayı denemez illa arattırır hep ben sorarım hep bennnnnnnnnnnnn

bilmiyorum nazarmıdır nedir ama dediğin doğru dualar korur bizi rabbimden başka yoldaşımız yardımcımız olmaz o yüzden bende dualarla rabbimden dileyecem şifayı dermanı..

kızlarrr selam,, nihayet ait olduğum birtopik bulabildim bu ay bende başlıyorum çalışmalara yeniden Allah yardımcım olsun, hepimizin olsun inş.

tekerleme

presedimi sıktım yatağıma yattım üç göbek attım spermi kaptım
Medi adamım yine süpersin

Sever annesi sever o kardeşini.kardeş sevilmezmi..annem doğursa şimdi valla sevinirim (kıskanırımda annem bile hamile kaldı diye oda gerçek)
ama bende varım eskilerden..kaç aydır aranızdayım Aşkolsun beni hep unutuyosunuz:26:

Son düzenleme:
şimdi
canlar
hoşgeldiniz emme
kendinizi tanıtın önceeee

şekercim ben eski üyelerdenim ama 2 aydır ara vermiştim sık sık girmiyordum bugünden itibaren tekrardan aranızdayım...ekimde başladık çalışmalara aralık ocak araverdik rahim ağzı yaram vardı tedavisi falan inş. buay tekrar başlıyorum Alalh nasip ederse bu ay anne olmak istiyorum artıkk şimdilik bukadar

ahanda düştünüz craftynin eline allah yardımcınız ola...
bizim topiğin muhtarıdır kendisi hesabınızı almadan sorgu sualden geçirmeden asla rahat edemez...

seb_bosh aklıma ne geldi biliyomusun..
sen o kadar üzülmüştüm bu ayda olmadı diye..bebek olsaymışım bile senin küvet olayında bebekde gidermişti.herşeyde bir hayır vardır diye boşa dememiş eskiler demi :26:

kesinlikel cnm bnm de aklıma gelmedi değil.. allaha şükrettim olmadığı için inanırmısın...

valla sorguya çekilmiş gibi hissettim ama hemen kısacık anlatayım ben yeni üye oldum. izmirliyim. 10 yıllık evliyim. 8 yaşında kızım var 2. bebek istiyorum.eylül ayından beri de her aklıma gelen soru için kadınlar kulüne girdim nihayet üye oldum.

sende hoşgeldin fıstık Allah evladını sana bağşlasın darısı 2.sine inş. Alalh aratmadan tez zamanda verir inş.

Aynı zamanda başlamışız bebiş denemelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…