• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

şuanda mutfaktan yazıyorum yazdıklarınızı okurkn pudingi yaktım:1::1::1:eskiler yavaş yavaş geliyo valla bide sediş vardı acep o nerde:26:

selam arkadaşlar nasılsınız
ben çok kötüyüm 1 hafta öncesi sık idrara çıkma idrarda yanma şikayetiyle hastaneye gitmiştim rahimde iltihap varmış bana 10 tane iğne vajinal tablet ve monurol vermişti. iğnenin 5 tanesini kullandım

pazar günü el ayak kol ağrıma ve halsizlik şikayetiyle hastaneye gittim bi de ne olsun 3 haftalık hamileyim şok oldum okadar iğne ilça üzerine sevinim mi üzülim mi ben de anlayamadım:(

ayy cnm çok sevindim allahım sırasıyla bizleride gör yarabbiiimmm..... :21::21::21::21::21: :32::32::32::32::32::32:

anaaaaaaaaaaaaa
tebrık ederım cnm

su_suhosgeldınnerdesın sen kız :)

bu ben oluyorum sanırım.. valla ofis gergin bugün ben herkestende gerginim akşam olsun bitsin bu gün yaaa....

kızlar selam nasılsınız,ne zamandır giremiyorum arada girip yazdıklarınızı okudum,annemle ilgili doktor koşuşturmalarım vardı..bu arada reglim 2 gün gecikti bugün sabah idrar testi yaptım,hiç vakit geçmeden silik bir ikinci çizgi belirdi..kan testi yaptırdım sonuçlarım 3te çıkıcak,bana dua edin..

kızlar selam nasılsınız,ne zamandır giremiyorum arada girip yazdıklarınızı okudum,annemle ilgili doktor koşuşturmalarım vardı..bu arada reglim 2 gün gecikti bugün sabah idrar testi yaptım,hiç vakit geçmeden silik bir ikinci çizgi belirdi..kan testi yaptırdım sonuçlarım 3te çıkıcak,bana dua edin..

Ay hadi inş. sende hamiler arasına gir bu ayyyyy dualarımız sneinle canım

aanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
al bi eski daha
OLEY AMA YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ya hamileler sapır sapır dökülüyooooo ne güzellllllllllllll ayyy umutlanmaya başlıyom ben bu ay hepimizin yüzü gülcek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

canım
annen nasıl bu arada
iyicemi daha
çıktı mı hastaneden

:nazar::nazar:gözün aydın hamilesin bence hiç beklemeden ikinci çizgi silik bile olsa belirdiyse soğrudur inşallah kan değerin de iyi gelir:65:

:nazar::nazar:ben geç de olsa galiba dün yumurtladım :64: yani bugün yumurtlamadan sonra 1. günüm hadi hayırlısı:9: :24::24:

cnm ya..çok mutlu oldum..inşallah beklediğin sonuçtur...hadi iyi haberini bakliyoruz :nazar:

bu arada cano,crafty,medi sözüm sizlere bizde burda tebrik mercii olduk..bizi ne zaman tebrik edecekler ayol :1:

:nazar::nazar:gözün aydın hamilesin bence hiç beklemeden ikinci çizgi silik bile olsa belirdiyse soğrudur inşallah kan değerin de iyi gelir:65:

inşallah canım,bakalım bekliyorum..bu ay ilk defa düzenli ateşime baktım 12 gündür falan hep 37 lerde seyretti tafçım bu sabahta düşmeyince acaba mı diye test yaptım,çok şaşkınımm..tam ümidimi kestiğim aydı bu ay

Back