- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi medicalsecreter
- #1.161
Yook benim 2. olsun istiyom kızım 8 yaşında
:)))))))))))))))))))))))))))))))) inş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yook benim 2. olsun istiyom kızım 8 yaşında
ay valla içime neşe geldi ne güzel hamileler çıkmaya başlıyo aramızdan
keşke bende sevinebilseydim şuan çok şaşkınım 5 - 6 ay boyunca olmadı olmadı bi ton ilaç iğne kullanınca hamile kaldım
selam arkadaşlar nasılsınız
ben çok kötüyüm 1 hafta öncesi sık idrara çıkma idrarda yanma şikayetiyle hastaneye gitmiştim rahimde iltihap varmış bana 10 tane iğne vajinal tablet ve monurol vermişti. iğnenin 5 tanesini kullandım
pazar günü el ayak kol ağrıma ve halsizlik şikayetiyle hastaneye gittim bi de ne olsun 3 haftalık hamileyim şok oldum okadar iğne ilça üzerine sevinim mi üzülim mi ben de anlayamadım
anaaaaaaaaaaaaa
tebrık ederım cnm
su_suhosgeldınnerdesın sen kız :)
ayy cnm çok sevindim allahım sırasıyla bizleride gör yarabbiiimmm.....
bu ben oluyorum sanırım.. valla ofis gergin bugün ben herkestende gerginim akşam olsun bitsin bu gün yaaa....
kızlar selam nasılsınız,ne zamandır giremiyorum arada girip yazdıklarınızı okudum,annemle ilgili doktor koşuşturmalarım vardı..bu arada reglim 2 gün gecikti bugün sabah idrar testi yaptım,hiç vakit geçmeden silik bir ikinci çizgi belirdi..kan testi yaptırdım sonuçlarım 3te çıkıcak,bana dua edin..
kızlar selam nasılsınız,ne zamandır giremiyorum arada girip yazdıklarınızı okudum,annemle ilgili doktor koşuşturmalarım vardı..bu arada reglim 2 gün gecikti bugün sabah idrar testi yaptım,hiç vakit geçmeden silik bir ikinci çizgi belirdi..kan testi yaptırdım sonuçlarım 3te çıkıcak,bana dua edin..
Ay hadi inş. sende hamiler arasına gir bu ayyyyy dualarımız sneinle canım
cnm olumsuz düşüneme sakın.bunda da vardır bir hayır emin ol.
aanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
al bi eski daha
OLEY AMA YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
gözün aydın hamilesin bence hiç beklemeden ikinci çizgi silik bile olsa belirdiyse soğrudur inşallah kan değerin de iyi gelir