• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 1 ziyaretçi)

1. KK Pro Üyeelmakurdumusun
2. poti+
3. irm83
4. canom_14+
5. mistrall+
6. Eray
7. crafty+
8. taf+
9. elaa_79
10. KK Pro Üye_zeynep
11. hatice3112
12. seb_bosh+
13. SEVSENA
14. mihracee

Evet POTİ sıra sende
Hadi heyecan yaptım bakkkkk

keşke bende sevinebilseydim şuan çok şaşkınım 5 - 6 ay boyunca olmadı olmadı bi ton ilaç iğne kullanınca hamile kaldım

Canim cok tebrik ederim,allah tamamina erdirsin,hic kafani takma,bizim bi arkadasta hamileligini 14.haftada ögrenmisti bir sürüde ilac kullanmisti,nur topu gibi oglu var su anda,hamileliginin tadini cikar,

Ayyyyyy çok sevindim sende sevin
Hemen bilgilendireyim seni heçbişeycik olmaz
Çok ünlü bir doktordan duydum regli gecikmesinden önce yapılan heçbirşey bebişi etkilemezmiş

:62: :62: :62:

elmam inşallah dediğin gibi olur bak beni ümitlendirdin ama benim adetim 4 gün geçti o 4 gün süre içinde ben iğnelerimi vuruldum ve gecikmenin ilaçlardan olduğunu düşündüm eşimde zaten yumurtlama dönemimde şehir dışındaydı dolayısıyla benim de umudum yoktu

allahın işine bak.

elmam inşallah dediğin gibi olur bak beni ümitlendirdin ama benim adetim 4 gün geçti o 4 gün süre içinde ben iğnelerimi vuruldum ve gecikmenin ilaçlardan olduğunu düşündüm eşimde zaten yumurtlama dönemimde şehir dışındaydı dolayısıyla benim de umudum yoktu

allahın işine bak.

Kesinlikle içini ferah tut,heç bişey olmaz
Rabbim onu korusun sen keyfini çıkar

Canim cok tebrik ederim,allah tamamina erdirsin,hic kafani takma,bizim bi arkadasta hamileligini 14.haftada ögrenmisti bir sürüde ilac kullanmisti,nur topu gibi oglu var su anda,hamileliginin tadini cikar,

teşekkür ederim canım inşallah 2 hafta sonra kontrole gidicem benim için dua edin nolur

Back