• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

nasıl olsun canım çalışmalara tekrar başladık bakalım bu ay toplayabilecekmiyiz meyvaları:32:

inşallahhh cnm.allahıma her ay bebeğim olsun diye dua ediyordum ve o niyetle çalışıyordum.bu ay saldım gitti düşünmedim.çalışmalarda düzensizdi ve allahım hayırlısını versin diye dua ettim.
allahım seninde diğer arkadaşlarımında hakkında en hayırlısını versin cnm

inşallahhh cnm.allahıma her ay bebeğim olsun diye dua ediyordum ve o niyetle çalışıyordum.bu ay saldım gitti düşünmedim.çalışmalarda düzensizdi ve allahım hayırlısını versin diye dua ettim.
allahım seninde diğer arkadaşlarımında hakkında en hayırlısını versin cnm

Cnm bu ay topiğe bizde bu düşünceyle başladık...Umursamadan bekleyeceğiz Raabbimizin bize bebeğimizi bağışlayacağı günü...

İnş güzel hbrlerini verir:71:sin bize cnm.

selaaaam kızlar... kaçakları yakaladım :) ulen diyorum en son 3-4 gün önce diğer topikte yorum yazdım üstüne sadece 3 sayfa yazılmış.... bir terslik var sandıydım.. :)
azimli anniş aday adaylarını buralarda görmek ne güzel bööle :)

hadi bol bebişli şubat ayı diliyorum :)
ayrıca ben bişi belirteyiiim.. bu ay ilaç kullanmama rağmen korunmadık :) hadiii hayırlısı...

enem beni de şubatin 7-8ine falan yazabilüsünüz... hani bişi olduğundan diil de :) günümü unutmayım

geliyorum tabii hatta yazıyorum arada kaynıyo senin haberinide aldım yazdım ama sen yoktun görmemişsindir.canım benim o kadar mutlu oldum ki bebişin karnına konmuş allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Hadi ya bende bizi terk ettin sanmıştım
Özür,sağol canım arkadaşım Rabbim en kısa zamanda sizlerede
yaşatsın
:emir_bebek: :49: :nazar:

neeeey pööötim gebiş miiiii? anaaam ne güzel bir haber bu.. kopmuşum ben dünyadan yaw.. tebbrikler... :) allah sağlıklı hamilelik ve hayırlı evlat versin ..:nazar::nazar::nazar:

Back