• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Valla cano hep biz konuşmuşuz..:1: Biz gidince sessizlik olmuş :44:

konuşmayın konuşmayın ay başından itibaren 1 hafta yokummmm:63:
köye kaynanama gidiyom yaaaaa ben hamile olursam yada siz hamile kalırsanız nasıl haberlesecezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:63::63::63:offfffffff gidelimde 1 hafta niye ya
emrivakilerden heç hoşlanmıyom heee
bu arada bogazım acıyo:53::53::53::53::53:

kızlar hiç düşündünüzmü bebeğinizin adını ne koymak istersiniz?
hadi bakalım değişik isimler çıkacakmı?

bnm kızım olursa kesinlikle ismi gökçe mina olacak gökçe annemin bana koymak isteyip koyamadığı isim mina ise mekkede bi dağ adı..

amannn
çok eski ve komik sonu nurlu canlı isimler yaa
geçen son noktayı yaşadım ikea da
kadın baarıo
abdurrahman cannnnnnnn
abdurrahman cannnnnnnn
nasıl yani yaaaa
:60::60::60::60::60::60::60:

Dün akşam bebişimin kalp atışlarını duydum :)
Çok hoştu kızlar,Allahım hepimize iyi günler yaşatsın
Hepinizin gönlüne göre versin :49:
Kızlar Poti den haber varmı?

maşallah kuzuşuma teyzesi yesin onu allahım sağlıklı dopmasını nasip etsin.

benim bi fikrim var beşikle ilgili
kimseye göstermiyorum sır gibi saklıyorum
eşime bile göstermedim görümceme önerir diye
o derece:1:

ama siz başkasınız siz diyince akan sular durur
umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 131952

aaa bnmde hayalimdeki beşik kesinlikle ilk zamanlar böyle bişey alırım bende...

annemin gece elbiseleri vardııı pelerinliii bi gün yüzüme bebek pudrası sürüp
takma dişerden takıp pelerinide giydim elimede çay bardagı alıp karanlıkta yengemin kapısını
çaldım kadın açınca kapıyıı kaaranlık yaa annem vasa bir bardak taze kan
istedi demiştim yengemin yüzünün ifadesi aklıma gelince bak gene gülmeye başladım:1::1::1::1::1::1:

manyak koptum yaaa... :60::60::60::60::60::60::60::60:

bigün reyhan teyzemlere gitmiştik kuaföre gidip geleceklerdi annemle
bizde kardeşimle evde oturuyoruz mutfaktan bi ses geldii vik vik diye
gittik ben 8 kardeşim 7 yaşında fare ilacına yapışmış minik bir fareeee
kardeşim hiç korkmaz ıyyy fareyi aldııı eline banyoda yıkadııı kumasa sardı
bebek gibi oynuyo dolapta 1 kavanoz bal varmış aldık fareye kaşıkla yedirmeye
çalışıyoruz hayvan işkencelerimize dayanamayıp ölmüştü kardeşim sanki anası ölmüş
gibi nasıl aglıyo varya o akşam fareye cenaze töreni yapıp balkondaki gül saksısına defnetmiştik hayvanı:60::60::60::60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

konuşmayın konuşmayın ay başından itibaren 1 hafta yokummmm:63:
Köye kaynanama gidiyom yaaaaa ben hamile olursam yada siz hamile kalırsanız nasıl haberlesecezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:63::63::63:offfffffff gidelimde 1 hafta niye ya
emrivakilerden heç hoşlanmıyom heee
bu arada bogazım acıyo:53::53::53::53::53:

hayırdır nereye gidiyosun medi?
Kışın gidilirmi hiç köye falan.boşver.izin alamıyorum falan deyip bahane uydursan olmazmı?:27:

selam arkadaşlar nasılsınız
ben çok kötüyüm 1 hafta öncesi sık idrara çıkma idrarda yanma şikayetiyle hastaneye gitmiştim rahimde iltihap varmış bana 10 tane iğne vajinal tablet ve monurol vermişti. iğnenin 5 tanesini kullandım

pazar günü el ayak kol ağrıma ve halsizlik şikayetiyle hastaneye gittim bi de ne olsun 3 haftalık hamileyim şok oldum okadar iğne ilça üzerine sevinim mi üzülim mi ben de anlayamadım:(

hayırdır nereye gidiyosun medi?
Kışın gidilirmi hiç köye falan.boşver.izin alamıyorum falan deyip bahane uydursan olmazmı?:27:
ya antalyadan eşimin abisi geliyo yani mecburi çalışmıyorum kii yalan atayım:50::50:
ben çok kötüyüm 1 hafta öncesi sık idrara çıkma idrarda yanma şikayetiyle hastaneye gitmiştim rahimde iltihap varmış bana 10 tane iğne vajinal tablet ve monurol vermişti. iğnenin 5 tanesini kullandım

pazar günü el ayak kol ağrıma ve halsizlik şikayetiyle hastaneye gittim bi de ne olsun 3 haftalık hamileyim şok oldum okadar iğne ilça üzerine sevinim mi üzülim mi ben de anlayamadım:(

kızzzzzzzzzzzzzz hamilemisin doktora gitseydin zarar vermişmi diyeeeeeeee ayyyy kıyamam :70:

aaa zeynep bu süper bir haber... :66::66::66:
ilaçlar için doktor birşey dedimi?sıkma hemen canını..
çok sevindim cnm ya umarım birşey çıkmaz...içini ferah tut bolca dua et cnm.

anammmmmmmmmmmmmmmm
eskilerden bi bebik haberi daha
vallah bereketli olcak bu ay oleeyy beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

anaaaaaaaaaaaaa
tebrık ederım cnm

su_suhosgeldınnerdesın sen kız :)

gözün aydın zeynom... senin adına çok sevindim.. inşallah herşey yolundadır:nazar::nazar:

ya antalyadan eşimin abisi geliyo yani mecburi çalışmıyorum kii yalan atayım:50::50:

kızzzzzzzzzzzzzz hamilemisin doktora gitseydin zarar vermişmi diyeeeeeeee ayyyy kıyamam :70:

aaa zeynep bu süper bir haber... :66::66::66:
ilaçlar için doktor birşey dedimi?sıkma hemen canını..
çok sevindim cnm ya umarım birşey çıkmaz...içini ferah tut bolca dua et cnm.

anammmmmmmmmmmmmmmm
eskilerden bi bebik haberi daha
vallah bereketli olcak bu ay oleeyy beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

anaaaaaaaaaaaaa
tebrık ederım cnm

su_suhosgeldınnerdesın sen kız :)

sağolun arkadaşlar ama ben çok tedirginim doktora gittiğimde korunmadığımızı söyledim hamile kalırsam ilaçların bi zararı olur mu diye sordum. bişey olmaz dedi. dün kendi doktorumu aradım söyledim şuan iyi ya da kötü bişey diyemem dedi 2 hafta sonra muayeneye çağırdıkullandığım iğne antibiotik çok korkuyorum bana dua edin noluur :(:(

Hayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli kavuşursun inşallah bebeğine:nazar:
merak ettim sordun mu doktoruna etkilermiymiş ilaçlar

Back