• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bigün reyhan teyzemlere gitmiştik kuaföre gidip geleceklerdi annemle
bizde kardeşimle evde oturuyoruz mutfaktan bi ses geldii vik vik diye
gittik ben 8 kardeşim 7 yaşında fare ilacına yapışmış minik bir fareeee
kardeşim hiç korkmaz ıyyy fareyi aldııı eline banyoda yıkadııı kumasa sardı
bebek gibi oynuyo dolapta 1 kavanoz bal varmış aldık fareye kaşıkla yedirmeye
çalışıyoruz hayvan işkencelerimize dayanamayıp ölmüştü kardeşim sanki anası ölmüş
gibi nasıl aglıyo varya o akşam fareye cenaze töreni yapıp balkondaki gül saksısına defnetmiştik hayvanı:60::60::60::60::60::60::60:

önceden öle derlerdi ama...
yıkanırken nasıl büyüklükte tas kapatırsan öyle olur derlerdi.bizim karşı komşumuz büyük bir tas kapatmıştı kızı hep kızardı kocaman tası kapattın kocaman oldular diye :1:

bende galiba meşhur yengeme çekmişim ne annemin nede kardeşimin böle mamoşları var :1::1::1::1::1:

senin sonun biraz acı olmuş..geçmiş olsun. küçükken nedense hep hayaller uçuk kaçıktı..bende dansöz yada şarkıcı olmak isterdim :1: kardeşimde kamyon şöförü olmak isterdi :1:
benim kardeşimde tır şoförü olucam derdi... bende dansöz olcam derdim kendi kendime ama ayıp orası burası açık annem duyarsa öldürür mazallah diye demezdim.

bigün reyhan teyzemlere gitmiştik kuaföre gidip geleceklerdi annemle
bizde kardeşimle evde oturuyoruz mutfaktan bi ses geldii vik vik diye
gittik ben 8 kardeşim 7 yaşında fare ilacına yapışmış minik bir fareeee
kardeşim hiç korkmaz ıyyy fareyi aldııı eline banyoda yıkadııı kumasa sardı
bebek gibi oynuyo dolapta 1 kavanoz bal varmış aldık fareye kaşıkla yedirmeye
çalışıyoruz hayvan işkencelerimize dayanamayıp ölmüştü kardeşim sanki anası ölmüş
gibi nasıl aglıyo varya o akşam fareye cenaze töreni yapıp balkondaki gül saksısına defnetmiştik hayvanı:60::60::60::60::60::60::60:

ay iğrençççççççççççççççççççççç

Ben bir de kardeşlerimle evcilik oynardım ama onlar benden bayağı küçük 4 -5 yaşındaydı erkek kardeşim ben 9-10 ..Evcilikte ben hastalanırdım çok fena ölümcül yatak döşek olurdum,inlerdim..Su isterdim koşar getirir içirirdi garibim en sonunda ölürdüm .Başımda hıçkırarak ağlardı...

Her sefer de yerdi aynı oyunu:60::60::60::60::60:

Ben bir de kardeşlerimle evcilik oynardım ama onlar benden bayağı küçük 4 -5 yaşındaydı erkek kardeşim ben 9-10 ..Evcilikte ben hastalanırdım çok fena ölümcül yatak döşek olurdum,inlerdim..Su isterdim koşar getirir içirirdi garibim en sonunda ölürdüm .Başımda hıçkırarak ağlardı...

Anne aablam öldü diye ağlardı yazık:60::60:

:60::60::60::60::60::60::60:

Back