• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

sen öle deyince aklıma ne geldi medi..
Ben bebekken annem emzirmiş beni yanına almışda..sonra uyuyakalmış tabi bende karyolada yanındayım.annem benim sesimle sıçramış uyanmış bir bakıyo ben yokum ama sesim geliyo biryerlerden.babamı uyandırmışlar deli gibi beni arıyolar bulamıyolar.tabi uyku sersemliğide var.neyse yatağın altına girmişim meğer.yataktan düşüp yatağın altına girmişim.annem anlatır durur seni yataktan çok düşürdüm ben diye :17:

hahhay hayal ettım de cok komık olmuş :)

benı de annem kucukken dıvanın ayagına baglamıstı
etegınden ayrılmıyomusum kı
mutfakta yemek yapamıyomus kadın benden:)
ama ben naptım ?
Ipi çözdüm ve annemden saklanmstm benı bagladıgı ıcın ona kızmıstım
oda saatlerce benı aramıstı hehehe

çok güzel Allah o günleri nasip etsin ama en fazla 5-6 ay kullanırsın beşikte dönmeye başladımı kullanılmaz...ama evin müsaitse içinde kalmasın al.

biliyorum kısa kullanıcam evim çok müsayit değil ama içimde kalsın istemiyorum iki bebik kaybedince insan gelecek olanın degerini anlıyo herşeyi olsun istiyo en güzel olsun herşeyini yaşayayım istiyorum olsada ahhh ahhh neler yaparım bebegimee zati 2. oluncada alınacak:1:ölee bi taneyle yetinmem ben:1::1::1:kardeş yapacamm

bebek şekerinden önce kızlar ben bebeğimin beşiğini bile beğendim.
öle renkli birşeyler istemiyorum ya ahşap olsun yada bembeyaz.
sizin varmı bir fikriniz?
(bu arada dün akşam annem bendeydi..kadıncağız kaçıncı yeleğini bitirdi bilmiyorum..her renkden yapıyo garibim.baktı gelen giden yok bazılarınıda hediye veriyo :1: )

benim bi fikrim var beşikle ilgili
kimseye göstermiyorum sır gibi saklıyorum
eşime bile göstermedim görümceme önerir diye
o derece:1:

ama siz başkasınız siz diyince akan sular durur
umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 131952

biliyorum kısa kullanıcam evim çok müsayit değil ama içimde kalsın istemiyorum iki bebik kaybedince insan gelecek olanın degerini anlıyo herşeyi olsun istiyo en güzel olsun herşeyini yaşayayım istiyorum olsada ahhh ahhh neler yaparım bebegimee zati 2. Oluncada alınacak:1:ölee bi taneyle yetinmem ben:1::1::1:kardeş yapacamm

bende ıkı tane ıstıyorum ıkız olursa yaşadım

hele bıde bı kız bı erkek ideal hayaller pesındeyım:)

bakalım kısmet..
Bende maxımum ıkı cocuk ıstıyorum

hahhay hayal ettım de cok komık olmuş :)

benı de annem kucukken dıvanın ayagına baglamıstı
etegınden ayrılmıyomusum kı
mutfakta yemek yapamıyomus kadın benden:)
ama ben naptım ?
Ipi çözdüm ve annemden saklanmstm benı bagladıgı ıcın ona kızmıstım
oda saatlerce benı aramıstı hehehe

kız sen çok fenasın valla :60: demek birde annenden saklanmışsın..
benim bebeğim kardeşime benzesin çok isterim..kardeşim bebekken ve çocukken çok tatlıydı ve çok komikti.hala anlatıp güleriz yaptıklarına.eşimde çok uysal ve sessiz bir bebekmiş..çokda güzelmiş ame ben bebekken çok çirkinmiştim :17: babaannem keşke bu erkek olsaydı evde kalacak valla dermiş :60:

biliyorum kısa kullanıcam evim çok müsayit değil ama içimde kalsın istemiyorum iki bebik kaybedince insan gelecek olanın degerini anlıyo herşeyi olsun istiyo en güzel olsun herşeyini yaşayayım istiyorum olsada ahhh ahhh neler yaparım bebegimee zati 2. oluncada alınacak:1:ölee bi taneyle yetinmem ben:1::1::1:kardeş yapacamm

al valla güzelim benim evim müsait değildi alamamıştım insanın içinde kalıyo yapamadığı herşey nasipse ikinci de alcam bende

kız sen çok fenasın valla :60: demek birde annenden saklanmışsın..
benim bebeğim kardeşime benzesin çok isterim..kardeşim bebekken ve çocukken çok tatlıydı ve çok komikti.hala anlatıp güleriz yaptıklarına.eşimde çok uysal ve sessiz bir bebekmiş..çokda güzelmiş ame ben bebekken çok çirkinmiştim :17: babaannem keşke bu erkek olsaydı evde kalacak valla dermiş :60:

HEHEH:27:

bi titrafta buluncam
benküçükken bisürü bebeğim vardı
hemde boyum kadar

annem bebeklere kıyamazdı ben mahfetmıyım dıye hepsini birden vermezdı
en cok ıstedıgım bebek elıme gectıgınde
mutlaka ayaklarını ısırırdım
özellikle de barbi bebekllerın ayaklarını ısırırdım :60::60:

sonra hep bende kalırdı bebek annem zaten mahfettım dıye saklamazdı benden

benim öle anım yok ama kadeşimin varr
şeker bayramında annem bir tepsi baklava yapmış
bizede 2 şer dilim veriyodu fazla yemeyelim diye neyseeeee
bi gece sen kardeşim 2 yaşındaa beşiginden kalkkkk tepsideki baklavayı yee
ay şeklinde bırakmış sonra buz dolabını açmış ne varsa peynir domates zeytin hepsini yee
tabakları oldugu gibi dolaba koy sonrada yatagına yat sabah kalkmış annem dolapta bişey kalmamış baklava bitmiş kardeşim tam 3 gün uyanmamış inanılması zor ama gerçekk :53::53::53::53: anlatsam hikayelerini ölürsünüz gülmekten:1:

benim bi fikrim var beşikle ilgili
kimseye göstermiyorum sır gibi saklıyorum
eşime bile göstermedim görümceme önerir diye
o derece:1:

ama siz başkasınız siz diyince akan sular durur
umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 131952
ayy evet güzellll :nazar:
HEHEH:27:

bi titrafta buluncam
benküçükken bisürü bebeğim vardı
hemde boyum kadar

annem bebeklere kıyamazdı ben mahfetmıyım dıye hepsini birden vermezdı
en cok ıstedıgım bebek elıme gectıgınde
mutlaka ayaklarını ısırırdım
özellikle de barbi bebekllerın ayaklarını ısırırdım :60::60:

sonra hep bende kalırdı bebek annem zaten mahfettım dıye saklamazdı benden

bizde barbileri öpüştürürdük:1::1::1::1::1::17:

annemin gece elbiseleri vardııı pelerinliii bi gün yüzüme bebek pudrası sürüp
takma dişerden takıp pelerinide giydim elimede çay bardagı alıp karanlıkta yengemin kapısını
çaldım kadın açınca kapıyıı kaaranlık yaa annem vasa bir bardak taze kan
istedi demiştim yengemin yüzünün ifadesi aklıma gelince bak gene gülmeye başladım:1::1::1::1::1::1:

ya ben cocukken çok matraktım beeeeeeeeeee
adam korkutmaya bayılırdım şimdi beni korkutmasın diye
millete rüşvet vercem:1::1::1::1::1::1::1:

takma dişerden takıp pelerinide giydim elimede çay bardagı alıp karanlıkta yengemin kapısını
istedi demiştim yengemin yüzünün ifadesi aklıma gelince bak gene gülmeye başladım:1::1::1::1::1::1:

ay benı kırdın gulmekten herkes bana baktı ısyerınde yaaaaaaaa
katılıa katıla guluyorm şuan:60::60::60:

sen böle anlatınca mazim gözümün önünden geçiyooo:1::1:

benimde yaaaa
annem evden çıkar çıkmaz odasına girer sırayla kıyafetlerini denerdim. minyon olduğundan... o zamanlar olurdu bütün kıyafetleri sonrada bir güzel makyaj yapardım...elime de saç fıçası alıp ayna karşısında şarkı söylerdim.gelincede azarı yiyip otururdum:20::20::20:

manyak mısın kızım sen?
böyle şakamı olur :60::60: kahkaha attım valla bilgisayarın başında.:60::60::60:

bıdıkcım bu arada beşiğine bayıldım..çok zevkli bir seçim :21:

Back