2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bende seni seviorum ki bi kere
hey heyyy
et dua tabisi bol bol
ne dicem
kıza söledin mi bebeği
ne tepki verdi

Söyledim canım...Valla karışık hem istiyor hemde kıskanıyor ama doğunca geçer onun kıskançlığı arkadaşlarımızın çocuklarını severken yalıyor resmen

kankaaaaaaaaaa
bende seni seviommmmmm
hey gidi günler ah pardon hey gidi aylar :):)
neler gördük geçüdükkkkkk gurbetim nerdeeeeeeeeeeeeeeeee

Heççç sorma kankam Gurbet,sen,ben,Poti off Potimi çok özledim bu arada hiç göremiyorum.
Birisi görünce onu çok sevdiğimi iletsin olurmu...

Kızlar bu arada Bulutumdan ve diğer hamiş arkadaşlarımızdan heç ses yok.
Kimler geldi,kimler geçti şu topikten ama geriye kalan bir avuç biz

Pre~Seed
Kişisel Nemlendirici

Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.

Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.

Ayrıca, Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vaginal sorunlara sebep olabilir, spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir.

Bu tip rahatsızlığı olan bayanlar yada bu vajinal kuruluk problemi yaşayanlar Pre~Seed Kişisel Nemlendiriciyi güvenle kullanabilir.

Pre~Seed Amerikan INGFertility Firması tarafından üretilen ve Dr. Joanna Ellington ve ekibi tarafından bulunan ürün, tüm Avrupa ve Amerika’da vajinal kuruluk problemi dönemlerinde rahatlık sağlanması ve hamile kalmaya yardımcı ürün olarak kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.

* Fertilite (Doğurganlık-Yumurtlama ) dönemindeki servikal mukusa uygun ph yapısındadır.
* Özellikle spermlere hasar vermemek amacıyla üretilmiştir.
* Antioksidan destek için katkılıdır.
* Dahili uygulama da vajina ve serviksi kaplar.
* Klinik olarak denenmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.
-alıntı-

nittin elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kıskanır tabi doğalll
kuzu yaaa

SS Bulutumu merak ediorum bende
rapor aldıydı evde yatıodu mide bulantısından
ne durumda bi girip yazmadı

kızlar şu presedimidir nedir onu biri bana anlatsın ne işe yarar çok merak yaptım.. :))))

Burası preseed topicimi git oku Allah Allah yaaaaa
len bacı sen daha uraşma onlarla
ne gerek var
bebek die ölecen
daha çoookk zamanın var o yollara senin
bırak biz ablaların her yolu deneyelim
sana anlatırız zamanı gelince :)

Sen hala bilmiyonmu?
Aaaaaaaa ciddimisin aaaaa
(daha çok heyecan yapsın çaktırmayın)

ay sen beni yidin evladım nolur öğrenme bunu nolur
dayanamaz alırsın
senın ıcın erken daha aşkım tamammı
yok tatlım almak için değil nedir diye merak ettim.. yoksa ben saldım çayıra mevlam kayıra ahanda bu ayda kafayı vurduk gitti bu ayda bence ama bakalım allah büyüktür. zaten geçen aydan da inadım inat umursamıyorum dedim rabbim tam umursamamam için vesile verdi..

kız bence sen bol bol dua et bı defa ıcım sıkılıyo demıstın ya
Nazaramı geldina cep hergın ayetel kürsi ettehıyatu ıhlas fatiha vs bildiğin duaları üçer defa oku işe gelirken bide zikir et çokça tesbih çeker gibi

ERKEKLER İÇİN KURS :):):):):)
‎- SON KATILMA TARİHİ 05 Haziran -

ÖNEMLİ NOT:

KURSLARIN İÇERİĞİ SON DERECE KARMAŞIK VE ZOR OLDUĞU İÇİN
HER BİRİNE EN FAZLA 8 KIŞI KABUL EDİLEBİLECEKTİR.

KONU 1: BUZ KALIBINA NASIL SU DOLDURULUR?
ADIM ADIM SLAYTLA AÇIKLAMA

KONU 2: TUVALET KAĞIDI RULOSU: TAKILDIĞI YERDE KENDİNİ YENİLER Mİ?
YUVARLAK MASA TARTIŞMASI. *

KONU 3: KLOZET KAPAĞINI KALDIRIP DUVARA VE SU BORUSUNA SIÇRATMADAN İŞEMEK MÜMKÜN MÜ?
GRUP ÇALIŞMASI.

KONU 4: KIRLI SEPETİYLE YERDEKİ HALI/DÖŞEME ARASINDAKİ TEMEL FARKLAR.
RESİMLER VE GRAFİKLERLE AÇIKLAMA.

KONU 5: TABAK-ÇANAK YEMEKTEN SONRA KENDİ KENDİNE LAVABOYA VEYA BULAŞIK MAKİNESİNE UÇARAK GİDEBİLİR Mİ? VIDEOYLA AÇIKLAMA.***

KONU 6: KİMLİK KAYBI: UZAKTAN KUMANDAYI Bİ R PARÇANIZ OLMAKTAN KURTARMAK.
DESTEK HATTI VE YARDIM LAŞMA GRUPLARI.

KONU 7: ARANAN ŞEYLERİ BULMAYI ÖĞRENMEK, HÖYKÜREREK EVİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRMEK YERİNE
DOĞRU YERE BAKARAK BAŞLAMAYI ÖĞRENMEK. ***
ACIK FORUM. < /FONT>

KONU 8: HANIMA ÇİÇEK GETİRMEK SAĞLIĞINIZA ZARARLI DEĞİLDİR.
GRAFİKLER VE SES KAYDIYLA AÇIKLAMA.

KONU 9: NORMAL İNSANLAR KAYBOLUNCA YOLU SORAR.
GERÇEK YASAM İTİRAFLARI.

KONU 10: HATUN PARK ETMEYE ÇALIŞIRKEN SESSİZCE OTURMAK GENETİK ACIDAN İMKANSIZ MI?
ARABA KULLANM A SİMÜLASYONU.

KONU 11: HAYAT DERSLERİ: ANNE VE EŞ ARASINDAKİ TEMEL FARKLAR.
SINIFTA CANLANDIRMA.

KONU 12: NASIL İDEAL BİR ALIŞVERİŞ ARKADAŞI OLUNUR?
GEVŞEME EGZERSİZLERİ, MEDİTASYON VE NEFES ALMA TEKNİKLERİ.

KONU 13< /SPAN>: BUNAMAYLA NASIL SAVAŞILIR: DOĞUM GÜNLERİ, YILDÖNÜMLERİ, DİĞER ÖNEMLİ GÜNLER,
UNUTUNCA NASIL ÖZÜR DİLENİR?
BEYİN ŞOKU VE GEREKİRSE OPERASYON

*** İlgili konulara bazı kız kardeşler ve kız arkadaşlarda katılabilir. :))

gelsin baha şebnemim yavrum ben bi okuyup üfler pütütütütütüt die de tükürürüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…