- Konu Sahibi medicalsecreter
-
Canım yaaa moralini bozma lütfen !
Benim durumum da seninkinden farklı değil . Bizimle yakın zamanda evlenen arkadaşlarımızın da bebekleri var , birkaçı da hamile . Bir biz kaldık
Bende senin gibi ; takmayalım , vardır bir hayır diyorum ama olmuyor işte . Bu da ayrı bir stess yaratıyor üzerimizde . Olacağı varsa da olmuyor . Bir de hadi sıra sizde vb sözler duydukça çıldıracak gibi oluyorum .
Sabah iş stres, akşam evde yemekti vs vs uğraşıp duruyorum . Canım artık hiçbir şey yapmak istemiyor . Çalışıyorum da ne oluyor amaaannn offffff
Güya seni rahatlatmak için yazmaya kalktım ama bir dokun bin ah işit oldu benimki :S
kızlar 167 çok mu düşük acaba??düşük tehlikesi olabilirmi?
ama birde şöyle düşünelim bu topikte hepimizin ortak yönleri var yani çoğumuzun çocuğu yok ve aynı durumdayız.O zaman çokta üzülmeye gerek yok ayrı yerlerde ortak dertleri olan birileri var sonuçta değil mi???
kızlar 167 çok mu düşük acaba??düşük tehlikesi olabilirmi?
nasıl yani senin kaç günlükki
Tatlım sen hamile miydin ? Bu değeri nerden buldun ?
yok canım ben değilim bi arkadaşın degeri bu
Bende dedim fikfik yapıp hemen değeri nasıl buldu :S Hani bir yöntem varsa bizde bilelim
benim değil canım bi arkadaş hamileyim diye yazmış başka topikte bana kimyasal gibi geldi:18::18::18::18:
ayyyy nerdeeeeeee fik fikin ardından hemen ögrensek kafayı yemezdik böleee valla teste 12 gün varr nasıl dayancam bilemiyom
ayyyy nerdeeeeeee fik fikin ardından hemen ögrensek kafayı yemezdik böleee valla teste 12 gün varr nasıl dayancam bilemiyom
hımmm ben karıştırdım canom kusura bakma :) kaç haftalık onuda yazıyormu 167 değer iyi ama kaçıncı haftası ona göre kimyasal zaten yükseliyor sonrada kendi kendine düşüyor belli eder kendini çok hızlı yükselmemesi lazım değerin
canom sen adamı öldürün cnm.... sanane milletin değerinden kimyasal olsa mutlu olcan dimi...
ayyy olurmu ole seyyyyy bizim topikte takılan bir arkadaş vardı havalıkızz üzülürüm düşük yaparsaBen hiç kimse ölsün mölsün istemeeeeeeeeeem
kızlar eltime test yaptım ikinci çizgi silik ama bariz görünüyo yani şimdi hamile mi anlamadım imdaaaaattttt cevap verin nolur
Gel bacım böğürek beraberbirinin omzunda böğürerek ağlamak istiyorum
ayyy olurmu ole seyyyyy bizim topikte takılan bir arkadaş vardı havalıkızz üzülürüm düşük yaparsaben hiç kimse ölsün mölsün istemeeeeeeeeeem
aa havalıkızmı hamileymiş..başka topicleremi gidiyomuş o...erken cnm daha yorum yapmak için bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?