• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ayyyyyy fox ta deniz yıldızı varyaaa mert denize pasta yapmışşş
kız tadına baktı dudagının kenarında pasta kaldıı veeee mert öperek temizlediii
içim bi hoş oldu beeeeeeeeeeee:17::17::17::17::17::17::17::17::17:

hosgeldın cerenmımocum
nasılsın şekerim
yegenım nasıl
canım benim hoşbulduk:71:
iyiyim çok şükür bazı vatandaşlar canımı sıkıyor ama bebekim için takmıyorum kafama..
testere olasım geliyor valla:47:
yegenin gayet iyi bu hafta 7 cm teyzesi :emir_bebek: Allah sizlere de nasip etsin inşallah
inan hep dua ediyorum.
hoşgeldin bebikin nasıl kaç haftalık olduuuu:49:
ayyy bana bak hemen bebegi sordum terbiyesiz önce kıza bi nasılsın de dimii:57::1:bu tokat kendime gelmem için
nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnn

canom iyiym saolasın güzelim bebikimiz iyi 11+1 deyiz :emir_bebek: büyüyoruz..çok garip bişey..
en kısa zamanda sizlere de inşallah..accıkın ay farkı olacak aramızda hissediyorum :49:

nihahhaha benim kocacım akşam geç gelece bende sölee 3 lahmacun sölimde onu yiyim:56::56::56:

ohh valla canom aşk olsun amaa sanaa :)) benimki hasta sabahtan beri evdee onu getir bunu yap şimdide yemek yiyeceğizz ...sen ye lahmacunlarını löp löp birde hava at aşk olsun aşkk amaa ben bilirim lahmacunu yiyeceğim günüüüü:9::9::9::9:

ohh valla canom aşk olsun amaa sanaa :)) benimki hasta sabahtan beri evdee onu getir bunu yap şimdide yemek yiyeceğizz ...sen ye lahmacunlarını löp löp birde hava at aşk olsun aşkk amaa ben bilirim lahmacunu yiyeceğim günüüüü:9::9::9::9:

kızzzz daha yiyemedim vallaa şimdi almaya gidiyom:1::1::1::1:

slm arkidişler :69: benim bebiş bu ayda yok piyasada pazar günü patladım ben :66: neyse önümüzdeki maçlara bakicezzzz artıkın :62:

kız gözünmü kaldııı kalmamış lahmacun :1::1::1::1:

canım benim hoşbulduk:71:
iyiyim çok şükür bazı vatandaşlar canımı sıkıyor ama bebekim için takmıyorum kafama..
testere olasım geliyor valla:47:
yegenin gayet iyi bu hafta 7 cm teyzesi :emir_bebek: Allah sizlere de nasip etsin inşallah
inan hep dua ediyorum.

canom iyiym saolasın güzelim bebikimiz iyi 11+1 deyiz :emir_bebek: büyüyoruz..çok garip bişey..
en kısa zamanda sizlere de inşallah..accıkın ay farkı olacak aramızda hissediyorum :49:
cerenim canım benimmm bebişine ve kendine dikkat et.Kimi taktın kafaya şimdi sende yoğun duygularda gelişiyor hassas bir dönemdesin ama dediğin gibi bebikin için sakın kafana takma bişeyi:)göbüşündeki bebişi seveyim bennn emiii :)):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
slm arkidişler :69: benim bebiş bu ayda yok piyasada pazar günü patladım ben :66: neyse önümüzdeki maçlara bakicezzzz artıkın :62:
Canım hayırlsıı kırmızı kartı yedin demek amaann olsun napalım yaniii dediğin gibi önündeki maçlara bakıcan artık azimle gayretlee çalışmakk lazımm :9::9::9::9::9::9::9:
kız gözünmü kaldııı kalmamış lahmacun :1::1::1::1:

yaaa tühh görüyonmuu nispet yaparsan öyle olur iştee.İstersen yemeklerimden gönderebilirim sanadaa:9::9::9::9::9::9:

:66::66:PÖTİİİİİİİ çok sevindim canım ya.:64:Hah şöle.Eskilere bir hareketlik getirin öncülük edinönce elmam,sonra sen.Arkanızdanda inşallah bizler geliriz.Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallahhhhhhh

Eraycım ne gelirse Cenabı Allahtan canım.Hayrda şerde.Rabbim hepimize hayırlısını versin.Sıkma tatlı canını:71:.Eltin içinde hayırlısı olsun.Herkesin sınanma şekli farklı işte.

Back