- Konu Sahibi medicalsecreter
benim yemek faslım başlıyor yine görüşürüz kızlarrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim yemek faslım başlıyor yine görüşürüz kızlarrrr
canım benim hoşbuldukhosgeldın cerenmımocum
nasılsın şekerim
yegenım nasıl
hoşgeldin bebikin nasıl kaç haftalık olduuuu
ayyy bana bak hemen bebegi sordum terbiyesiz önce kıza bi nasılsın de dimiibu tokat kendime gelmem için
nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnn
nihahhaha benim kocacım akşam geç gelece bende sölee 3 lahmacun sölimde onu yiyim
ohh valla canom aşk olsun amaa sanaa :)) benimki hasta sabahtan beri evdee onu getir bunu yap şimdide yemek yiyeceğizz ...sen ye lahmacunlarını löp löp birde hava at aşk olsun aşkk amaa ben bilirim lahmacunu yiyeceğim günüüüü
slm arkidişler benim bebiş bu ayda yok piyasada pazar günü patladım ben neyse önümüzdeki maçlara bakicezzzz artıkın
ohh valla canom aşk olsun amaa sanaa :)) benimki hasta sabahtan beri evdee onu getir bunu yap şimdide yemek yiyeceğizz ...sen ye lahmacunlarını löp löp birde hava at aşk olsun aşkk amaa ben bilirim lahmacunu yiyeceğim günüüüü
cerenim canım benimmm bebişine ve kendine dikkat et.Kimi taktın kafaya şimdi sende yoğun duygularda gelişiyor hassas bir dönemdesin ama dediğin gibi bebikin için sakın kafana takma bişeyi:)göbüşündeki bebişi seveyim bennn emiii :))canım benim hoşbulduk
iyiyim çok şükür bazı vatandaşlar canımı sıkıyor ama bebekim için takmıyorum kafama..
testere olasım geliyor valla
yegenin gayet iyi bu hafta 7 cm teyzesi Allah sizlere de nasip etsin inşallah
inan hep dua ediyorum.
canom iyiym saolasın güzelim bebikimiz iyi 11+1 deyiz büyüyoruz..çok garip bişey..
en kısa zamanda sizlere de inşallah..accıkın ay farkı olacak aramızda hissediyorum
Canım hayırlsıı kırmızı kartı yedin demek amaann olsun napalım yaniii dediğin gibi önündeki maçlara bakıcan artık azimle gayretlee çalışmakk lazımmslm arkidişler benim bebiş bu ayda yok piyasada pazar günü patladım ben neyse önümüzdeki maçlara bakicezzzz artıkın
kız gözünmü kaldııı kalmamış lahmacun
bu aradaa kızlar Crafty için 41 Yasin okunuyordu en son 2 tane ben okudum kaldı 5 tane okumak isteyen var m???
Ne zamana yetişecek kardeeeşşş :) Ona göre ben okuyabilirim
En geç çarşamba akşamına kadar 5 ini de okuyabilirim . Bitirince haber veririm tatlım :)