- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
bide beni düşün uğraşıyorum aylardır olmuyo tek çizgiyi görüyom oturuyom popo üstü ayrıca ne kusuru şekerim ben isyandayım resmen
bilmiyorum canocum aldırmaz inş ama eşi hiç istemiyo
ayyy cnm ya anlayabiliyorum gerçekten zor bir durum.Ama bunlar bir sınav değilmi?Seni bu durumla karşı karşıya getiren seni sınıyor ,,lütfen kalbini ferah tut,gözyaşın isyanın olmasın cnm.
Hepimize sabrımızın mükafatı verilecek bir gün
kızlar sizide üzdüm kusuruma bakmayın nolur hepinizi çok seviyorumderdimi paylaştınız saolun ben dışarı çıkıcam biraz araba kullanmam lazım tek başına ağlamam lazım yoksa patlıcam
ben aslında böle bi kadın değilim başkasının derdine üzülen sevincini paylaşan çevremdeki herkesin işine koşan biriyim ama bugün çöktüm resmen
seboş allah iyiliğini versin gülmekten gözlerimden yaş aktı vallahi Allah da seni güldürsün
erayy yaaa valla boşverrr hakikatne kızların ddeiği gibi sınavımız bu bizim dua et eltin içinde gülümm kalbini temiz tut kalbine kötülük sokmaa üzme kendinideee Allah bilendir hayırlısı canım
sebooo kızzz çok güzeldiiii hele annemin yüzüne s...tım insan hiç g...tünden öpermi kısmı çok komiktii
ben aslında böle bi kadın değilim başkasının derdine üzülen sevincini paylaşan çevremdeki herkesin işine koşan biriyim ama bugün çöktüm resmen
kızlar sizide üzdüm kusuruma bakmayın nolur hepinizi çok seviyorumderdimi paylaştınız saolun ben dışarı çıkıcam biraz araba kullanmam lazım tek başına ağlamam lazım yoksa patlıcam
saol canım herzaman dua ederim allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat ver diye demekki benim vaktim daha gelmemiş henüz farkındayım ama napim çok üzüldüm ya bunuda sizden başka kimseye söleyememki herkes yanlış anlar sizin gibi düşünmezler
Kızlar ben bütün bu konulara o kadar alışığım ki?
Bilenleriniz biliyo benim hikayemi baştan anlatmıycam ama şöyle söyleyim.
Benimle evlenen bütün arkadaşlarımın ve kuzenlerimin bebekleri oldu artı ev ve arabalarınıda aldılar.
Ben ve eşim hepsinden daha iyi mesleklere sahibiz ve gelirimiz onlardan çok daha iyi.
Daha yeni bugün annem aradı ve kuzenimin eşi (bir fabrikada işçi ve asgari ücret ile çalışıyo fazla mesailer ile falan maaşı birşeye benziyo kuzenim ev hanımı) zeytinlik almış ve yetiştirip satacakmış..tabi annem ileri geri birşeyler söyledi herzamanki laflar.
Gelelim bana..bende ne bebek var ne ev ne araba..sadece eşimin ailesinden kalan bir yığın borç var.. Ne yapayım ben şimdi?size soruyorum.olan hep bana oluyo psikolojim alt üst oldu..hayat neşem gitti.eşimimi boşayayım dedim bugün anneme en son dayanamadım.yok diyo bu sefer annem eşinle sorunun yok ki diyo..ama dayanamıyorum artık.
Hayat böyle işte ne yapalım..bir şekilde elimizde olmayanlarla değil olanlarla mutlu olmaya çalışıcaz
çokmu dertli yazdım ne? Neyse idare edin kızlar..bu ara dertliyim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?