- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
kizlar ben cikiyim,dualariniza ihtiyacim var,rabbim tez zamanda sizinde yüzünüzü güldürsün,
off .. Inşallah cnm ya olur artık benimde bizimde hepimizinde...
aaaaaaa ben hattaa temmuzda kayıt oldum ilk mesajım hamileyiiiiiim diye olmuştu agustosta sizlerle tanıştımmm zaman su gibi akıp gidiyo yawww
he tamam ya sırada sen varsın tamam ağlama
bende istiyorum yaaaaa( şubat 15 i çok uzun zaman nasıl geçerr birde olmazsa mart püfsss anam anam düşünmek bile istmeiyorum. Biz her yıl taitle çıkıyoruz temmuz ağustosta buyıl eşime gidemeyizzz o yüzden unut send emiştim. şimdi dün dedimki sen erken rezervasyonlara bakabilirisn koca gobişli olmıcam o aylardaaa gidebilirzzz hıhhh belki hiç olamayacak ayyy
dellendinmi zarifee
niye hiç olmıycakmış
bende istiyorum yaaaaa( şubat 15 i çok uzun zaman nasıl geçerr birde olmazsa mart püfsss anam anam düşünmek bile istmeiyorum. Biz her yıl taitle çıkıyoruz temmuz ağustosta buyıl eşime gidemeyizzz o yüzden unut send emiştim. Şimdi dün dedimki sen erken rezervasyonlara bakabilirisn koca gobişli olmıcam o aylardaaa gidebilirzzz hıhhh belki hiç olamayacak ayyy
he tamam ya sırada sen varsın tamam ağlama
ama olmazki ağlayıp sırayı kapmaya çalışıyo..
Bu haksızlık..itiraz ediyorum
anladın sen onu
ama olmazki ağlayıp sırayı kapmaya çalışıyo..
Bu haksızlık..itiraz ediyorum
hayır pamuk prenses benimmmmmmmmm
o ayakkap benim ayakkapımmmmmmmmmmmm
Ayak numaram :38
zati benim olamaz 41 nomra benim
eee böle konuşursan minicik ayaklarımla tekmede atarımahhhhhhhhhhhhhhhhhhh kafammmm
hehee evet hatırladım bir ara muhabbetı geçmişti. :)
kızlar eltime test yaptım ikinci çizgi silik ama bariz görünüyo yani şimdi hamile mi anlamadım imdaaaaattttt cevap verin nolur
kızlar eltime test yaptım ikinci çizgi silik ama bariz görünüyo yani şimdi hamile mi anlamadım imdaaaaattttt cevap verin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?