2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

hehe tamam teşekkürlerşeker ya hani bebiş olmuyor ya acaba işemi yaramaz görüyorsunuz yumoş gibiler falanmı diye düşündüm
çok komikti işte bu
kizlar simdi geldim dr dan,ilk kalp atislatini gördüm bebisimin,kanama falan gözükmüyomus,her sey iyiymis cok sükür,iyi dilekleriniz icin hepinizi öpüyorum,dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri

maşallah subanallah yerim onu ben

kızlar benim 21.gün sonuçlarım beta hcg 0,1 progestoron 38,20 prolaktin ise 16,00 malesef sonuç buuuuuu
adetın 21. gunu ne hcg sı kız yapılmazmıs okadar erken takma bısı kulanmısmıydın bu ay klomen fılan ben klomen kullandıgım ay 21. gunu progesteronum 36 cıkmıstı bu ay bısı kullanmadım 13 e dustu
mrb arkadaşlar sonucum negatif oysaki herşey yolundaydı belki ikiz bile olabilirdi doktorda şokta sadece ağlıyorum((

kıyamammmm cok uzucu bı durum hakketen artık buna tesellı veremem allah sabır versınn tez zaamanda gelsın bebıs ınsallah

kız crfatyyyy olduuk meraktan neyse toteme saygı var ne dıcem sana benım progesteron 13.17 cıktı doktor yetersız dedı ınanmadım craftye sorucam dedım sence nasıll

yazdım zandım yazamamışım
13,17 düşük haklı
ama benim tüpten önceki ay 37, tüp ayı 8,8 di
stres büyük etken söliim ben

Kızlar patronun heyheyleri üstünde yine esti geçti..Ne moral kaldı ne motivasyonn...

Bazen diyorum ne işin var burda bas git evine ...Evinde keyif yap yan gel yat yemek temizlik yap,
ne varsa onu yersin ne varsa onu giyersin çok paraya ihitiyacın yok...

Bunaldımm yaa

of bende çok bunaldım..bugün patlıycam artık..sinir ediyolar beni ya..adam bankaya gidiyo benim haberim yok...delirdim resmen ya bu ne böyle..
bir işten çıkıpda evime gitseyim off

sende sıkma canını iş hayatı bak hepimizde var sıkıntı stres.

sanane sanane
dert mi sana
naparsa yapsın SALLAAAAAAAa
dert sahibi ettin kendini ya
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mistim takmamak elde değil..huzurlu bir iş yok mu hiç ya...Böyle isteyerek gittiğin iyi iş arkadaşlarıyla günün nasıl geçtiğini anlamadığın bir iş yok mu??
Sen işi bıraktıktan sonra çalışmayacak mısın?

sanane sanane
dert mi sana
naparsa yapsın SALLAAAAAAAa
dert sahibi ettin kendini ya
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

öle deme ...adam 10 yıldır burda çalışıyo bildiğin çok afedersin öküz.bir iş veriyosun güya yapıyo ama arkasından biz ite kaka.bankaya gidiyo elinde ne talimat var ne birşey.bankaya gidilecek duydu ya sadece bankaya gider şimdi.sor bir varmı bankada yapılacak başka birşey yada gidecek evrak falan.bu adam hep böyle..yoruyo insanı.hem kendi işini takip et hem onun yaptıklarını.güya benim yardımcım.bir sorun olsa benim üstüme kalır..
bugün çok stresliyim zaten bu adamın salaklıklarıda tuz biber ekti sinirime.

ben de öyle diyorum ama ayrılamıyorum da bir türlü karar veremiyorum :44:

bizimki de şimdi çek imzalatmaya gittim bir araba laf söyledi
ödeme yaptığımız firma yetkilisi 2 saattir oturuyormuşta kimse iş yapmıyormuşta

cnm belli bir süre çalışmayı düşünmüyorum yaza kadar falan..
ruhsatımı alayım birde kpss'ye gireyim diyorum eşimin ısrarıyla.temmuzdan sonra eğer bebiş falan olmazsa bakarım başımın çaresine.

Ben de bana daha fazla iş verin sorumluluk verin diye çırpınıyorum.Ben senden memnunum diyor sonra işe yaramaz imaları...

en güzeli memuriyet bu dönemde zaten.Ben de istiyorum ama bu sene lisans mezunlarına sınav yok biliyorum ?:26:

bu çalışmak ne zormuş bee hiç başlamadan sayenizde öğrendim kıyamam size takmayın yaa boşverin dicem de olmuyor galiba topikte ilk zamanlar herkes çalışıyo ben ev hanımıyım diye kendimi eksik hissediyodum ama yanılmışım çok zormuş çalışmak şükrediyorum halime

ben hiç araştırma falan yapmadım cnm..ama bizim bölüme heryıl atama oluyo diye biliyorum.aman nese şu ruhsatımı alayımda

A grubu ve öğretmenlik kadroları için düzenlenen KPSS'nin de tarihi belirlendi. Buna göre, KPSS'ye başvurular, 9-25 Mayıs 2011 tarihleri arasında alınacak. KPSS, 9-10 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılacak.cnm bak varmış sınav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…