- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.781
kocam geç geliooo
evdeki yemekleri yiyesim yokkk
belim çok arıoo yemek yapasım yok ayyhhh ne yesem akşamleyin ben
kocam geç geliooo
evdeki yemekleri yiyesim yokkk
belim çok arıoo yemek yapasım yok ayyhhh ne yesem akşamleyin ben
çok komikti işte buhehe tamam teşekkürlerşeker ya hani bebiş olmuyor ya acaba işemi yaramaz görüyorsunuz yumoş gibiler falanmı diye düşündüm
kizlar simdi geldim dr dan,ilk kalp atislatini gördüm bebisimin,kanama falan gözükmüyomus,her sey iyiymis cok sükür,iyi dilekleriniz icin hepinizi öpüyorum,dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri
adetın 21. gunu ne hcg sı kız yapılmazmıs okadar erken takma bısı kulanmısmıydın bu ay klomen fılan ben klomen kullandıgım ay 21. gunu progesteronum 36 cıkmıstı bu ay bısı kullanmadım 13 e dustukızlar benim 21.gün sonuçlarım beta hcg 0,1progestoron 38,20 prolaktin ise 16,00 malesef sonuç buuuuuu
mrb arkadaşlar sonucum negatif oysaki herşey yolundaydı belki ikiz bile olabilirdi doktorda şokta sadece ağlıyorum((
adetın 21. gunu ne hcg sı kız yapılmazmıs okadar erken takma bısı kulanmısmıydın bu ay klomen fılan ben klomen kullandıgım ay 21. gunu progesteronum 36 cıkmıstı bu ay bısı kullanmadım 13 e dustu
kıyamammmm cok uzucu bı durum hakketen artık buna tesellı veremem allah sabır versınn tez zaamanda gelsın bebıs ınsallah
kız crfatyyyy olduuk meraktan neyse toteme saygı var ne dıcem sana benım progesteron 13.17 cıktı doktor yetersız dedı ınanmadım craftye sorucam dedım sence nasıll
Hepimiz iyiyiz cnm ...1 2 kişi hariç hepimiz kırmızı bayrağı çektik,heyecanla mart ayını bekliyoruzz
sağlık olsun
inşallah mart ayında
Kızlar patronun heyheyleri üstünde yine esti geçti..Ne moral kaldı ne motivasyonn...
Bazen diyorum ne işin var burda bas git evine ...Evinde keyif yap yan gel yat yemek temizlik yap,
ne varsa onu yersin ne varsa onu giyersin çok paraya ihitiyacın yok...
Bunaldımm yaa
of bende çok bunaldım..bugün patlıycam artık..sinir ediyolar beni ya..adam bankaya gidiyo benim haberim yok...delirdim resmen ya bu ne böyle..
bir işten çıkıpda evime gitseyim off
sende sıkma canını iş hayatı bak hepimizde var sıkıntı stres.
of bende çok bunaldım..bugün patlıycam artık..sinir ediyolar beni ya..adam bankaya gidiyo benim haberim yok...delirdim resmen ya bu ne böyle..
sanane sanane
dert mi sana
naparsa yapsın SALLAAAAAAAa
dert sahibi ettin kendini ya
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar patronun heyheyleri üstünde yine esti geçti..Ne moral kaldı ne motivasyonn...
Bazen diyorum ne işin var burda bas git evine ...Evinde keyif yap yan gel yat yemek temizlik yap,
Bunaldımm yaa
Mistim takmamak elde değil..huzurlu bir iş yok mu hiç ya...Böyle isteyerek gittiğin iyi iş arkadaşlarıyla günün nasıl geçtiğini anlamadığın bir iş yok mu??
Sen işi bıraktıktan sonra çalışmayacak mısın?
ben de öyle diyorum ama ayrılamıyorum da bir türlü karar veremiyorum :44:
bizimki de şimdi çek imzalatmaya gittim bir araba laf söyledi
ödeme yaptığımız firma yetkilisi 2 saattir oturuyormuşta kimse iş yapmıyormuşta
cnm belli bir süre çalışmayı düşünmüyorum yaza kadar falan..
ruhsatımı alayım birde kpss'ye gireyim diyorum eşimin ısrarıyla.temmuzdan sonra eğer bebiş falan olmazsa bakarım başımın çaresine.
Bunaldımm yaa
bu çalışmak ne zormuş bee hiç başlamadan sayenizde öğrendim kıyamam size takmayın yaa boşverin dicem de olmuyor galibaof bende çok bunaldım..bugün patlıycam artık..sinir ediyolar beni ya..adam bankaya gidiyo benim haberim yok...delirdim resmen ya bu ne böyle..
Ben de bana daha fazla iş verin sorumluluk verin diye çırpınıyorum.Ben senden memnunum diyor sonra işe yaramaz imaları...
en güzeli memuriyet bu dönemde zaten.Ben de istiyorum ama bu sene lisans mezunlarına sınav yok biliyorum ?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?