- 5 Eylül 2007
- 1.074
- 1
- 158
- Konu Sahibi medicalsecreter
- #7.761
selam kızlar
nasılsınız ? herkes iyidir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla öyle cnm.Neyse olursa olur .Ama olursa Kasım annesi olacağız kızlarrrr
akrep burcu... biraz tırsıyorum valla olursa bu ay diye
annem akrep burcu benim çok zor
kardeşimin eşi de akrep burcu
iki deneyimimde çok iç açıcı değil yay burcunu tercih ederim aralıkta olsa bari
en azından eğlenceli
selam kızlar
en azından eğlenceli
Benim eşimde yay ...Güzel bir burç ama aynı ay olmasını istemiyorum aslında.Doğum günü kutlamaları çok yakın olunca keyifli olmuyor..
Benim eşimde yay ...Güzel bir burç ama aynı ay olmasını istemiyorum aslında.Doğum günü kutlamaları çok yakın olunca keyifli olmuyor..
benım de kız kardeşim yay.. çok eğlenceli hakkaten kız yaaaa herseyden bı eglence cıkartır..
en azından eğlenceli
aman olsunda burcu önemli değil ben inanmam burçlara pek benim başka korkum var bu ay ilaç kullandım dr korun hamile kalma dedi ama ben nasılsa olmuyo diye korunmadım şimdide tutuştum ya tutarsa diye
aman olsunda burcu önemli değil ben inanmam burçlara pek benim başka korkum var bu ay ilaç kullandım dr korun hamile kalma dedi ama ben nasılsa olmuyo diye korunmadım şimdide tutuştum ya tutarsa diye
Doktor neden korun dedi sana cnm ben kaçırmışım?
benım de kız kardeşim yay.. çok eğlenceli hakkaten kız yaaaa herseyden bı eglence cıkartır..
tıpkı senın gibi medicim...:13:
Doktor neden korun dedi sana cnm ben kaçırmışım?[/Q
ilaç kullanıyorumda rahimdeki yara için ilaç kullanırken korun hamile kalma dedi sanki kalabiliyomuşum gibi
Doktor neden korun dedi sana cnm ben kaçırmışım?[/Q
ilaç kullanıyorumda rahimdeki yara için ilaç kullanırken korun hamile kalma dedi sanki kalabiliyomuşum gibi
Valla hiç belli olmaz cnm hiç ummadık anda oluyor zaten velet...
Valla hiç belli olmaz cnm hiç ummadık anda oluyor zaten velet...
ne bileyim bu kadar aydır olmadı bu aymı olacak diye düşündüm Allah bilir yinede hayırlısı
puffffffffffffff
yoruldum yawwwww
ee napıonuz
mistt ilaç kullanmaya başladın mı adet geldi mi?
mrb arkadaşlar sonucum negatif oysaki herşey yolundaydı belki ikiz bile olabilirdi doktorda şokta sadece ağlıyorum((
mrb arkadaşlar sonucum negatif oysaki herşey yolundaydı belki ikiz bile olabilirdi doktorda şokta sadece ağlıyorum((