• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

günaydın kızlar dün gece içime bi korku düştü uyuyamadım ya bu ay hamile kalırsam ilaç kullanırken olmaz olmaz bide bu ay oluverir keşke korunsaydım yaa

Günaydın güzeller :16::16::16:
günaydın cnm.nasılsın bugün?

günaydın kızlar dün gece içime bi korku düştü uyuyamadım ya bu ay hamile kalırsam ilaç kullanırken olmaz olmaz bide bu ay oluverir keşke korunsaydım yaa

sen düşünme şimdi böyle şeyleri.her işte bir hayır vardır unutma.eğer hamile kalırsanda vardır bir sebebi bir hayrı :34:

öyle canım vardır bi hayır ama aklıma takıldı işte hoş olacağından değil ama

cnm benimde kızamıkçık aşım yokmuş.ilk bebek düşündüğümüzde doktorum dediki ne olur ne olmaz aşını olda 3 ay bekle sonrasında bebek için çalışırsınız dedi.ben bekleyemem dedim olmadım aşıyı şimdi hala bebek için bekliyorum ama.sen kendine boşuna kuruntu yapma.bazı şeyler olacaksa oluyo zaten bizim elimizden gelen birşey yok.

Günaydınnnn güzel bayanlarrr...

dün gece ilişki sonrası biraz kanama oldu .Tuvalettede ince bir sızı hissediyorum..Korkmaya başladım.
Rahim filmi çekilirken çok zorlandım acaba yara falan mı oldu?
Yara olunca böyle mi olur?

Günaydınnnn güzel bayanlarrr...

dün gece ilişki sonrası biraz kanama oldu .Tuvalettede ince bir sızı hissediyorum..Korkmaya başladım.
Rahim filmi çekilirken çok zorlandım acaba yara falan mı oldu?
Yara olunca böyle mi olur?

canım benimde yaram var ama hiç öyle ara kanamalarım olmadı ama bazılarında olabiliyomuş belki film çektirirken zorlamıştır geçicidir bi keresinde benim sadece vajinal muayeneden sonra 2 gün kanamam olmuştu

selamın hello
günaydın mellooo
öperim şello
günaydın craft nassınn
cnm benimde kızamıkçık aşım yokmuş.ilk bebek düşündüğümüzde doktorum dediki ne olur ne olmaz aşını olda 3 ay bekle sonrasında bebek için çalışırsınız dedi.ben bekleyemem dedim olmadım aşıyı şimdi hala bebek için bekliyorum ama.sen kendine boşuna kuruntu yapma.bazı şeyler olacaksa oluyo zaten bizim elimizden gelen birşey yok.

öyle canım hayırlısı neyse o olsun inşallah

canım benimde yaram var ama hiç öyle ara kanamalarım olmadı ama bazılarında olabiliyomuş belki film çektirirken zorlamıştır geçicidir bi keresinde benim sadece vajinal muayeneden sonra 2 gün kanamam olmuştu

Umarım geçicidir.Korktum bir an için..Yara olunca nasıl etkileri oluyor peki merak ettim?Neden oluyormuş?

hadi cnm inşallah..alırsın bence izni.acındır büraz kendini.çok özledim dayanamıyorum falan de.

off vermedi uyuz izni.. o bişey değil dünyanın lafını saydı bugün işe geç kaldım 25 dk ama hava felaket geldiğim yer 30 km trafik felç durumdaydı. bnm geldiğim yeri bile bile kabul ettiler sonrada sorun yapıolar yok ofis çok boş kalıyomuş kalacak yer değilmiş benden başkası yokmuş.. bi günlüğüne ne var erken kaldır totonu gel ofisin başına.. allahım yaa sanki keyfen geç kalıyorum.. yok anam en fazla bi ay daha dayanabilirim olmaz böle... :47::47::47:

erken gel geç çık sorun yok ama geç gel hemen sorun problem.. ahanda boş boş oturuyorum yani noluyo sanki görende kapıda kuyruk oldular zannetcek off çok bunaldım.. izini vermemesi problem değil ama sürekli aynı sıkıntılarla geliyorlar karşıma yaa... :47::47::47:

off vermedi uyuz izni.. o bişey değil dünyanın lafını saydı bugün işe geç kaldım 25 dk ama hava felaket geldiğim yer 30 km trafik felç durumdaydı. bnm geldiğim yeri bile bile kabul ettiler sonrada sorun yapıolar yok ofis çok boş kalıyomuş kalacak yer değilmiş benden başkası yokmuş.. bi günlüğüne ne var erken kaldır totonu gel ofisin başına.. allahım yaa sanki keyfen geç kalıyorum.. yok anam en fazla bi ay daha dayanabilirim olmaz böle... :47::47::47:

ofis çok boş kalıyosa alsınlar birini daha...
salla gitsin cnm.boşver tenezzül etme onlara bir daha.sen bir gün az kal..geliyosun ya önemli olan o.aldınmı biletini falan?

ofis çok boş kalıyosa alsınlar birini daha...
salla gitsin cnm.boşver tenezzül etme onlara bir daha.sen bir gün az kal..geliyosun ya önemli olan o.aldınmı biletini falan?

ya zaten ona güvenip karar vermedim ama lafları canımı sıktı iice... rezervasyon yaptırcam şimdi.. yarın akşam binmeden alırım...

Back