- Konu Sahibi medicalsecreter
- #7.821
günaydın kızlar dün gece içime bi korku düştü uyuyamadım ya bu ay hamile kalırsam ilaç kullanırken olmaz olmaz bide bu ay oluverir keşke korunsaydım yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın cnm.nasılsın bugün?Günaydın güzeller
günaydın kızlar dün gece içime bi korku düştü uyuyamadım ya bu ay hamile kalırsam ilaç kullanırken olmaz olmaz bide bu ay oluverir keşke korunsaydım yaa
günaydın cnm.nasılsın bugün?
iyiyim canım sen nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın
bende iyiyim..malum işgüç hemen başladım çalışmaya.
sen düşünme şimdi böyle şeyleri.her işte bir hayır vardır unutma.eğer hamile kalırsanda vardır bir sebebi bir hayrı
öyle canım vardır bi hayır ama aklıma takıldı işte hoş olacağından değil ama
Günaydınnnn güzel bayanlarrr...
dün gece ilişki sonrası biraz kanama oldu .Tuvalettede ince bir sızı hissediyorum..Korkmaya başladım.
Rahim filmi çekilirken çok zorlandım acaba yara falan mı oldu?
Yara olunca böyle mi olur?
günaydın craft nassınnselamın hello
günaydın mellooo
öperim şello
cnm benimde kızamıkçık aşım yokmuş.ilk bebek düşündüğümüzde doktorum dediki ne olur ne olmaz aşını olda 3 ay bekle sonrasında bebek için çalışırsınız dedi.ben bekleyemem dedim olmadım aşıyı şimdi hala bebek için bekliyorum ama.sen kendine boşuna kuruntu yapma.bazı şeyler olacaksa oluyo zaten bizim elimizden gelen birşey yok.
canım benimde yaram var ama hiç öyle ara kanamalarım olmadı ama bazılarında olabiliyomuş belki film çektirirken zorlamıştır geçicidir bi keresinde benim sadece vajinal muayeneden sonra 2 gün kanamam olmuştu
Umarım geçicidir.Korktum bir an için..Yara olunca nasıl etkileri oluyor peki merak ettim?Neden oluyormuş?
benim akıntım vardı ilişki sırasında canım yanıyodu kasıklarım acıyodu yara varmış yara dedikleri şey rahim ağzı iltihabı
Anladım cnm .Benımki yara değil o zaman.Acaba yerleşme kanaması olabilir mi ki?
Aka poka mana bulur oldum ayol
hadi cnm inşallah..alırsın bence izni.acındır büraz kendini.çok özledim dayanamıyorum falan de.
bilemiyorum canım ama filmden olabilir belki peki film sonucu ne
off vermedi uyuz izni.. o bişey değil dünyanın lafını saydı bugün işe geç kaldım 25 dk ama hava felaket geldiğim yer 30 km trafik felç durumdaydı. bnm geldiğim yeri bile bile kabul ettiler sonrada sorun yapıolar yok ofis çok boş kalıyomuş kalacak yer değilmiş benden başkası yokmuş.. bi günlüğüne ne var erken kaldır totonu gel ofisin başına.. allahım yaa sanki keyfen geç kalıyorum.. yok anam en fazla bi ay daha dayanabilirim olmaz böle...
Film sonucu normal tüpler açık bi sorun yok cnm.
ofis çok boş kalıyosa alsınlar birini daha...
salla gitsin cnm.boşver tenezzül etme onlara bir daha.sen bir gün az kal..geliyosun ya önemli olan o.aldınmı biletini falan?