• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

iyiyim canım sağol gerçektende uyutuyo yaa saat 11 12den önce açamıyorum gözümü hadi kışın hava kapalı uyku havası ama güneşli havalardada uyuyorum iyice uykucu oldum yaaa

yeni gelin çok uyur diyolar bizim burda :1:
sende alışamamışsındır.hem havalara hem evliliğe.o yüzden uyuyosundur.uyumak güzeldir..bende uyusam keşke oh ne iyi olur valla.

yeni gelin çok uyur diyolar bizim burda :1:
sende alışamamışsındır.hem havalara hem evliliğe.o yüzden uyuyosundur.uyumak güzeldir..bende uyusam keşke oh ne iyi olur valla.

ya uyumak güzelde çok kilo aldırıyo 8 ayda 12 kilo aldım ama uynamıyorum yinede her sabah diyorum erken kalkıcam olmuyo eşim gidiyo arkadan küüttt yatağa bide bu aralar sabah erken kalktığımda midem bulanıyo

Kızlar dün internetten bebekle ilgili dua vardı okurken sağ kasığıma inceden bir sızı girdi.Ama nasıl...
Ben bi kere cuma saati ezan okunurken iş le ilgili bir dua okudum ardından hemen tel çaldı ve iş teklifi geldi.
Acaba bu da öyle olabilr mi?Bİr müjde olabilir mi?Yoksa ben kafayı mı yemeye başladım:18::18::18:

:21::21::21:

Kızlar dün internetten bebekle ilgili dua vardı okurken sağ kasığıma inceden bir sızı girdi.Ama nasıl...
Ben bi kere cuma saati ezan okunurken iş le ilgili bir dua okudum ardından hemen tel çaldı ve iş teklifi geldi.
Acaba bu da öyle olabilr mi?Bİr müjde olabilir mi?Yoksa ben kafayı mı yemeye başladım:18::18::18:

dua her kapıyı açar bence duaya devam Allah kabul etsin

Bir şey soracam kızlar regl e kaç gün kala ilişki ye ara veriyorsunuz?

Biraz özel oldu :17::17:ama merak ediyorum?

Teyzem regl e yakın yapmayın dedi.Ama doktor bişey olmaz diyor.Düşük tehlikesi olanlara yasaklanıyorsa belki son günlerde düşüyor değil mi ama.:26::26:

inşallah düşündüğün gibidir cnm..
ah beklediğimiz günler bir gelse ..

Amin cnm .Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş..
Ben zaten inançlı biriyimdir ama bu çocuk fikri oldu olalı hatta olmadığını anladım anlayalı daha bi inancım kuvvetlendi.
Belki de bu sınav mükafatlandıracak bizi...:61:

inşallah dua muhakkak kabul olurmuş bu dünyada olmasada öbür dünyada mutlaka mükafatı olurmuş

diğer soruya gelince ben yumurtlama gnlerinden sonra çok takmıyorum çalışmaları :1:olsada olur olmasada:60:

inşallah dua muhakkak kabul olurmuş bu dünyada olmasada öbür dünyada mutlaka mükafatı olurmuş

diğer soruya gelince ben yumurtlama gnlerinden sonra çok takmıyorum çalışmaları :1:olsada olur olmasada:60:

Bende regl den önce bir istek oluyor nedense .Kociş zaten malum..Bi de benım regl 7 gün sürüyor uzun bir ara .Genelde son günlerden birinde yaramazlık yapıyoruz.Acaba ne kadar öncesinde beklemek lazım ya da hiç bir önemi yok mu?

Bende regl den önce bir istek oluyor nedense .Kociş zaten malum..Bi de benım regl 7 gün sürüyor uzun bir ara .Genelde son günlerden birinde yaramazlık yapıyoruz.Acaba ne kadar öncesinde beklemek lazım ya da hiç bir önemi yok mu?

hiç böyle bişey duymamıştım reglden önce ara vermek falan bazen reglden bir gün önce bile oluyo bazen 3 gün önce hiç hesabını yapmadım ki

niye öyle bişey dedilerki anlamadım yani sonuçta hamileyken bile yapılıyo[/QUOTE

hani doktorlar diyorya bazen anlamadan gebelik sonlanır diye..Herhalde ondan son günle dikkat edeyim diye dedi.Yani bebek düşerse diye..

aman ne zor şartlarda insanlar var olacaksa oluyor zaten.

amaaannn o kadar ince düşünüp kafayımı yicez boşver kaderde varsa olur

Back