• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

mesele baska bişey de soylıyım
kapının onunde büyük çöp kovamız vardır bizim.
ben tek basıma kaldıramıycagıma gore
kendısı dokecek konteynıra

ılla ben soylıcem öyle gidip dokucek
hiçbişeyın farkında olmuyo bu erkekler ya..
mutfak çöpünü boşaltıcakken bı bakıyorum buyuk cop dolmuş
beyımız tam tv keyfındeyken soyledıkmııı off puffff aman be
yınemı
tek basıma yapmıyorum heralde çöpü :)

o çöp mevzusu her hanede var sanırım :) balkonum olmadığı için mutfakta ayrı dolapta duruyor kovam, ve mecburen her akşam olmazsa da en az 2 günde atılması gerekiyor.. e bir de akşam saati kuralı koydular 18-21 arası atılacakmış çöpler.. eşime haydi diyorum ellerinden öper :) yine mi ya ne çabuk doluyor bu.. bişi de yemiyoruz evde diyince benim sigorta atar.. alırım bıçağı elime :) tekrar sorarım.. atıyormusun diye.. koşarak gidiyor :):90::90::90:

dövmeyın kocalarıııııııı hamıleyken de lazım onlar gıııı
doğurunca daha bi lazım...
dogurtup kenara cekılmesınler ıyı davranın...

bana da bıkac gundur evde batıyor koca mesela ıkımızde eve aynı anda gelıyoruz
ben elımı yıkayıp esofmanları gıyıp mutfaga kosuyorum yemek yapmaya
beyimiz tv ızlıyo
hadı yemegı ben yaptım barı sofrayı kurmaya yardım et açlıktan ölüyoruz bıde yemek yapıyoruz..
ben : (cokk sınırlı olurum açken) kalk dıom sana dedım sofraya yardım et yatma ..
eşim : tamam hayatım nıye kzııyorsun ..
yemek yedık sofra toplancak... beyefendının elınde kumanda tv ızlıyor..

ben : yardım edermısın (karnım doydu bıraz yumusadım) en azından mutfaga gotur ordakı hengameyı hep ben temızlıyorum nasılsa bunu barı yap :1:

eşim: ya medi sana bugunlerde bişeyler oldu bırı sana akılmı verıyo gıt kocana sunu yaptır bunu yaptır dıye.

ben: ben baskalarından dırektıfmı aldım bugune kadar nerde gördün böyle bişeyi.. dırektıf kabul eden bırı olsam sen suan isyan modunda olmazsın.ayrıca butun hepsını neden hergun sadece ben yapıyorum sana yardım etmek zor gelırken hergun hepsını ben yapıyorum bende calısıyorum butun gun evde konken oynamıyorum :60:
eşim: ya of puıfffff offfff puffffff der ve sofrayı goturur..:60::60:

bu ara herıf batıyo bana

boşver geçer banada ara ara olur öyle
oğlum olursa en azından kendi işini kendi yapsın

yumoşşş nedir kızlarrr neyi kaçırıdm ben anlamadımki beylermi yumuş ay

ahahahhahahahahahhahaha
sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallahhh

kizlar simdi geldim dr dan,ilk kalp atislatini gördüm bebisimin,kanama falan gözükmüyomus,her sey iyiymis cok sükür,iyi dilekleriniz icin hepinizi öpüyorum,dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri

Ben dedim, ben dedim
sıpa yaaaa korkutup duruo bizi

crafty çok merak ettik seni.valla dün akşam kaç defa girdim baktım topiğe.hakkında hayırlısı olsun canım.toteme devam.Hayırlı haberler inşallah
bişey soracaktım ben ya..ploraktin ve progestoron hormonları ne demek, bide normal değerleri kaç olmalı canım bilgin varmı.Bilmiyomdaa:69:

kizlar simdi geldim dr dan,ilk kalp atislatini gördüm bebisimin,kanama falan gözükmüyomus,her sey iyiymis cok sükür,iyi dilekleriniz icin hepinizi öpüyorum,dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri
ay maşallahh gözün aydın şekerim çok çok sağlıklı bir ömür geçirisn inş bebişin

crafty çok merak ettik seni.valla dün akşam kaç defa girdim baktım topiğe.hakkında hayırlısı olsun canım.toteme devam.Hayırlı haberler inşallah
bişey soracaktım ben ya..ploraktin ve progestoron hormonları ne demek, bide normal değerleri kaç olmalı canım bilgin varmı.Bilmiyomdaa:69:

prolaktin süt hormonu bebek. Prolaktinin görevi laktasyonu (memelerde süt üretilmesi) baslatmak ve devam ettirmektir.
Gebe olmayan bayanlar : 0-23 ng/ml
Gebeler : 34 – 386 ng/ml

progesteron da PROGESTERON
Progesteron yumurtalıklar tarafından salgılanan bir cinsiyet hormonudur. Progesteron sözcüğü Latince’de “gebeli...ğe hizmet eden” anlamına gelir.
21. günü baz alınarak yapılır. yumurtlamış mısın yumurtladığını çatlatmış mısın onu görmek gerekir.
onun değerlendirmesinde 3 faz var ama tatlım ne zaman yapıldığını bağlantılı olarak dr yorumlarsa daha sağlıklı olur :)
ama banada yazabilin sorun yok bende prof um :P

malesef benim işlerde yoğun..
ne telefonum susuyo ne mailim.:53:
yeni eleman işi biliyo yoğun zaman geçince gelecek :1: ama hiç birşeyde öğrenemeyecek.:24:

öğrenmeyi takan biri değil gibi anlattığın kadarıyla
ben ona maximum 2 ay veriyorum
2 aya kalmaz o da istifa eder

insanda bi istekolur şevk olur akşam 1 saat geleyim öğreneyim falan der
peeeeeehhhh

öğrenmeyi takan biri değil gibi anlattığın kadarıyla
ben ona maximum 2 ay veriyorum
2 aya kalmaz o da istifa eder

insanda bi istekolur şevk olur akşam 1 saat geleyim öğreneyim falan der
peeeeeehhhh

aynen cnm..ukala bir tip zaten..burda iş azmış dedi gitti.
salak o gün işimiz yoktuki ...asıl 2 gündür yoğunuz.hergün bir ihale var.

ayy bnm patronumun uyuz karısı burada ondan diken üzerideyim zaten bikaç gündrüde keyfim yok okuyorum sadece sizi yazmıyorum... öff gitsede cuma günü için izin istesem.. :1:

prolaktin süt hormonu bebek. Prolaktinin görevi laktasyonu (memelerde süt üretilmesi) baslatmak ve devam ettirmektir.
Gebe olmayan bayanlar : 0-23 ng/ml
Gebeler : 34 – 386 ng/ml

progesteron da PROGESTERON
Progesteron yumurtalıklar tarafından salgılanan bir cinsiyet hormonudur. Progesteron sözcüğü Latince’de “gebeli...ğe hizmet eden” anlamına gelir.
21. günü baz alınarak yapılır. yumurtlamış mısın yumurtladığını çatlatmış mısın onu görmek gerekir.
onun değerlendirmesinde 3 faz var ama tatlım ne zaman yapıldığını bağlantılı olarak dr yorumlarsa daha sağlıklı olur :)
ama banada yazabilin sorun yok bende prof um :P

teşekkürler datlım aydınlandım sayende :):34:

yes şekerim annesigillere gidecekmiş.

toprağım nasılsın :42:
havalar uyutur orda..bende çok uyurdum ah ah ne güzel günlerdi :25:

iyiyim canım sağol gerçektende uyutuyo yaa saat 11 12den önce açamıyorum gözümü hadi kışın hava kapalı uyku havası ama güneşli havalardada uyuyorum iyice uykucu oldum yaaa

Back