• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

kızlar benim 21.gün sonuçlarım beta hcg 0,1 :( progestoron 38,20 prolaktin ise 16,00 malesef sonuç buuuuuu:43::43::43::43::43:

progesteron çok ii tuğba yumurtlamış çatır çatır da çatlatmışsın yahu. Beta hcg için de erken gülüm daha
acilll alarm:18: cok acik pembe akinti geldi,yarin sabah doktordayim yine:43::43:
bu seni üzecek doğsun tepecem onu ben :)

Bıdık totem de haklı. Hatırlayın ne dedim en başta ben olumlu olumsuz yazmıcam mart 15 e kadar die

sallayın gitsin beni

Doktor civanım yerim şimdiden o yumoşları bennnnn :) hadi inşallah Allah'ım isteyen herkese versin

progesteron çok ii tuğba yumurtlamış çatır çatır da çatlatmışsın yahu. Beta hcg için de erken gülüm daha

bu seni üzecek doğsun tepecem onu ben :)

Bıdık totem de haklı. Hatırlayın ne dedim en başta ben olumlu olumsuz yazmıcam mart 15 e kadar die

sallayın gitsin beni

Doktor civanım yerim şimdiden o yumoşları bennnnn :) hadi inşallah Allah'ım isteyen herkese versin

çatlak kadın ya... bakimm.... vallahi çatlak :) en azından test yaptın mı onu söle.. negatif pozitif sormuyorum :) yaptın mı

crafty ne derse ne yapsa vardır bir haklılık payı..
totemmi bence doğru..
doktor bile bana dedi deme kimseye diye.eşinle sen bil bazı şeyleri sadece dedi.demekki totem lazım :1:
bugün sanki biraz keyfim yok gibi..neden acaba :26: hava çok kapalı ve çok uykum var :62:

totemmi bence doğru..
doktor bile bana dedi deme kimseye diye.eşinle sen bil bazı şeyleri sadece dedi.demekki totem lazım :1:
bugün sanki biraz keyfim yok gibi..neden acaba :26: hava çok kapalı ve çok uykum var :62:

ivit biz de sormıyalım bari :)

acaip yağmur yağıyor yaw.. içim daraldı.. dışarıda brandaya yağıyor ya hoşuma gidiyor :) ama birazdan eşim uyanıp ta anahtarını bulamayınca.. yağmurda eve kadar nasıl gideceğimi düşünüyorum :1::1:

ivit biz de sormıyalım bari :)

acaip yağmur yağıyor yaw.. içim daraldı.. dışarıda brandaya yağıyor ya hoşuma gidiyor :) ama birazdan eşim uyanıp ta anahtarını bulamayınca.. yağmurda eve kadar nasıl gideceğimi düşünüyorum :1::1:

çok bekletme bari saat çaldığında eve yakın ol erkekler kendi hatalarını da bizden çıkarırlar boşuna kızmasın :86:

totemmi bence doğru..

benin doktora gittiğimi annem bile bilmiyo eşim de iyi saklıyosun diyo
normalde içimde bişey tutamazdım taaki bu bebek olayına girene dek:59:

bende kimseye söylemiycem artık.annemede dedim sorup durma adet günümü falan söylemiycem artık diye.doktorum dediki o sorular zaten psikolojinizi bozuyo dedi.gizleyin böyle konuları çevrenizden dedi.

bende hiçkimseye söylemedim canım o kadar rahat oluyorki söylemeyince:34:
kimsenin beklentisi yok. hatta annem dün hamile olan arkadaşlarımdan bahsediyor diyorki sen tembel çıktın yapmadın hala. daha demedim ben değil yumoşlar tembel:60:

slm kızlarrrr nabersinizz bir saattir buradayım ama yazamadım birtürlü benim kırmızlardan hala ses yok memişlerin heribir kafam kadar oldular ne dokunaibliyorum ne üzerine yatabiliyorum:( gelsede kırmızlar rahatlasa

bende kimseye söylemiycem artık.annemede dedim sorup durma adet günümü falan söylemiycem artık diye.doktorum dediki o sorular zaten psikolojinizi bozuyo dedi.gizleyin böyle konuları çevrenizden dedi.

iyi yapmışsın gizlemek en iyisi
zaten bilinçaltımızda sürekli bu konu var bir de etraftan baskı gelirse hepten kayış kopar

bende hiçkimseye söylemedim canım o kadar rahat oluyorki söylemeyince:34:
kimsenin beklentisi yok. hatta annem dün hamile olan arkadaşlarımdan bahsediyor diyorki sen tembel çıktın yapmadın hala. daha demedim ben değil yumoşlar tembel:60:

elin kızlarının yumoşları çatır çatır
bizimki ite kaka:41::41: :)))

Back