- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi medicalsecreter
- #7.681
crafty geldiiiii...
kız bırak geçmişi sonra okursun :) bişi de önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
crafty geldiiiii...
kızlar benim 21.gün sonuçlarım beta hcg 0,1 progestoron 38,20 prolaktin ise 16,00 malesef sonuç buuuuuu
bu seni üzecek doğsun tepecem onu ben :)acilll alarm:18: cok acik pembe akinti geldi,yarin sabah doktordayim yine
haberin yok mu
totem yaptık o söylemeden sormıcaz
evet yarın gidicem doktora bakacaz durumlara inşallah iyidir..
ben günde 1 doz aldım normalde 2 doz veriyorlar
ama kasıklarımda falan hiç ağrı olmadı o kadar dikkat ediyorum var mı diye dinliyorum kendimi ama cıkkk
bişey yok:44:
progesteron çok ii tuğba yumurtlamış çatır çatır da çatlatmışsın yahu. Beta hcg için de erken gülüm daha
bu seni üzecek doğsun tepecem onu ben :)
Bıdık totem de haklı. Hatırlayın ne dedim en başta ben olumlu olumsuz yazmıcam mart 15 e kadar die
sallayın gitsin beni
Doktor civanım yerim şimdiden o yumoşları bennnnn :) hadi inşallah Allah'ım isteyen herkese versin
senden ümitliyim ben bu ay :)
ne diyecüüüm
ben çıkıom mayış zamanı yine offf çok işim var
çok kaynatmayın gelcem arada :)
öperim hepinizi
crafty ne derse ne yapsa vardır bir haklılık payı..
totemmi bence doğru..
doktor bile bana dedi deme kimseye diye.eşinle sen bil bazı şeyleri sadece dedi.demekki totem lazım
bugün sanki biraz keyfim yok gibi..neden acaba :26: hava çok kapalı ve çok uykum var
ivit biz de sormıyalım bari :)
acaip yağmur yağıyor yaw.. içim daraldı.. dışarıda brandaya yağıyor ya hoşuma gidiyor :) ama birazdan eşim uyanıp ta anahtarını bulamayınca.. yağmurda eve kadar nasıl gideceğimi düşünüyorum
crafty ne derse ne yapsa vardır bir haklılık payı..
totemmi bence doğru..
doktor bile bana dedi deme kimseye diye.eşinle sen bil bazı şeyleri sadece dedi.demekki totem lazım
bugün sanki biraz keyfim yok gibi..neden acaba :26: hava çok kapalı ve çok uykum var
benin doktora gittiğimi annem bile bilmiyo eşim de iyi saklıyosun diyo
normalde içimde bişey tutamazdım taaki bu bebek olayına girene dek
bende hiçkimseye söylemedim canım o kadar rahat oluyorki söylemeyincebenin doktora gittiğimi annem bile bilmiyo eşim de iyi saklıyosun diyo
normalde içimde bişey tutamazdım taaki bu bebek olayına girene dek
çok bekletme bari saat çaldığında eve yakın ol erkekler kendi hatalarını da bizden çıkarırlar boşuna kızmasın :86:
bende kimseye söylemiycem artık.annemede dedim sorup durma adet günümü falan söylemiycem artık diye.doktorum dediki o sorular zaten psikolojinizi bozuyo dedi.gizleyin böyle konuları çevrenizden dedi.
bende hiçkimseye söylemedim canım o kadar rahat oluyorki söylemeyince
kimsenin beklentisi yok. hatta annem dün hamile olan arkadaşlarımdan bahsediyor diyorki sen tembel çıktın yapmadın hala. daha demedim ben değil yumoşlar tembel
yumoşşş nedir kızlarrr neyi kaçırıdm ben anlamadımki beylermi yumuş ay