2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

günaydın kızlar...

yoğun bi haftasonundan sonra içim rahat huzur dolu valla.. kuranımı okuttum ohh.. ama sonu fena oldu heryer dağıldı battı saat 1 e kadar onlarla uğraştım uykusuzlukta cabası... ama olsun böyle yorgunluğa uykusuzluğa razıyım ben sizler ne yaptınız...

tannselim irem83 çok üzüldüm ikinizin adınada ama yolun sonu değil ya her şey için daha güçlü daha sabırlı ve daha umutlu olmamız lazım allahım yardımcımız olsun ve hayırlısını versin...

Günaydın kızlarrr...
Yazıyorum bişeyler kendi kendime kimse pas vermiyo aşk olsunnn
bende görüyorum cnm..
ama yazamıyorum..

gününüz aydın haftanız uğurlu ve bereketli olsun kuzular.
Ben iş başı yaptım çok yoğunum
öperim hepinizi
günaydınlar şekerim...benim yeni eleman geldi..ben bugün onunlayım haberiniz ola..

nefret ettim bugünden
tannsel irem ne diyeyim bilmiyorum ki !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Allah size güzel günler yaşatsın en kısa zamanda inşallah sonucn olumlu olur canım..

çok geçmiş olsun canım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. üzüldüm. Ama herşey Allahtan. Dilerim kısa sürede tekrardan hamile kalır ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.
Canım çok teşekkür ederim,ben gerçekten çok üzgünüm ama demek ki hayırlısı buymuş demek ki(

ıkınız ıcınde ne soylesem bılmıom o yuzden bısı solemeyıpp allahtan sabır ıstıom adınızaa
Sağol cnm teşekkür ederim..

teşekkür ederim canım dediğin gibi belki de bir eksiklik vardır,hayırlısı buymuş demek ki ama işte insan çok üzülüyo,allah sizlere yaşatmasın inşallah..

çok çok çok geçmiş olsun canım allah bir daha ki sefere sağlıklı bir bebek versin size

sağol canım,inşallah öyle olur..Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..

Son düzenleme:
bende öleyim hiçbirşeyim yok belirti olarak..belki kist falanda olabilir ama hepsinin bir çaresi var hallederiz sen merak etme dedi sevgili doktorum.

sen nasılsın?klomen bittimi?

günaydın güzel anne adyları misticim inşallah ciddi bi problem yoktur benim bu yaşıma kadar 2 kere günüm geçti 15 gün falan birinde polip çıktı diğerinde spiralim kaymıştı yerinden hep kendimi hamile gibi hissettim o dönemlerdde belirsizlik çok sinirime dokunuyo

hafta sonu benim için çok güzel geçti cuma arkadaşlarla hamam gittik cumartesi bütün gün gezdik alışveriş falan yaptık dünde bütün kuzenler toplandık ailecek ayda bir toplanıyoruz çok eğlenceli oluyo eve gelincede ::hepimiz için yasini şerif okudum allahım kabul etsin inşallah

Allah kabul etsin canım Allah razı olsun

bende öleyim hiçbirşeyim yok belirti olarak..belki kist falanda olabilir ama hepsinin bir çaresi var hallederiz sen merak etme dedi sevgili doktorum.

sen nasılsın?klomen bittimi?

yarın son klomeni alıcam inşallah
perşembe de doktor yolları görünecek bana

yumurtanı atamadığın için kistleşmiş olabilir ama sorun olmaz o adet olduğunda kaybolur
bende öyle oldu
ultrasonla bakarken orada bir karartı gördüğümde latife olsun diye aa bebek demiştim :)
Şükran da "evet ama o bebek annesini üzer, adet söktürücü vermem gerekiyo o kötü bebekten kurtulmamız lazım demişti" :)
geçen hafta gittiğimde adetle atmışım..sende de öyle olur

slmm kızlar nabersinizzz var güzel haberler???
benim regl tarhiimin üzernden 7 gün geçti hala tık yok olsada rahatlasam cumaya kadar bekleyeceğim gelmezse bir kan testi daha yaptırıcam yine yoksa bişi dr gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…