- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.361
bende görüyorum cnm..Günaydın kızlarrr...
Yazıyorum bişeyler kendi kendime kimse pas vermiyo aşk olsunnn
günaydınlar şekerim...benim yeni eleman geldi..ben bugün onunlayım haberiniz ola..gününüz aydın haftanız uğurlu ve bereketli olsun kuzular.
Ben iş başı yaptım çok yoğunum
öperim hepinizi
nefret ettim bugünden
tannsel irem ne diyeyim bilmiyorum ki !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Canım çok teşekkür ederim,ben gerçekten çok üzgünüm ama demek ki hayırlısı buymuş demek kiçok geçmiş olsun canım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. üzüldüm. Ama herşey Allahtan. Dilerim kısa sürede tekrardan hamile kalır ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.
Sağol cnm teşekkür ederim..ıkınız ıcınde ne soylesem bılmıom o yuzden bısı solemeyıpp allahtan sabır ıstıom adınızaa
buldum sizleride bulmaz olaydım.. nasıl içim karardı bu gece vakti.. vazgeçcem tedaviden falan hee heves meves kaçtı ... irm cnm bilemem tabii acını ama inan çok üzüldüm... sen sağlıklı olda rabbim elbet yine nasip eder bi tanıdık vardı oda buna benzer bi olay yaşamıştı... aradankısa bi süre sonra sağlıklı bi gebelik geçirdi... hem rabbim bunu böle uygun görmüş demekki bi eksikliği varmışş.... çok çok geçmiş olsun.... inş. bu aydan sora hep güzel şeyler konuşuruz...... crafty sen noldunn nasılsın...
çok çok çok geçmiş olsun canım allah bir daha ki sefere sağlıklı bir bebek versin size
irem 83 çok üzüldüm canım inşallah allah sağlıklı sıhhatli bebek verir. allah herşeyin hayırlı olanını versin
bende görüyorum cnm..
ama yazamıyorum..
günaydınlar şekerim...benim yeni eleman geldi..ben bugün onunlayım haberiniz ola..
bende öleyim hiçbirşeyim yok belirti olarak..belki kist falanda olabilir ama hepsinin bir çaresi var hallederiz sen merak etme dedi sevgili doktorum.
sen nasılsın?klomen bittimi?
yubacım mesajını aldım martta ınsallah canım
hafta sonu benim için çok güzel geçti cuma arkadaşlarla hamam gittik cumartesi bütün gün gezdik alışveriş falan yaptık dünde bütün kuzenler toplandık ailecek ayda bir toplanıyoruz çok eğlenceli oluyo eve gelincede ::hepimiz için yasini şerif okudum allahım kabul etsin inşallah
sağol canım,inşallah öyle olur..Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..
bende öleyim hiçbirşeyim yok belirti olarak..belki kist falanda olabilir ama hepsinin bir çaresi var hallederiz sen merak etme dedi sevgili doktorum.
sen nasılsın?klomen bittimi?
süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?