• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

selam kızlar. ben de yeni üye oldum:) ve burayı çok sevdim.
bu ay bebek yapma çalışmalarına başladık hayırlısıyla bakalım:)) bu hafta çalışma haftası:26: ben size bişey sormak istiyorum. eğer gebelik tutarsa ne zaman anlarım ben bunu? adetim yaklaık mart 15 gibi..

selam kızlar. ben de yeni üye oldum:) ve burayı çok sevdim.
bu ay bebek yapma çalışmalarına başladık hayırlısıyla bakalım:)) bu hafta çalışma haftası:26: ben size bişey sormak istiyorum. eğer gebelik tutarsa ne zaman anlarım ben bunu? adetim yaklaık mart 15 gibi..

Hoşgelddin öncelikleee :)canım hayal kırıklığına uğramamak için günün 3 günü geçtikten sonra yap derim ben ama adet olmadan bir gün önce falanda anlaşılıyor idrar testinde.Kan tahlilinde gebe kaldıktan hemen sonra anlaşılıyor.:28:

peki şimdi bu çalışmaları yaparken tuttuysa diğer ilişkiler zarar vermez dimi? 2 günde belirti vermez dimi bu:)) psikolojik etkileniyorum galiba ben,karnım şişiyo gibi :)
Allah herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla..

peki şimdi bu çalışmaları yaparken tuttuysa diğer ilişkiler zarar vermez dimi? 2 günde belirti vermez dimi bu:)) psikolojik etkileniyorum galiba ben,karnım şişiyo gibi :)

karın hemen şişmez ne ettin sen dahaa <:)) Benden sana tek tavsiye oluruna bırakk etkilenmeden çalışş o şekilde yola devam daha rahat hamile kalınıyor öyle:9::9::9: benim gibi kafana takmaya devam edersen benim gibi Allah korusun 4 sene çocuğun olmaz sonraki senelerde belli değil 4 yıllık evliyim ve hala olmadı:)

wowwww karnın mı şişiyo gbii yok kızz ne şişmesi varsa bilee ıkı ay olmadan öle belırgın bı sısme olmazz ufacık bişi zatenn bu halın benım ılk gunlerımı hatırllaattı ınsallah rabbım en yakın zamanda hayırlı zamanda verırde bızım su ankı psıkolojımız gıbı olmazsın eger olursan yakında belırtı topiclerıne takılırsınn baktın oda stres yapıoo vazgecersınn falan fılann ama ınsallah vardır da şişersinn:49::49:

hadi mistral seni merak ediyorum nerdesin gittin mi doktora noldu :18:

bende bakıp bakıp duruorum
haber vermedi mist :(

günaydın kızlar..
kimse gelmemiş sanırım hala ama ben merak edenler için durumumu paylaşayım.
malesef negatif çıktı yine testim.doktorum çok hoş çok iyi bir bayandı.benimle dakikalarca sohbet etti.hatta ben kayınvalidemin söylediklerinide anlattım.muayene olmamamı istemedi dedim.bana sende çok baskı var sen rahatla istediğinde gel ben seni bir muayene edeyim dedi.bence bir sıkıntın yok gibi.sadece ben strese bağladım sendeki durumu dedi.yarın sabahtan gidicem.kafam çok rahatladı ama.:16: resmen bana terapi uyguladı doktor :1:

günaydın kızlar..
kimse gelmemiş sanırım hala ama ben merak edenler için durumumu paylaşayım.
malesef negatif çıktı yine testim.doktorum çok hoş çok iyi bir bayandı.benimle dakikalarca sohbet etti.hatta ben kayınvalidemin söylediklerinide anlattım.muayene olmamamı istemedi dedim.bana sende çok baskı var sen rahatla istediğinde gel ben seni bir muayene edeyim dedi.bence bir sıkıntın yok gibi.sadece ben strese bağladım sendeki durumu dedi.yarın sabahtan gidicem.kafam çok rahatladı ama.:16: resmen bana terapi uyguladı doktor :1:

hayırlısı güzelim muayene etsin inşallah bi sorun yoktur herşey yolundadır
kasık ağrısı falan adet olacak gibi değil misin??

bende hiç yoktu kasık ağrısı bıraksan 10 ay olmam gibiydim ilaçtan önce:1:

hayırlısı güzelim muayene etsin inşallah bi sorun yoktur herşey yolundadır
kasık ağrısı falan adet olacak gibi değil misin??

bende hiç yoktu kasık ağrısı bıraksan 10 ay olmam gibiydim ilaçtan önce:1:

bende öleyim hiçbirşeyim yok belirti olarak..belki kist falanda olabilir ama hepsinin bir çaresi var hallederiz sen merak etme dedi sevgili doktorum.:16:

sen nasılsın?klomen bittimi?

Günaydın fıstıklarrr..

Çok yoğun bir hafta sonu oldu .Annem kardeşlerim bendeydi.Nasıl geçti anlamadım.Ama tam zamanında gittiler.Yeni ayın çalışmalarına başladık.Bakalım hakkımızda hayırlısı..

7 gün orucuna başlayacağım bu arada.İnşallah dualarımız kabul olur...

Eee sizde ne var ne yok bayanlar...:74::79::79::79:

Back