- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi medicalsecreter
- #7.341
kk daki şu 10 dk engeli çok kötü ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorumların sohbetimizle kaynıyacağımı:44::44::44::44:
crafty nittin kuzu
nidiim
gittim kaşımı başımı aldırdım geldim teyzemler geldi şimdi gittibende sütümü içip yatacüümm
kasığım batıo sağdan sağdan
selam kızlar. ben de yeni üye oldum:) ve burayı çok sevdim.
bu ay bebek yapma çalışmalarına başladık hayırlısıyla bakalım:)) bu hafta çalışma haftası:26: ben size bişey sormak istiyorum. eğer gebelik tutarsa ne zaman anlarım ben bunu? adetim yaklaık mart 15 gibi..
peki şimdi bu çalışmaları yaparken tuttuysa diğer ilişkiler zarar vermez dimi? 2 günde belirti vermez dimi bu:)) psikolojik etkileniyorum galiba ben,karnım şişiyo gibi :)
Allah herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla..
peki şimdi bu çalışmaları yaparken tuttuysa diğer ilişkiler zarar vermez dimi? 2 günde belirti vermez dimi bu:)) psikolojik etkileniyorum galiba ben,karnım şişiyo gibi :)
Allah herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla..
hadi mistral seni merak ediyorum nerdesin gittin mi doktora noldu :18:
bende bakıp bakıp duruorum
haber vermedi mist![]()
günaydın kızlar..
kimse gelmemiş sanırım hala ama ben merak edenler için durumumu paylaşayım.
malesef negatif çıktı yine testim.doktorum çok hoş çok iyi bir bayandı.benimle dakikalarca sohbet etti.hatta ben kayınvalidemin söylediklerinide anlattım.muayene olmamamı istemedi dedim.bana sende çok baskı var sen rahatla istediğinde gel ben seni bir muayene edeyim dedi.bence bir sıkıntın yok gibi.sadece ben strese bağladım sendeki durumu dedi.yarın sabahtan gidicem.kafam çok rahatladı ama.resmen bana terapi uyguladı doktor
![]()
hayırlısı güzelim muayene etsin inşallah bi sorun yoktur herşey yolundadır
kasık ağrısı falan adet olacak gibi değil misin??
bende hiç yoktu kasık ağrısı bıraksan 10 ay olmam gibiydim ilaçtan önce![]()