• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

kızlarrr bebik için ugraşıyoruz yaa vitamin kullanıyomusunuzz folit asit yada elevit??

[sıze="3"]ahanada buraya kocamannnnnnnnn yazıyım

kanda folat düzeyı baktırmadan kafaya gore kullanmayınızzzzzzzzz
benım normal folık asıt degerım ıyıymıs kafama gore kullanmıstım ust sınırı da aşmıştı
şimdi haftada bir alıyorum folbiol 5 mg . Okeytooo babıes[/sıze]

benım normal folık asıt degerım ıyıymıs kafama gore kullanmıstım ust sınırı da aşmıştı

katılıorum
kendi başına alınmasın diorum

bi soram dedim bacııı doktorlar 3 ay önceden başlayın diyoyaa:54:

yaptır testini başla cancan
benim bi arkadaşım folic fazlalığı yüzünden bebeğini kaybetti

benikiz bile barındırabılırım içimde ohhhhhhhhhh
rahat rahat yaşarlar bol folikli anne adayıyım:93:

YALIN AYAK DİKENLEREEE
TAŞLARA BASA BASA YÜRÜDÜMMMMMM
BU YÜKÜ SIRTIMDAN ATTIIIIIM
AŞKIN GURULTUSUYEA SAGIR OLDUM YORULDUUUUUUUM
YORULDUUUUUUUUUUUUUUUUUM
VAUV SARKIYA BAHHHHH

Son düzenleme:
Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken Çarpışırlar.ikisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur.
Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp: Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadın.Arabalarımız mahvoldu ama ikimizde hiçbir şey olmadı.Bu belki de tanışıp, dost olup, hayatimizin sonuna kadar huzur içinde birlikte yaşamamız için bir işarettir" der. Müthiş heyecanlanan adam: "Evet, galiba haklisin" diye cevap verir.
KADIN şaşkınlıkla :"Bak, arabam hurdaya döndü ama bir sise sarap sapasağlam. Bu kesin bir işaret. Bu şarabi içip şansımızı kutlamalıyız" derken, şarap şişesini adama uzatır. Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına Verir. Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır.
Bunun üstüne adam sorar: "Sen içmeyecek misin ?"
Kadın cevap verir: "Hayır, ben polisi bekleyeceğim!"
:60::60::60::60:

Bacılar uyuyucam valla şimdi..çok fenayım..atamadım şu gribi bir türlü üstümden.
Folik konusunda doktorlar 3 ay önce kullanmaya başlayın diyolar hep..hatta ölçüm bile yapmadan.bende kulanıyorum 2 günde bir alıyorum bende.kendime öle bir strateji buldum..hergün alırsam yükselir en azından iki günde bir alayım diye düşündüm :51:

bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar.ikisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur.
Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp: çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadın.arabalarımız mahvoldu ama ikimizde hiçbir şey olmadı.bu belki de tanışıp, dost olup, hayatimizin sonuna kadar huzur içinde birlikte yaşamamız için bir işarettir" der. Müthiş heyecanlanan adam: "evet, galiba haklisin" diye cevap verir.
Kadın şaşkınlıkla :"bak, arabam hurdaya döndü ama bir sise sarap sapasağlam. Bu kesin bir işaret. Bu şarabi içip şansımızı kutlamalıyız" derken, şarap şişesini adama uzatır. Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir. Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır.
Bunun üstüne adam sorar: "sen içmeyecek misin ?"
kadın cevap verir: "hayır, ben polisi bekleyeceğim!"
:60::60::60::60:

hahhayyyyy çok iyiiiiiiiiiii

Back