• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ben topik açıldığından beri her sorana kenimi tanıtıyorum ama kimse okumadı galiba 10 yıldır evliyim 8 yaşında bir kızım var ikinci bebek için uğraşıyorum canım... ama kızımın doğumundan beri kontrol hapı kullanıyordum.eylülden beri de deniyorum ama :19: henüz bişey yokk

ben geçmişi okumadım ondan görmemişimdir pardon:83:

tercıhlerımı hemencecık yaptm kızşar
ınsallah vhki çıkarım cok ısterım yaaaaaaaaaaaaaaa

su lanet yerden kurtulurum bıtmıyo burda işbilmeyen insanların yüceltilmesi
Ahhhhhh
ahhhh
adaletsızlık omrumu kısaltıyo benım hıssedıyorum

yakın zaman planım şu : hamıle kalıp yerımı degıstırtmek.

medi benim eltimde sağlıkçı.
sözleşmeli olarak ankarada bir hastaneye atandı ..çok ballıdır benim eltim.düne kadar ev hanımıydı balıyla devlet memuru oldu...umarım sende atanırsında mutlu olursun

dışarıda yagmur başladıııı pencereme çarpıyor damlalar:82:

ama buda keramosun avatarından:60:

sen bunu koy
en-komik-bebek-resimleri_682437.jpg

d.k hapı magdurusun demek şeker ..zannumca bende oyleyım
ıkı sene kullandım bende 1 yıldır kullanmıyorm 6 aydır korunmuyorum

bir tane var çocuğum ne bileyim hemen olacak sandım o kadar zaman boşa içmişim hapları gerçi yaşta geçiyor 32 olduk bak O grubu da erken tüketiyormuş sağlıklı yumurtaları bakalım hayırlısı

allahım ofiste sigara içiyolar ve ben şuanda ölüyorum imdat yaaaaaaaa... nefes alamıyorum sigara dumanı içime giriyo nefes aldıkca iğrençççç....

bir tane var çocuğum ne bileyim hemen olacak sandım o kadar zaman boşa içmişim hapları gerçi yaşta geçiyor 32 olduk bak O grubu da erken tüketiyormuş sağlıklı yumurtaları bakalım hayırlısı

kızım 8 yaşında dedin 8 yıl kullanmadın herhalde dgm kontrol hapını değil mi?
En fazla 2 yıl diyorlar.Gerçi ben 2 yıl kullandım.Ama 1,5 yıldır bekliyorum.Bi de 0 rh ım zati:)

Hayırlısı cnm ..

potiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gebelik testi mi buuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!
hemen hemen kana hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ohaaaaaaaaaa poöti hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kocaman yazıyorum ismini pötiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:65::65::65::65::65::65:

lililililililil

kılzar toplanın ortaya alın pötiyi tez parti başlayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Back