• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Bizimde etraf tarafından devamlı kıyaslandığımız bir çift arkadaşımız var.Aynı dönemlerde evlendik birbirmize benzer durumlarımız çok.
bİr düğüne gitsek biz dansa kalksak diğerleri sizde kalkın diye tezahürat yapar o derece yani..

Biz ev aldık onlara siz de ev alın bak onlar akıllı davrandı dediler.
Şimdi onların bebişi var bize de sizde sıra hadi bakalım diyorlar..

Şimdi bizim olmayınca dedikodu olacak biliyorum..Kıza tebriğe gitmeye cesaretim yok.

Bebek istediğimi belli etsem mi etmesem mi ?Yok ben istemiyorum desem sonra pat diye hamile kalırsam ?[/QUO

aman canım kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin olursa kazayla oldu dersin takma bu kadar kimin ne düşüneceğini

güzelim eğer eltim hamile kalırsa mutlu olmıcakki 3 tane çocuğu var birisi konuşma engelli kocasının evle alakası yok bi kere sinamaya yemeğe gitmediler ailecek bütün yaz çocukları parka arabamla ben götürdüm oynasınlar diye eltimin annesi kardeşi öldü babası tekrar evlendi yapayanlız kaldı sığıncak kimsesi kalmadı yani özet hamileyse çoookkk zor günler onu bekliyo bende azıcık özlemimi yazdım kınancak bişi yok bunda tabiki dualarım herkese rabbim isteyen herkese versin

kadınında ne çekeri varmış hayattan yahu
%99 olmaz dedim ama
bu bahtsızlıkla bağlanmış tüple hamile kalır eltin söliim :)

ben kınamıyorum valla kusura bakmayın !
kız yıllardır uğraşıyor!
kadının 3 çocuğu var ve tüpü bağlanmış (Merak etme Eray %99 negatif bebek olmaz ki o halde)
bu halde hamile kalmışsa insan BENCİLLİĞİN dibine vurur

craftim bebiğim sen kırmızıları gördün mü:27:

kadınında ne çekeri varmış hayattan yahu
%99 olmaz dedim ama
bu bahtsızlıkla bağlanmış tüple hamile kalır eltin söliim :)

bende öle düşünüyorum valla sabahtan beri ağlıyo ben ne yaparım diye hayat çok tuhaf ya biz olması için ağlıyoruz bazıları olmaması için :5:

güzelim eğer eltim hamile kalırsa mutlu olmıcakki 3 tane çocuğu var birisi konuşma engelli kocasının evle alakası yok bi kere sinamaya yemeğe gitmediler ailecek bütün yaz çocukları parka arabamla ben götürdüm oynasınlar diye eltimin annesi kardeşi öldü babası tekrar evlendi yapayanlız kaldı sığıncak kimsesi kalmadı yani özet hamileyse çoookkk zor günler onu bekliyo bende azıcık özlemimi yazdım kınancak bişi yok bunda tabiki dualarım herkese rabbim isteyen herkese versin

Cnm yanlış anlama .kınamak derken böyle düşünmemen kendini üzmemen için dedim.Tabi eltinin buna sevinip sevinmeyeceğini bilmiyordum.Ama bir bebek bir mucize daha demek hiç belli olmaz belki o bebek onun hayatını değiştirir.

Cnm yanlış anlama .kınamak derken böyle düşünmemen kendini üzmemen için dedim.Tabi eltinin buna sevinip sevinmeyeceğini bilmiyordum.Ama bir bebek bir mucize daha demek hiç belli olmaz belki o bebek onun hayatını değiştirir.

yok yanlış anlamadım canım onlar bu mucizeyi 3 kere yaşadılar hayatları hep dibe vurdu kaynım da saolsun tam bir angustur yani hiç anlamaz kadın napar evde çocuklarla keyfi nasıldır hiç anlamaz kendi hayatını yaşar olan çocuklarla eltime olur evde

yok yanlış anlamadım canım onlar bu mucizeyi 3 kere yaşadılar hayatları hep dibe vurdu kaynım da saolsun tam bir angustur yani hiç anlamaz kadın napar evde çocuklarla keyfi nasıldır hiç anlamaz kendi hayatını yaşar olan çocuklarla eltime olur evde

Hep diyorum,kime ne zaman vereceğini hesaplıyor rabbim biz akıl erdiremiyoruz ama vardır bir hikmeti..

Bizim hesaplar tutmuyor hiç:61:

bende öle düşünüyorum valla sabahtan beri ağlıyo ben ne yaparım diye hayat çok tuhaf ya biz olması için ağlıyoruz bazıları olmaması için :5:

Ziyaretçimiz sordu:
tupler baglıyken hamıle kalınabılırmı hamıle kalmak ıcın ne yapmalıyım

Uzmanımız Doç.Dr. Serap Yaltı yanıtladı:
Tüpler bağlı iken gebe kalmak çok çok uzak bir ihtimal. Tüp bebek yöntemi denemelisiniz.

Ziyaretçimiz sordu:
dört yıl önce tüplerimi bağlattım şimdi miğdem bulanıyo gözlerim kararıyo halsizlik ve uyku halim var acaba hamile kalmış olabilirmiyim hamile kalmak mümkünmü tüpler bağlıyken yüzde kaç ihtimal

Tüpler bağlıyken gebe kalmak çok çok uzak bir ihtimal. Ama hiç olmaz demeyin ,tekrar test yaptırın.

Son düzenleme:
Ziyaretçimiz sordu:
tupler baglıyken hamıle kalınabılırmı hamıle kalmak ıcın ne yapmalıyım

Tüpler bağlı iken gebe kalmak çok çok uzak bir ihtimal. Tüp bebek yöntemi denemelisiniz.

Ziyaretçimiz sordu:
dört yıl önce tüplerimi bağlattım şimdi miğdem bulanıyo gözlerim kararıyo halsizlik ve uyku halim var acaba hamile kalmış olabilirmiyim hamile kalmak mümkünmü tüpler bağlıyken yüzde kaç ihtimal

Tüpler bağlıyken gebe kalmak çok çok uzak bir ihtimal. Ama hiç olmaz demeyin ,tekrar test yaptırın.
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

eltin hamileyse gülerim ağlancak halime şeklinde olurum heralde
aman Allah'ım hayırlısını versin inşallah yaaaa

aminnnnnn bombayı ben patlatcam derken eltim hamileyse ikiz kuleler yıkılmış gibi olcak :36:allahım sen affet yarabbim beni bugün çok enterasan bi kadın oldum ben ::18:

Kızlar bende yemeğe gidiyorum.Ama aslında yememem lazım sanırım.

Daha önce hiç diyet uygulamadım ama ara ara yediklerime dikkat ederek zayıflamyı başardım.Bir de yaz ve kış kilosu var bende
Yazla kış arasında 2 kilo hep oynar bende ..Terleme ,yürüyüş vs yüzünden sanırım.
Ancak bu kış biraz fazla aldım ki daha kış bitmedi.

Şuan 59 kiloyum.Hedefim 55 kiloya inmek ... Sizce bu 4 kiloyu ne vermek için ne kadar süre vermem gerekir kendime?
Bu süreçte rejim gebe kalmamı etkiler mi?
* Yemekten sonra cevaplarınızı bekliyorum.

Herkese Merhabaaaa :)

Bugün güzel bir haber alacağız gibi geliyor bana . Günü geciken arkadaş , merakla haberini bekliyorum :)

Sevgili eray ; bence , eltin hamile değil , kadıncağızın sıkıntısı varsa ondan da gecikmiş olabilir .
İnşaallah başka bir rahatsızlık çıkmaz . Kalbini ferah tut :34:

Herkese Merhabaaaa :)

Bugün güzel bir haber alacağız gibi geliyor bana . Günü geciken arkadaş , merakla haberini bekliyorum :)

Sevgili eray ; bence , eltin hamile değil , kadıncağızın sıkıntısı varsa ondan da gecikmiş olabilir .
İnşaallah başka bir rahatsızlık çıkmaz . Kalbini ferah tut :34:

saol canım bende öle düşünmek istiyorum niyeyse ben kendime sıkıntı yaptım gereksiz gere kıskandım itiraf ediyorum :17:birazdan test yapcaz artık belli olcak var mı yok mu

Eraycım , seni çok iyi anlıyorum . Bende birkaç ay önce böyle bir durum yaşadım . Duyunca , bir kaç hafta kendime gelemedim dersem yalan olmaz . Aslında biraz kıskanma ile karışık bu hissi neden duydum diye suçluluk duyuyorsun vs vs . Sıkma canını , merakla sonucu bekliyorum .

Çok daralırsan salavat çek canım :)

Kızlar bende yemeğe gidiyorum.Ama aslında yememem lazım sanırım.

Daha önce hiç diyet uygulamadım ama ara ara yediklerime dikkat ederek zayıflamyı başardım.Bir de yaz ve kış kilosu var bende
Yazla kış arasında 2 kilo hep oynar bende ..Terleme ,yürüyüş vs yüzünden sanırım.
Ancak bu kış biraz fazla aldım ki daha kış bitmedi.

Şuan 59 kiloyum.Hedefim 55 kiloya inmek ... Sizce bu 4 kiloyu ne vermek için ne kadar süre vermem gerekir kendime?
Bu süreçte rejim gebe kalmamı etkiler mi?
* Yemekten sonra cevaplarınızı bekliyorum.

4 kilo 1 ayda çok kolay verilir şekerim
sağlıklı beslen 7 den sona yemek yeme
bebek için de sakıncalı olmaz
sağlıklı beslenmek aksine daha ii olur

Sevgili crafty , uyarın için teşekkürler canım :)

Bende ki akıntı süt gibi değil . O dediğin akıntıdan bende olmuştum . Bu yüzden söylenen akıntı
dikkatimi çekmişti . Bendeki yumurtlama akıntısıymış . Onu da buradaki arkadaşlardan öğrendim .

Neden akıntı oluyor ayda birkaç gün diye doktora gidecektim . Pipiriklilik kraliçeliğine adaylığımı koydum artık :)

Back