How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

gunaydın kızlar

medical hasta oldu
dun eve geldıgımden berı bas agrım vardı sonra ateşim çıktı midem bulandı bana ne oluyo anlamıyorum grip fılan da değilim ateşim gece boyo 38.7 idi cok zor düşüyo suan da 37.2 normal vucut ısım 35.6 - 36 arası tamda yumurtlama gunlerım yumurtlamada da ateş yukselıyo ya ıkısı bırbırıne karıstı galıba. antıbıyotık kullanıyorum bıde ates dusururcu sizce antıbıyotık etkılermı döllenmeyi fılan? Bu ay da olmayacak galıba kızlar..

geçmiş olsun canım ya,
antibiyotik erkeklerde sperm kalitesini etkiliyor ama bayanlarda bir etkisi var mı bilmiyorum
inşallah etkilemez canım hemen yoktur deme:20:

temamdır artık sende bu kadrodasın hoşgeldınn sefa geldın bu topicte bişi var ama yenı gelenler hemen hamiş oluyo inş sende olursun:61::61::61::61:

nedense bu tezi ben bozdum... :59::59::59::59::59:

seb_bosh hoşgeldin nasılsın tekrar çok geçmiş olsun canımm:29:

sağol bebekim daha iyiyim ama bu seferde üşüttüm herhal grip olcam.. öksürüyorum sürekli.. sen nasılsın canom

OSMAN DİZİYE VEDA MI EDİYOR?

Geçtiğimiz günlerde Kenan Erçetingöz ile "60 Dakika" programına katılan Erkan Petekkaya, Osman'ın bir kaç bölüm sonra diziden ayrılacağını açıklamıştı. Bu açıklama ve yaşanan olaylar "Osman ölecek mi" sorusunu akıllara getirdi.

Ancak dizinin resmi sitesinde yer alan bilgilere göre; söz konusu ayrılığın nedeni Osman'ın ölümünden kaynaklanmayacak. Senaryoya göre, Osman 45 yaşında bir yetişkin olacak ve Osman karakterini Taner Birsel canlandıracak.

Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümünde nelerin yaşanacağı sorusu akılları kurcalarken, izleyenlerin en çok merak ettiği konu Osman'ın akıbeti oldu..

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

anaaaaaa :53: bu topiği ne zaman açtınız kızlar şaşırdım kaldım :49: benide eklermisin medicim? ben artık bu ay klomen ve çatlatma iğnesine başladım benim beklenmeyen adet tarihim 11 şubat :71:

slm kızlarrrr dişim apse yapmış galibaaa çok agrıyooo şimdi yumurtlama günlerim acaba agrı kesici alsam bişi olurmuuuuu anaa medi nin sorusuna çok benzedi bu:2::2::2:

slm kızlarrrr dişim apse yapmış galibaaa çok agrıyooo şimdi yumurtlama günlerim acaba agrı kesici alsam bişi olurmuuuuu anaa medi nin sorusuna çok benzedi bu:2::2::2:

canım arveles al eczane kapanmadan dişe çok iyi geliyo
yumurtaya da bi etki yapmaz daha fena olursa antibiyotık alman gerekecek yoksa

canım yaaa hepimiz çürük çarık olduk la ne arızalıkadınlarız hee

Back