- Konu Sahibi medicalsecreter
eltim 3 cocuğuna kazayla hamile kaldı ondan tiyoları alıyımda bende bu ay kazayla hamile kalıyım yarım saat yatıyoz bişey olmuyo
de gettt kazara diyolar bi de
iyice dellendiriyolar beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eltim 3 cocuğuna kazayla hamile kaldı ondan tiyoları alıyımda bende bu ay kazayla hamile kalıyım yarım saat yatıyoz bişey olmuyo
İlişkiden sonra meninin çoğunun dışarıya aktığını hissediyorum bu gebeliği engeller mi?
Hayır engellemez. Yirmi dakika içinde meni sıvılaşır ve bir kısmının vajenden dışarı akması normaldir.
İlişkiden sonra bir süre uzanmak gebelik şansını arttırır mı?
Hayır spermin tüplere doğru olan hareketini kadının pozisyonu belirlemez.
-alıntıdır-
de gettt kazara diyolar bi de
iyice dellendiriyolar beni
aman canım ya bende yattım yatıım bişey olmadı artık yatmıyorum ayaklarımıda dikmiyorum benim komşuda kazayla kaldı hemde hemen lavaboya koştum temizlendim diyo
İlişkiden sonra bir süre uzanmak gebelik şansını arttırır mı?
Hayır spermin tüplere doğru olan hareketini kadının pozisyonu belirlemez.
-alıntıdır-
aman canım ya bende yattım yatıım bişey olmadı artık yatmıyorum ayaklarımıda dikmiyorum benim komşuda kazayla kaldı hemde hemen lavaboya koştum temizlendim diyo
canım ya oluyo böyle şeyler arada farkında olmadan çok yıpranıyoruz sadece bebek fikriyle bazen başka şeylerde ekleniyo duygu patlaması yaşıyoruz ama inşallah hamilesindir canım ya
kasım-aralık aylarında biz de eşimle tartışıyorduk benim yüzümden
sudan sebeplerle kavga yaratıp sonra da deli gibi ağlıyordum saatlerce
hem de yumurtlama günlerimde
bebeği çok takıyordum bilinçaltımda onun stresi vardı...
artık duruldum 1 aydır çok iyiyiz çok şükür
inşallah hamilesindir
ama değilsen de sebebi bence bebeğin gelmemesinin stresi canım
ya çok sık olmasın diye eşimle 1 gün arayla fif fik yapıyoruzz
ben yarım saat yatıyorum ayaga kalkınca su gibi geliyo sperm
hiiiççç böle olmamıştııı şimdi uzman tv de dinledim spermin
çok sıvı yada çok yogun olması döllenmeyi engelliyomuş
yarın yımırtlıcam beeeeeeeeeeeenn
benide sinir oluyorum nasıl kazayla kalıyolar aklım almıyo
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnbende bu ay hiç yatmıcam hemen banyomu yapcam zaten geçen gece deprem oldu tırttım artık banyo yapmadan yatmameltimin hamilelik testini ben yapmıştım ilk çift çizgiyi onun testinde gördüm allahım bizede çift çizgiyi görmeyi nasip et amiiiiiiiiiiinnnnn
amuda kalksak da mı
amuda kalkarsam aşağıya doğru yani tüplere doğru ilerler
peehhh yer çekimi diye bişey var
mantıklı olanı bu heralde demek giden gidiyo gidemeyen çıkıyokızzzzzz buna inanayım ben araştirmicammmmmmsağolll
amin inşallah canım yaaabende bu ay hiç yatmıcam hemen banyomu yapcam zaten geçen gece deprem oldu tırttım artık banyo yapmadan yatmameltimin hamilelik testini ben yapmıştım ilk çift çizgiyi onun testinde gördüm allahım bizede çift çizgiyi görmeyi nasip et amiiiiiiiiiiinnnnn
amuda kalksak da mı
amuda kalkarsam aşağıya doğru yani tüplere doğru ilerler
peehhh yer çekimi diye bişey var
he sen amuda kalk alttan çıkamayınca ağzından falan çıkmasın
yok kız ne hamilesi..dalga geçiyorum ben kendimle... ama gerçekten 2 gündür kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
yok yok hamile değilim ama depresyona girmek üzereyim sanki.. hiç cnm birşey istemiyo kimseyi görmekte istemiyorum..
bi de dizilerde 1 kez birlikte oluyolar hop hamile kalıveriyolar
artık gülüyorum onlara
canım niye bukadar mutsyzsun iyiyim de kendi kendine güç ver ben depresyonla 10 sene savaştım çok zor
onlar nokta atışı yapıyo benim bisürü arkadaşım ilk gece hamile kaldı yaaaaaaaaa