How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Kızlar topiğimiz hayırlı olsun..hepimiz bebişlerimize kavuşalım emi......

hepinizi çok seviyorum...........

canom iyiyim, biliyosunuz bi tüp bebek tedavisi içindeyim..İnşallah tedavimin sonucu iyi olur...sen nasılsın?

hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlala gelirsin ben napim korunmaktan vazgeçtim yımırtlama günlerimi degerlendiriyorum bakalım şubat ayı bize bebik getirecekmi hepimiz bebek altı temizleriz inşallahh:1::1::1::1:

Son düzenleme:
ya yalancı tavuk gögsü yaptım vanilya ve şeker koymayı unutmuşum esimde dolaptan alıp yanımda yiyodu dediki bu ne tatlısı bi irkildim aklıma geldi unutttugum yazık adamcagız gıkını çıkarmadan yiyo tadına baktım resil oldum yaaaaaa ilk kez tatlım korkunç tekrar pişirdim:1::1::1:

kız canoo kılmadan bısı sorucam sen anlon bu işlerden tavuk gogsu fılann:82::82::82:benım salı gunu gunum varr neler yapayım sence :26:hadıbı yazıver bana gı sımdıden tesekkurler yazdıgında ayrıcanaaa tşk ederr yanaklarından operımm:71::71:

kız canoo kılmadan bısı sorucam sen anlon bu işlerden tavuk gogsu fılann:82::82::82:benım salı gunu gunum varr neler yapayım sence :26:hadıbı yazıver bana gı sımdıden tesekkurler yazdıgında ayrıcanaaa tşk ederr yanaklarından operımm:71::71:

yazayım bacım
kakaolu cevizli kek
patates salatası
veya peynirli muska böregi
tatlı olarakta revani
bi gün yapmıştım herçes bayıldıı:56:bide
tuzlu susamlı kurabiye

Back