How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

çarşamba kaynanam gelmişti bana bir olay anlattı tüylerim tiken tiken oldu
komsusunun 8 yaşında kızı varmış bide 16 yaşında oglu
oglan tv de sağda solda öpüşen sevişen seyle izlemiş bi gün eve gelip kardeşiyle
yapmış gördüklerini 8 yaşındaki ki cocuk hamile kalmışş
yaa allahını seven söylesin kızlarrr 8 yaşındaki cocuk hamile kalırmıııı
ben çok üzüldüm bi yanım üzülüyo bi yanımda bu olaya inanmıyoo:50::50::50::50::50:
yoooookkk artık

böööüüüggghhhggghhh
:60::60::60::60:
Bende beklemenin ve yastık koymaya falan inanmıyorum...
Kalanlar nasıl kalıyor...Zaten bnm eşim bekletmiyor hemen yıkan diyor deprem meprem olur diye:66:

he bende beklemıyorum zaten sağlıklı değil ben bir iki kere öyle yattım sabaha kadar hamile kalamadığım gibi bide üşüttüm enfeksiyon kaptım hiçte bekleyemem napim kısmette varsa olur

böööüüüggghhhggghhh

çarşamba kaynanam gelmişti bana bir olay anlattı tüylerim tiken tiken oldu
komsusunun 8 yaşında kızı varmış bide 16 yaşında oglu
oglan tv de sağda solda öpüşen sevişen seyle izlemiş bi gün eve gelip kardeşiyle
yapmış gördüklerini 8 yaşındaki ki cocuk hamile kalmışş
yaa allahını seven söylesin kızlarrr 8 yaşındaki cocuk hamile kalırmıııı
ben çok üzüldüm bi yanım üzülüyo bi yanımda bu olaya inanmıyoo:50::50::50::50::50:

böyle bi olay gerçek olamaz yaa şey derler ya kardeşin kardeşe nefsi uyanmazmış hem 8 yaşında kız nasıl hamile kalsın adet bile görmüyodur dinleme böyle şeyleri beee

böyle bi olay gerçek olamaz yaa şey derler ya kardeşin kardeşe nefsi uyanmazmış hem 8 yaşında kız nasıl hamile kalsın adet bile görmüyodur dinleme böyle şeyleri beee

ya inanamadım anneme diyorum ki olmaz anne o daha çocuk nutkum tutuldu dinlerken zaten yalansa ne diyim ben yaşlı kadın belki massl anlattı bana :53:

canom bencede sanki böyle birşey mümkün değilmiş gibi geliyo..
hem 8 yalındaki kız adet görmeden hamile kalırmı acaba?8 yaşında adet görmüş müdürki?saçma geldi banada.

gunaydın kızlar

medical hasta oldu
dun eve geldıgımden berı bas agrım vardı sonra ateşim çıktı midem bulandı bana ne oluyo anlamıyorum grip fılan da değilim ateşim gece boyo 38.7 idi cok zor düşüyo suan da 37.2 normal vucut ısım 35.6 - 36 arası tamda yumurtlama gunlerım yumurtlamada da ateş yukselıyo ya ıkısı bırbırıne karıstı galıba. antıbıyotık kullanıyorum bıde ates dusururcu sizce antıbıyotık etkılermı döllenmeyi fılan? Bu ay da olmayacak galıba kızlar..

gunaydın kızlar

medical hasta oldu
dun eve geldıgımden berı bas agrım vardı sonra ateşim çıktı midem bulandı bana ne oluyo anlamıyorum grip fılan da değilim ateşim gece boyo 38.7 idi cok zor düşüyo suan da 37.2 normal vucut ısım 35.6 - 36 arası tamda yumurtlama gunlerım yumurtlamada da ateş yukselıyo ya ıkısı bırbırıne karıstı galıba. antıbıyotık kullanıyorum bıde ates dusururcu sizce antıbıyotık etkılermı döllenmeyi fılan? Bu ay da olmayacak galıba kızlar..

günaydın canım geçmiş olsunn ilaç etkilermi bilmiyorum ama önce sağlık diyorum ben :94::54: zehirlenmiş olmayasın??

Son düzenleme:
gunaydın kızlar

medical hasta oldu
dun eve geldıgımden berı bas agrım vardı sonra ateşim çıktı midem bulandı bana ne oluyo anlamıyorum grip fılan da değilim ateşim gece boyo 38.7 idi cok zor düşüyo suan da 37.2 normal vucut ısım 35.6 - 36 arası tamda yumurtlama gunlerım yumurtlamada da ateş yukselıyo ya ıkısı bırbırıne karıstı galıba. Antıbıyotık kullanıyorum bıde ates dusururcu sizce antıbıyotık etkılermı döllenmeyi fılan? Bu ay da olmayacak galıba kızlar..

geçmiş olsun cnm..hiçbilmiyorum ilacın etkisi olurmu yumurtlamaya ama sen önce iyileşmene bak..

günaydın canım geçmiş olsunn ilaç etkilermi bilmiyorum ama önce sağlık diyorum ben :94::54: zehirlenmiş olmayasın??

perşembe gununden berı baş agrım var cnm hastanede bı sekılde gecırdık agrıyı dınlenerek ve parolla
sımdı bıraz daha ıyıyım
offffffff hep bişey cıkıyo yaaaaaaaaaa
Allah hayırlısını versin
ama oyle cok ıstıyorum kı bebekkkkkk
of of
kalkıyım de keman kursuna hazırlanayım ben
bıraz kafam dagılsın

Back