2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

kızzzzzz buna inanayım ben araştirmicammmmmmsağolll

eltim 3 cocuğuna kazayla hamile kaldı ondan tiyoları alıyımda bende bu ay kazayla hamile kalıyım yarım saat yatıyoz bişey olmuyo

aman canım ya bende yattım yatıım bişey olmadı artık yatmıyorum ayaklarımıda dikmiyorum benim komşuda kazayla kaldı hemde hemen lavaboya koştum temizlendim diyo

aman canım ya bende yattım yatıım bişey olmadı artık yatmıyorum ayaklarımıda dikmiyorum benim komşuda kazayla kaldı hemde hemen lavaboya koştum temizlendim diyo

bende bu ay hiç yatmıcam hemen banyomu yapcam zaten geçen gece deprem oldu tırttım artık banyo yapmadan yatmameltimin hamilelik testini ben yapmıştım ilk çift çizgiyi onun testinde gördüm allahım bizede çift çizgiyi görmeyi nasip et amiiiiiiiiiiinnnnn

canım ya oluyo böyle şeyler arada farkında olmadan çok yıpranıyoruz sadece bebek fikriyle bazen başka şeylerde ekleniyo duygu patlaması yaşıyoruz ama inşallah hamilesindir canım ya

yok kız ne hamilesi..dalga geçiyorum ben kendimle... ama gerçekten 2 gündür kendimi hiç iyi hissetmiyorum..

yok yok hamile değilim ama depresyona girmek üzereyim sanki.. hiç cnm birşey istemiyo kimseyi görmekte istemiyorum..

Cano sperm bi süre sonra sıvılaşıyor zaten bu gayet normal hattadaha çabuk ilerlesin diye böyle oluyormuş...Herkste aynı şekilde oluyor zaten..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
amuda kalksak da mı
amuda kalkarsam aşağıya doğru yani tüplere doğru ilerler
peehhh yer çekimi diye bişey var

peyyyyy bende yatmak istemiyorum ama eşim hemen yastıgı ıtıyooo altımaa
koyalımda spermcikler yolunu bulsun diyo

kızzzzzz buna inanayım ben araştirmicammmmmmsağolll
mantıklı olanı bu heralde demek giden gidiyo gidemeyen çıkıyo
amin inşallah canım yaaa
amuda kalksak da mı
amuda kalkarsam aşağıya doğru yani tüplere doğru ilerler
peehhh yer çekimi diye bişey var

he sen amuda kalk alttan çıkamayınca ağzından falan çıkmasın

canım niye bukadar mutsyzsun iyiyim de kendi kendine güç ver ben depresyonla 10 sene savaştım çok zor

Bende beklemenin ve yastık koymaya falan inanmıyorum...
Kalanlar nasıl kalıyor...Zaten bnm eşim bekletmiyor hemen yıkan diyor deprem meprem olur diye

canım niye bukadar mutsyzsun iyiyim de kendi kendine güç ver ben depresyonla 10 sene savaştım çok zor

bilmiyorum cnm..herşey bu ara üst üste geliyo sanki..çok bunaldım.büyük değişiklikler yapmak istiyorum hayatımda..hayatım hatta tamamen değişsin istiyorum..off bilmiyorum belkide geçici bir dönemdir ama çok sıkıldığım kesin.

çarşamba kaynanam gelmişti bana bir olay anlattı tüylerim tiken tiken oldu
komsusunun 8 yaşında kızı varmış bide 16 yaşında oglu
oglan tv de sağda solda öpüşen sevişen seyle izlemiş bi gün eve gelip kardeşiyle
yapmış gördüklerini 8 yaşındaki ki cocuk hamile kalmışş
yaa allahını seven söylesin kızlarrr 8 yaşındaki cocuk hamile kalırmıııı
ben çok üzüldüm bi yanım üzülüyo bi yanımda bu olaya inanmıyoo

benim şu an çevremde akrabalarımda hatta mahallemde hamile kimse yok allahım diyorum nolur ben hamile kalayım benden önce kimse olmasın şu haberi zevkle vereyim herkese bide inş olursa 14 sene sonra olacak ya bomba etkşisi yapcak inş ayyyy çok bencilim kızdım kendime :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…