• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

canım benim 9 gün gecikti ama bende kist vardı geçen ay o yüzden gecikmiş bide çok stres yapmıştım kistten dolayı senin kaç gün gecikti

1 gün geçti ama ağrım falan yok bugün sızı başlasa kafadan 5 gün sonra adet gelir:59:
geçen ay doktora gitmiştim aralık başında bi sorun yok demişti doktor alttan muayenede
1 ayda kist oluşur mu acep?

1 gün geçti ama ağrım falan yok bugün sızı başlasa kafadan 5 gün sonra adet gelir:59:
geçen ay doktora gitmiştim aralık başında bi sorun yok demişti doktor alttan muayenede
1 ayda kist oluşur mu acep?

canım bi gün geçtiyse telaşlanmana gerek yok hemen belki iyi şeylerden dolayı gecikmiştir benimde kist falan yoktu kaç kere muayene oldum ama gecen ay cıktı birden ama adetle gitti çok şükür şimdi dua ediyorum adetim gecikmesin bidaha doktor tekrar edebilir demişti

canım bi gün geçtiyse telaşlanmana gerek yok hemen belki iyi şeylerden dolayı gecikmiştir benimde kist falan yoktu kaç kere muayene oldum ama gecen ay cıktı birden ama adetle gitti çok şükür şimdi dua ediyorum adetim gecikmesin bidaha doktor tekrar edebilir demişti

iyi şeylerden dolayı değil canım
adet günümden 4 gün önce test yaptırmıştım 0.35 çıkmıştı
ama doktorcum adet günün gecikirse tekrarla testi geç döllenme olabilür dedi
yaptırmak istemiyorum negatif çıkacağını biliyorum:1:

iyi şeylerden dolayı değil canım
adet günümden 4 gün önce test yaptırmıştım 0.35 çıkmıştı
ama doktorcum adet günün gecikirse tekrarla testi geç döllenme olabilür dedi
yaptırmak istemiyorum negatif çıkacağını biliyorum:1:

dpktorda demiş bak ama sen yine cok ümitlenme bekle canım çok gecikirse yaparsın ama ben çok iyi anladım adetin gecikmeside çok berbat bi durum bebek yoksa bari zamanında gelsin

akıllıbıdık stres yapma cnm benim..
sakin ol gelir adetin..benim normalde adetten bir kaç gün önce ağrım olurdu gmğüslerim sancırdı karnım şişerdi falan..2 aydır hiçbir belirti olmadan adet oluyorum.kesin olmuycam bu ay diyorum bir bakıyorum benimki gelmiş. kötü şeylerde aklına getirme sakın..geleceği varsa gelir..

dpktorda demiş bak ama sen yine cok ümitlenme bekle canım çok gecikirse yaparsın ama ben çok iyi anladım adetin gecikmeside çok berbat bi durum bebek yoksa bari zamanında gelsin

valla olmayım olmayım derken şimdi dört gözle bekliyorum adeti:1:
bi test yaptırıcam pazartesi onda da negatifse dooğru doktora:4:

sakin ol gelir adetin..benim normalde adetten bir kaç gün önce ağrım olurdu gmğüslerim sancırdı karnım şişerdi falan..2 aydır hiçbir belirti olmadan adet oluyorum.kesin olmuycam bu ay diyorum bir bakıyorum benimki gelmiş. kötü şeylerde aklına getirme sakın..geleceği varsa gelir..

toprağım senden naber nasıl gidiyo

inşallah bebişim bakalım bekliyoruz işte:6:

valla olmayım olmayım derken şimdi dört gözle bekliyorum adeti:1:
bi test yaptırıcam pazartesi onda da negatifse dooğru doktora:4:

kan testi yaptır canım olmazsa git hemen doktora ben 5 gün gecikmeden sonra kan testi yaptırdım negatif doktorumu aradım 1 hafta daha bekle sonra bakarız demişti

toprağım senden naber nasıl gidiyo

valla ben 2 gündür iyi değilim.. :15:
çok gerginim..kendimi çok mutsuz hissediyorum..akşam boş boş diziyi bahane edip ağladım.sabahda eşim gel kahvaltı yapalım dedi onunla dövüştüm..ne oluyo bana..acaba hamilemiyim :26:
bak bir dokundun bin ah işittin benden..gerçekten iyi değilim ...

çok gerginim..kendimi çok mutsuz hissediyorum..akşam boş boş diziyi bahane edip ağladım.sabahda eşim gel kahvaltı yapalım dedi onunla dövüştüm..ne oluyo bana..acaba hamilemiyim :26:

canım ya oluyo böyle şeyler arada farkında olmadan çok yıpranıyoruz sadece bebek fikriyle bazen başka şeylerde ekleniyo duygu patlaması yaşıyoruz ama inşallah hamilesindir canım ya

ayyy hadi bakalım şubat olmadan güzel bi haber alalım
maşallah iyi bekliyosun ben olsam şimdiye 5306983220 kez yapmıştım test:60:

walla canımcım ben eczaneye gitmiyorum tel ile sipariş ediyorum o kadar çok şey istedimki eskiden kayganlaştırıcı isterdim o bitti d.k. hapı isterdim her ay onuda bıraktım sonra da test istemeye başladım (adam bizim bütün özel hayatımızı ezberledi valla :74:) o kadar çok istedimki artık yüzüm yok en sonunda eczacı amca diyecekki kızım test yapmaya harcadığın zamanı yatakta harcasaydın olurdu bebişin :66:bekleyebildiğim kadar bekleyecem bide kimseye bi şey demeden susup bekleyecem :16: kociş bile bilmiyor geçtiğini hayırlısı tabi ama ne güzel sürprissss olur herkese :54:

kasım-aralık aylarında biz de eşimle tartışıyorduk benim yüzümden
sudan sebeplerle kavga yaratıp sonra da deli gibi ağlıyordum saatlerce
hem de yumurtlama günlerimde
bebeği çok takıyordum bilinçaltımda onun stresi vardı...
artık duruldum 1 aydır çok iyiyiz çok şükür

inşallah hamilesindir
ama değilsen de sebebi bence bebeğin gelmemesinin stresi canım

walla canımcım ben eczaneye gitmiyorum tel ile sipariş ediyorum o kadar çok şey istedimki eskiden kayganlaştırıcı isterdim o bitti d.k. hapı isterdim her ay onuda bıraktım sonra da test istemeye başladım (adam bizim bütün özel hayatımızı ezberledi valla :74:) o kadar çok istedimki artık yüzüm yok en sonunda eczacı amca diyecekki kızım test yapmaya harcadığın zamanı yatakta harcasaydın olurdu bebişin :66:bekleyebildiğim kadar bekleyecem bide kimseye bi şey demeden susup bekleyecem :16: kociş bile bilmiyor geçtiğini hayırlısı tabi ama ne güzel sürprissss olur herkese :54:

evet yaa neredeyse eczacı yolda görse hazır edecek testi
aha bizim enayi geliyo diye:1:

Back