- Konu Sahibi medicalsecreter
- #3.421
E daha 5 gün varmis,dur bakalim![]()
5 gunum yok yumurtlamaya göre 4 şubat gunum ama sabıt tıckere gore7 subat dıyodu ne anladım bu ısten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E daha 5 gün varmis,dur bakalim![]()
geç dölenme durumları olamazmıki beybi:26::26:
kızlar kan verdım v ehamıle değilim:2:
Medii üzülüyoo insan tabi ama en önemlisi senin stres yapmaman sıkma canını
Allahım sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin hepimize... biz azimli anneler topiğindeyiz
vazgeçmek yoookk... bu ay olmazsa önümüzdeki ay denemeye devam...
size komik bişi diyimde gülün sabah esim evden çıktı bende yatakta dönüyodum oynuyodum kendimle resmen sonra küt diyee dolapla yatak arasına düştüm çıkamadım nasıl gülüyorum varyaaaşişik tepelerimde acıdı kalktım ayaga dokunayım dedim tepelerimden biri küçülmüş
![]()
mekanin cennet olsun
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
kizlar canlarim candas ve yoldaslarim nassiniz bakemm
size komik bişi diyimde gülün sabah esim evden çıktı bende yatakta dönüyodum oynuyodum kendimle resmen sonra küt diyee dolapla yatak arasına düştüm çıkamadım nasıl gülüyorum varyaaaşişik tepelerimde acıdı kalktım ayaga dokunayım dedim tepelerimden biri küçülmüş
![]()
çok fena alışveriş yapasım geldi.
oy anam oyyyyyyyyy acidimi kizzz
potim adet dongum degistu kafayi yiycem evden calisiyorum buro actik evden yonetiyorum elamanlar var ben pcden yonetiyorum onlari flayer falan reklem derken dun 8 saat oturdum pc basinda valla ole cocuklarla ugrasiyorum haftya dogum dr, unda randevum var bakalim ne diyecek benim sorunlaraaSen nasilsin ablacigim
valla hatırladımmmm rüyamıııııı
rüyamdaa hamileydimve annem dogum yaptırıyodu canım hiç yanmadı bebegin rahmimden çıkışını gördümmm muhteşemdiii olaganüstüydü yaaa teraziler rüyalarını hatırlamaz bazende unuturmuş bu rüyayı unutsaydım üzülürdüm valla
![]()
sen terazi değilsin herhal
hayırdır inşallah
test mi yapsan kız...neyse aklına kötü şeyler sokmayım
potim adet dongum degistu kafayi yiycem evden calisiyorum buro actik evden yonetiyorum elamanlar var ben pcden yonetiyorum onlari flayer falan reklem derken dun 8 saat oturdum pc basinda valla ole cocuklarla ugrasiyorum haftya dogum dr, unda randevum var bakalim ne diyecek benim sorunlaraa
sizlerde ne var yok canlarrr insallah iyisinizdrrrrrr
valla hatırladımmmm rüyamıııııı
rüyamdaa hamileydimve annem dogum yaptırıyodu canım hiç yanmadı bebegin rahmimden çıkışını gördümmm muhteşemdiii olaganüstüydü yaaa teraziler rüyalarını hatırlamaz bazende unuturmuş bu rüyayı unutsaydım üzülürdüm valla
![]()
Sen nasilsin ablacigim