2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

cano okumadın galiba sarımsaklı yoğurt ve domates soslu köfte yazmıştım ama

islim kebabıda olabilir o da çok gösterişli duruyor tabakta lezzetli de link verdim bak ordan tarifide var

İSLİM KEBABI & ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI - Denenmiş resimli yemek, pasta, kek, kurabiye ve tatlı tarifleri - Blogcu

ayyy bayılırım islim kebabına...kesinlikle servis de de süper duruyo..

ilgi alanım nasıl belli oluyo... yemek söz konusu olunca çenem düştü... :60::60::60::60::60::60:

kızz cano sayende misafir ağırlayasım geldi kimi çağırsam ki... :44::44::44::44:

buldum....
siz gelin.... :60::60::60::60::60::60:

hadi gelekkkk ama leblebiyle kandıramazsın haaaaaaa:60::60::60::60:

kızlar bu arada bişey duydummmmmmmmmm
zeki müren ve bülent ersoy aynı erkege aşık olduklaı için kavgalıymışşşşşşşşşşş:53::53::53::53::53::53:
bülent ersoy açıklamıştıı

islim kebabını annem yapmıştı bi kere koca tepsi allahhh gözümün önüne geldide olsada yesek beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee patlıcanlı yimeee bayılıyommmm:56:

Aaaa sen yeterki yemek yap ben gelirim:10:

kuzum sen gel ben sana neler yaparım az kalorili bol sana ve bebişe sağlık deposu yiyecekler... yiterki sağlık olsun bebişine kemiklerini güç bol bol et olsun.. :1::1::1::1::1:

ayy yengemden o kadar deneyimliyim ki bu konularda bnm tek yiğenim var oda abimin oğlu yengem ilk günden doğumuna kaar ben ilgilendim kız cnm bişey istiyo demesin hemen alırdım iş yerlerimizde yakındı... ahh ahh ne günlerdi...

kuzum sen gel ben sana neler yaparım az kalorili bol sana ve bebişe sağlık deposu yiyecekler... yiterki sağlık olsun bebişine kemiklerini güç bol bol et olsun.. :1::1::1::1::1:

ayy yengemden o kadar deneyimliyim ki bu konularda bnm tek yiğenim var oda abimin oğlu yengem ilk günden doğumuna kaar ben ilgilendim kız cnm bişey istiyo demesin hemen alırdım iş yerlerimizde yakındı... ahh ahh ne

Sagolasin canim,kaldimi senin gibi görümceler

bende patlıcanlı bütün yemeklere bayılırım.eşim yemezdi o da alıştı artık pazara gidince sormuyor bile hemen alıyor.
benim eşim patlıcan deme bayılır çok sever :56::56:bendeeeeeeeeeeeeee
kızım o leblebi görümcem için geçerli... :60::60::60::60:
:1::1::1::1::1::1::48::48::48:
erkeksiz kalınca aklına gelmiştir. kimsede yok etrafında toy kafalayacak ona sarar artık son zmanlarda... :60::60::60::60:

bir adam bülent le evlenip bir kaç gün sonra başkasının koynunda basılmıştı:53:sonra para falan verdiği ortaya çıkmıştıı ayyyy kocamı çok seviyorum vallaaaaaaaaaaaa:1::1::1:

Back