2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

seyahta acentasi actik icinde muhasebe danismanlik tatil her turlu hizmet veriliyor insallah hakkimizda hayirlisi olur evet artik böcegim anasinifina basliycak bu sene bende evde yanliz kalicam o nedenle iyi oldu ya

valla hatırladımmmm rüyamıııııı
rüyamdaa hamileydim:49: ve annem dogum yaptırıyodu canım hiç yanmadı bebegin rahmimden çıkışını gördümmm muhteşemdiii olaganüstüydü yaaa teraziler rüyalarını hatırlamaz bazende unuturmuş bu rüyayı unutsaydım üzülürdüm valla:1::1::1::1:

kız inanırmısın bende rüyamda hamileymişim ama karnım yok küçücüktü. sonra benden bi su geliyo doğuruyorum diyorum bi kadın tanıyorum ama şimdi hatırlamıyorum beni götürüyo annemi görüyoruz anneme diyo kız doğuruyo die annemde imkansız daha yeni hamile nasıl doğuracak diyo bende diyorum anne suyum geldi diye öyle uyandım... :44::44::44::44:

cano gibi bnmde bi yerim açıkda mı kaldı acep... :60::60::60::60:

kız inanırmısın bende rüyamda hamileymişim ama karnım yok küçücüktü. sonra benden bi su geliyo doğuruyorum diyorum bi kadın tanıyorum ama şimdi hatırlamıyorum beni götürüyo annemi görüyoruz anneme diyo kız doğuruyo die annemde imkansız daha yeni hamile nasıl doğuracak diyo bende diyorum anne suyum geldi diye öyle uyandım... :44::44::44::44:

cano gibi bnmde bi yerim açıkda mı kaldı acep... :60::60::60::60:

kız valla benimde karnım yoktu resmen annem elini rahmime sokup çıkardı bebegimiiiiii decoderi acık unuttuk herhal :60:

arkadaşlar ya ben çok yeniyim bi konuya yorum yapınca yazdığım şeye cevap verilrse nasıl bilcem unutuyorum girdiği formu bulamıyorum sonra:Dbiraz karişık oldu ama cvplarsanız sevinir:17:

Masallah sen bütun rüyalarini hatirliyosun:9:

yok kızzz bi bebek olursa bide hiç görmediğim bişi olursa hatırlıyorum bazen oturup düşünüyorum ne gördüm diyee ikizler hiç hatırlamazmışşş yılda 1 tane:1:eşimden biliyorum evlendik 10 ay oldu 1 kere anlattı:1::1::1:

kızlarr tepelerim taş gibi olduu yımışar dimi bu adet kanamasında:26:

kız valla benimde karnım yoktu resmen annem elini rahmime sokup çıkardı bebegimiiiiii decoderi acık unuttuk herhal :60:

ben dusuk yapacagım akşam bi rüya gördüm
annem yanımda eliyle iç organlarımı cıkartıyo
anne dıyorum bunları nasıl toplayıp yerıne takıcaz
annemın yuzu cok kötü idi
sabah düşük yapmıstım :(

arkadaşlar ya ben çok yeniyim bi konuya yorum yapınca yazdığım şeye cevap verilrse nasıl bilcem unutuyorum girdiği formu bulamıyorum sonra:Dbiraz karişık oldu ama cvplarsanız sevinir:17:

Hos geldin canim,yukarida bu konuyo abone ol yazar,abone ol,sonra forum takipten aboneliklerimi göstere basip bulabilirsin::34:

seyahta acentasi actik icinde muhasebe danismanlik tatil her turlu hizmet veriliyor insallah hakkimizda hayirlisi olur evet artik böcegim anasinifina basliycak bu sene bende evde yanliz kalicam o nedenle iyi oldu ya
hayırlı olsun canım :31::31:

şimcikkkk öncelikle hoşgeldinnnnnn sayfayı yukarı çek yukarda seçenekler yazısı var ona tıkla konuya abone ol deeee :34:

ben ilk gebeliğimi rüyamda görmüştüm hamileydim ve gerçekten hamileydim
ikincisinde gördüm sabah düşük yaşadım hatta kahvaltıda anlattım eşime 10 dk sonra kanamam başlamıştı:50::50::50::50:

yaaa ole kötü rüyalar görme ve düşünme ben düşük yaptım allah kimseye yaşatmasın herkezin bebişini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inş ole şeyler düşünme bak bende çok pimpiriktim allah verdi başıma:43:

Back