- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi medicalsecreter
- #3.461
sagol bitanemhayırlısı olsun allah bol kazanç versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol bitanemhayırlısı olsun allah bol kazanç versin
off çok kötü yaaa o kanı görmek ne fena dünya başına yıklıyo off allahım nolur bidaha kimseye yaşatmasın
amin canım sen anlat kendini biraz
ay anlatım vallah yeterki anlat de çene acık düşüktürde aralık ayının bi cumartesi gününde hamiş olduğumu öğrendim nasıııl mutlu oldum çok istiodum çünkü daha 4 aylım evliyim ama çok istiorum akşam eşime testi gösterdim ve havalara uçtu daha sonra doktora gittim 4 haftalı hamiştim 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyaşım dedi ve daha minişimin kalp atışını bile duyamadan kanamam geldi
dünya başıma yıkıldı hemen dr a gittik ve bete hcg düşmüş yani gebelik sonlanmıştı tahliye etmemiz gerek dedi dr kendi düşmesini biz istemiyoruz dedi dr ve kürtaj dedi o gün hemen apar topar kürtaj oldum ve meleğimi aldılar benden şimdi korunuyorum daha yarın bir ay olcak adet bile olmadım ama ilk aseti bi görüm çalışmalara tam gaz devam senin nasıl oldu kürtajmı kendinmi düşürdün
biraz uzun olmuş sen anlat de susturabilene aşk olsun zaten kimselere bişi diemiorum burası çok ii oldu bide çevre beni deli ediyo yaaa
flash flash flash...
kızlar sonunda konuştum patronla ve istifa ettim.
inşallah hayırlısı olur... ama şu an üstümden bir tonluk yük kalktı sanki..
canım keske kürtaj olmasaydın kimyasal gebelik yaşamıssın
ben bir 8 haftalık birde 4 haftalık düşük yaşadım ilkinde kürtaj oldum 4 haftalık kendiliğinden düştü 2.5 ay oldu şimdi hamile kalmak için çabalıyorum inşallah hepimizin bebiki gelecekkkk
flash flash flash...
abooooooooooooooo detayları anlat kızzz ne dediinnnnnnnsuratının ifadesini anlatttt
flash flash flash...
ama dr dedikene bana kendi düşünce parça kalabiliyo rahim duvarına yapışıyo ve daha zor gebelik oluyo bidahakine dedi bende güvendim ve parça kalırsa yine kürtaj oluo zaten ama kısss beni korkutma yawwww zaten adet olmadım bi olsam dr gitcem kontrole bakalım ne dicek bide folik asit kullanıomusun ben hala kullanıorum daha ii oluyomuş 2 gebelik için zaten hamiş kalmaya karar vermeden 3 ay önce kullanmaya başlıycakmışsın ama tabi ilk gebelikte bunu bilemiosun
flash flash flash...
canım 4 haftalık gebelik daha rahme tutunmuyokiiii neyi kalsın içerdeeee ama sen 40 gün içinde adet olmadıysan doktora gitt acele yazdım canım detaylı yazarım sonra çıkmam lazım
kızlar iş için konuştum çalışıcam galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadee byyy
canım 4 haftalık gebelik daha rahme tutunmuyokiiii neyi kalsın içerdeeee ama sen 40 gün içinde adet olmadıysan doktora gitt acele yazdım canım detaylı yazarım sonra çıkmam lazım
kızlar iş için konuştum çalışıcam galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadee byyy
abooooooooooooooo detayları anlat kızzz ne dediinnnnnnnsuratının ifadesini anlatttt
flash flash flash...
Hayırlısı olsun...Bizde cuma günü toplu istifa ettik ama hala işyerindeyiz.
Kalp krizi geçirecekti şartlarımızı sunduk,ama henüz çözüm yok bu gün herkez kendi
sorumluluğundaki anahtarları teslim edip çıkacak.
Patronda bişiyler yapmaya çalışıyo offff karışık hakkımızda hayırlısı