2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Niye olmasın ki?Hayırdır...:26::26:

ya çok sık olmasın diye eşimle 1 gün arayla fif fik yapıyoruzz
ben yarım saat yatıyorum ayaga kalkınca su gibi geliyo sperm
hiiiççç böle olmamıştııı şimdi uzman tv de dinledim spermin
çok sıvı yada çok yogun olması döllenmeyi engelliyomuş
yarın yımırtlıcam beeeeeeeeeeeenn

gerçektenmi benimde öyle oluyoo hemde her zaman akıyo dışarı ama ben bakmıştım netten zaten spermler 20 dk sonra falan sıvılaşıyomuş akıyomuş biz ondanmı yakalıyamıyoz yaaa

günaydııııı nnnnnnnn kızlar canom her duyduğuna inanama kuzum olcak inş ben hiç izlemiyorum öyle şeyleri etkiliyo beni takma sende

hmmm benim de ondan mı olmuyo ki
evet içerde durunca sıvılaşıyo canım
ama ben kolay ilerlemesi için sıvılaşıyo diye biliyorum

gerçektenmi benimde öyle oluyoo hemde her zaman akıyo dışarı ama ben bakmıştım netten zaten spermler 20 dk sonra falan sıvılaşıyomuş akıyomuş biz ondanmı yakalıyamıyoz yaaa
eltim 3 cocuğuna kazayla hamile kaldı ondan tiyoları alıyımda bende bu ay kazayla hamile kalıyım yarım saat yatıyoz bişey olmuyo

İlişkiden sonra meninin çoğunun dışarıya aktığını hissediyorum bu gebeliği engeller mi?
Hayır engellemez. Yirmi dakika içinde meni sıvılaşır ve bir kısmının vajenden dışarı akması normaldir.

İlişkiden sonra bir süre uzanmak gebelik şansını arttırır mı?
Hayır spermin tüplere doğru olan hareketini kadının pozisyonu belirlemez.

-alıntıdır-

günaydııııı nnnnnnnn kızlar canom her duyduğuna inanama kuzum olcak inş ben hiç izlemiyorum öyle şeyleri etkiliyo beni takma sende

hmmm benim de ondan mı olmuyo ki
evet içerde durunca sıvılaşıyo canım
ama ben kolay ilerlemesi için sıvılaşıyo diye biliyorum

ahh bacılarımm ben ilk oldugunda karanlıkta kan boşaldı sanmıştım ışıgı bi yaktımm sperm ama resmen su hiç başıma gelmedi dün gecede olduu acaba diyom kiii sıcaklıktanmıı eridii bende araştırayım dedim ama keske yapmasaydım ama crafty dediydii sperm ilerliyooo ona inanıyom artık:26::26lumlu düşünüyorummmm allah büyükk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…