• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Canımm benimm öncelikle hoşgeldinben 4 yıldır deniyorum ama olmuyor sürekli adetlerim düzensizdi vee 3 aydır çok düzenli maşallah yumurtalarda çatlamaya başladı nedeni artıkk umursamıyorum çocuğu eskisi gibi takmamaya çalışıyorum.Rabbim inşallah verecek hayırlısıyla ben buna inanıyorum yeri ve zamanı var:)

Haklısın canım , hayırlısıyla bekliyoruz işte :)

Biz bekliyoruz da yaş geçiyor işte , bunu hatırlayınca karamsarlığa kapılmamak elde değil :59:

tühh görüyon muu Allahım inşallah şimdiki duanı kabul ederrr :1::1::1::1: Bu arada sende hoşgeldin aramızaa bencede bu topikte kal öğreneceğimiz çoookkk şey varr :70::70::70::70:

inşallah kabul görmüştür :nazar: artık öğrenmem lazım ne zaman öğrencem de yakalayacam bebişi :16: azcık kendimi tanıtayımda yabancılık çekmeyeyim sonradan :34: 1,5 yıllık evliyim uzun süre vajinusmus ile uğraştıktan sonra çok şükür hayatımız düzene giriyor her ne kadar eşim 2012 de çocuk yapalım desede ben 2011de olsun istiyorum allah nasip kısmet ederse tabiki :69:

benim adetim hala gelmedi...gelecek gibi de görünmüyor,
beklemede senin kaç gün geçmişti günün doktor ne demişti gecikmeyle ilgili??

benim adetim hala gelmedi...gelecek gibi de görünmüyor,
beklemede senin kaç gün geçmişti günün doktor ne demişti gecikmeyle ilgili??

canım benim 9 gün gecikti ama bende kist vardı geçen ay o yüzden gecikmiş bide çok stres yapmıştım kistten dolayı senin kaç gün gecikti

Back