- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #3.341
şimdi bu ölüm üzerine kendimi düşünüyomuş gibi olmayayım herkes üzüldü ben şimdi sorarken utanıyorum ama araştırıyorum 1 saattir bişi bulamadımm dünde sordum ama kimse cevap vermediii
yarın eltim ilk kez bana gelecek ve ben etkilenmesini istiyorum da ne yapsam kiiiiiiii
semranın oğlu ata ile aynı sebepmiş
uyuşturucu+alkol
bunu bana biri yapsa dibim düşer
yetur'la lezzet kareleri: kıymadan yaprak döner (soslu iskender)
bu da çok havalı görünüyo
portakal ağacı: kestaneli pilav
bu da süper bi ara sıcak
Muskatlı Patates Mücverleri Arasında Sote Edilmiş Pazı yaprakları « The Kitchen of Oz
ama o gecenin geç saatlerine kadar eğlenmişcanım uyuşturucudan değil astımdan ölmüş
ama o gecenin geç saatlerine kadar eğlenmiş
sabah da evde ölü bulunmuş...
sonuçta genç bir anne öldü o veya bu sebepten..asıl düşünülmesi gereken arkada kalan bebeği
Allah bebeğe sağlıklı uzun ömürler versin...
kızz yaprak döner için kiremitim elektrikli kesicim yok
eltimin kestaneye alerhisi varr
yiyin gelinmi desem
ama o gecenin geç saatlerine kadar eğlenmiş
sabah da evde ölü bulunmuş...
sonuçta genç bir anne öldü o veya bu sebepten..asıl düşünülmesi gereken arkada kalan bebeği
Allah bebeğe sağlıklı uzun ömürler versin...
saat 1 de evine gitmiş kimle tam anlayamadım ama eve girince astımım tuttu demiş eve geldiği kişi hastaneye gidip doktor getirmiş ama geldiklerinde yerde ölü bulmuşlarr acaba neden kadını hastaneye götürmemiş ki bu kişiii:26::26::26:bebekte çok tatlııııııııı
zaten benim hayatta nefret ettiğim 3 şeyden 3. sü
yemeğe davet ettiğim insanların bize yemek yemeden gelmeleri
hmmm o zaman...
patates mücveri yine tavsiyem dün yaptım süper bi etkisi oluyo sofrada...lezzeti de hoş..patates yani :)
ana yemek;
yetur'la lezzet kareleri: düdüklü tencerede tandır
pilav;
BADEMLİ PİLAV « JİBEK ve CAHİDE
bademli pilav güzel görünüyooooo ama aben kuzu severim amaaaaaaa yiyemem yazıkkkk pembe ayakları var onunnnn sana etinden yapsam olurmuuuuuuuuuuukim yiyebilirki baksanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 136548
ben de üzülüyorum kuzulara
bir de böyle 3 aylık kuzu pişiren yerler varmış ispanyada falan
vahşet ya daha süt kokar o..
zaten tarif dana etiye diil mi kızım
ben öyle çok karmaşık yemekleri sevmiyorum..
yemeğin lezzeti masanın temizliği önemli benim için
içinden gelen lezzetli yaptığına inandığın bir yemeği yap yanınada kendi hoş sohbetin güler yüzünü ekle yeterli ... sonuçta eltin o senin yabancı değil ya..sadece ilk defa geliyo o kadar..daha çook gelir merak etme
bende karmaşık sevmiyorum ama öyle sık gelemiyor antalyada yaşıyorlarr ilk kez olacak özenim dedim bizde kalacaklar 1 gün cumada köye transferizzzzzzz
kimse konuşmuyo gene..
birazdan ben yoğun olurum hepiniz konuşursunuz demi?
kimse konuşmuyo gene..
Birazdan ben yoğun olurum hepiniz konuşursunuz demi?
ilk geliyolarsa bi de öyle zırt bırt gelemeyecek yerdelerse bence özen kızım şanın olsun
ayda yılda bir değil mi..dört dörtlük olsun herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?