2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bunu bana biri yapsa dibim düşer
yetur'la lezzet kareleri: kıymadan yaprak döner (soslu iskender)

bu da çok havalı görünüyo
portakal ağacı: kestaneli pilav

bu da süper bi ara sıcak
Muskatlı Patates Mücverleri Arasında Sote Edilmiş Pazı yaprakları « The Kitchen of Oz

kızz yaprak döner için kiremitim elektrikli kesicim yok
eltimin kestaneye alerhisi varr
yiyin gelinmi desem

zaten benim hayatta nefret ettiğim 3 şeyden 3. sü
yemeğe davet ettiğim insanların bize yemek yemeden gelmeleri
hmmm o zaman...
patates mücveri yine tavsiyem dün yaptım süper bi etkisi oluyo sofrada...lezzeti de hoş..patates yani :)
ana yemek;
yetur'la lezzet kareleri: düdüklü tencerede tandır
pilav;
BADEMLİ PİLAV « JİBEK ve CAHİDE

saat 1 de evine gitmiş kimle tam anlayamadım ama eve girince astımım tuttu demiş eve geldiği kişi hastaneye gidip doktor getirmiş ama geldiklerinde yerde ölü bulmuşlarr acaba neden kadını hastaneye götürmemiş ki bu kişiii:26::26::26:bebekte çok tatlııııııııı

ee eşi falan nerdeymiş ki o saatte ben anlamadım :26:

cano bence köfte yap yanına sarımsaklı süzme yoğurt ve domates sosu ve patates püresi ile tabak çok güzel görünüyor. önüne de bir çorba yeter çok uğraşma bir de salata yaparsın

bilmediğin tariflerle uğraşıp sonunda hüsrana uğrama

Son düzenleme:

bademli pilav güzel görünüyooooo ama aben kuzu severim amaaaaaaa yiyemem yazıkkkk pembe ayakları var onunnnn dana etinden yapsam olurmuuuuuuuuuuukim yiyebilirki baksanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

bademli pilav güzel görünüyooooo ama aben kuzu severim amaaaaaaa yiyemem yazıkkkk pembe ayakları var onunnnn sana etinden yapsam olurmuuuuuuuuuuukim yiyebilirki baksanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Eki Görüntüle 136548

ben de üzülüyorum kuzulara
bir de böyle 3 aylık kuzu pişiren yerler varmış ispanyada falan
vahşet ya daha süt kokar o..
zaten tarif dana etiye diil mi kızım

ben öyle çok karmaşık yemekleri sevmiyorum..
yemeğin lezzeti masanın temizliği önemli benim için
içinden gelen lezzetli yaptığına inandığın bir yemeği yap yanınada kendi hoş sohbetin güler yüzünü ekle yeterli ... sonuçta eltin o senin yabancı değil ya..sadece ilk defa geliyo o kadar..daha çook gelir merak etme

bende karmaşık sevmiyorum ama öyle sık gelemiyor antalyada yaşıyorlarr ilk kez olacak özenim dedim bizde kalacaklar 1 gün cumada köye transferizzzzzzz

defne joy alkol alıp arkadaşına gitmişler orada alkolun etkisiyle rahatsızlanmış beeli bi hastalığı varmış ama ne olduğunu açıklamıyolar.. rahatsızlanınca ilaç almış ve sonrasında hayatını kaybetmiş yani kendi evinde değilmiş...:44::44::44:

bende karmaşık sevmiyorum ama öyle sık gelemiyor antalyada yaşıyorlarr ilk kez olacak özenim dedim bizde kalacaklar 1 gün cumada köye transferizzzzzzz

ilk geliyolarsa bi de öyle zırt bırt gelemeyecek yerdelerse bence özen kızım şanın olsun
ayda yılda bir değil mi..dört dörtlük olsun herşey

ilk geliyolarsa bi de öyle zırt bırt gelemeyecek yerdelerse bence özen kızım şanın olsun
ayda yılda bir değil mi..dört dörtlük olsun herşey

cnm yap öncen kırmızı mercimek çorbası yap ana yemeğe pilav yanınada köfte yap ama kase gibi yap içine patates püresi üzeri kaşarlı salatan olur yeter ne olacak kraliçe elizabet gelmiyo ya altı üstü eltin bee yeter valla... peşinden de tatlı yap ohhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…