2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

cnm yap öncen kırmızı mercimek çorbası yap ana yemeğe pilav yanınada köfte yap ama kase gibi yap içine patates püresi üzeri kaşarlı salatan olur yeter ne olacak kraliçe elizabet gelmiyo ya altı üstü eltin bee yeter valla... peşinden de tatlı yap ohhhh...

kızım varya sen farklı bişeysin heeeeeeeeeeeee :52:bende tam patates püreli köfteye bakıyodum len tırstım vallaaaa:18::18::18::18::18::18:

ben de yarım saate kadar acayip yoğun olacam şimdiden hepinize vedamı edeyim:1:

bende malesef... yoğun olabilirim her an..patron gelmedi henüz..
bıdık bu defnenin ölümü beni çok etkiledi.ölümlü dünya sevmediğim bir ortamda çalışmak için kendimi zorlamam niye? belli burada olmayacak.gidip artık başımın çaresine bakmam lazım demi arkadaşım?eşimide boşu boşuna huzursuz ediyorum.:59:

bende malesef... yoğun olabilirim her an..patron gelmedi henüz..
bıdık bu defnenin ölümü beni çok etkiledi.ölümlü dünya sevmediğim bir ortamda çalışmak için kendimi zorlamam niye? belli burada olmayacak.gidip artık başımın çaresine bakmam lazım demi arkadaşım?eşimide boşu boşuna huzursuz ediyorum.:59:

ben biraz farklı düşünüyorum
profosyonel olmakta fayda var güzelim
zaten hamile kalmaya uğraşıyosun hamile kalınca rapor alırsın aşermem var diye sonra da ücretli izin derken doğum paranı alırsın bi daha da gitmeyiverirsin...
ama dayanılmıcak gibiyse ayrıl gitsin güzelim

bakıyom valla tariflere gene hep gelselerr seb_bosh gibi koy hazır kurabiyeyi otursun ammma ilk kez olcek:1::1::1:

kız hazır koysam tmm da ben de dört dörtlük yaptım yaranamadım..
:1::1::1::1:

kızım varya sen farklı bişeysin heeeeeeeeeeeee :52:bende tam patates püreli köfteye bakıyodum len tırstım vallaaaa:18::18::18::18::18::18:

müneccimim kızım ben..
şaka şaka bnm favori kurtarıcımdır yada fırın tormasında sebzeli tavuk hemmen atarım fırına olana kadar çorba pilav salata hazır.. :60::60::60::60:

ben biraz farklı düşünüyorum
profosyonel olmakta fayda var güzelim
zaten hamile kalmaya uğraşıyosun hamile kalınca rapor alırsın aşermem var diye sonra da ücretli izin derken doğum paranı alırsın bi daha da gitmeyiverirsin...
ama dayanılmıcak gibiyse ayrıl gitsin güzelim

ah ah ... hemen hamile kalacağımı bilsem çalışmaya devam ederim.hatta haftaya benim günüm beklesemmi acep belki hamileyimdir :27: aslında benim sıkıntım burada yaşanan olaylar hoşuma gitmiyo ve kafa olarak kendimi rahat hissedemiyorum.:50:

müneccimim kızım ben..
şaka şaka bnm favori kurtarıcımdır yada fırın tormasında sebzeli tavuk hemmen atarım fırına olana kadar çorba pilav salata hazır.. :60::60::60::60:

onu ben de yaparım bak
garanti tarif lezzeti %100
yumuacık pişer kendi lezzetinde tavuklar
hatta sebze olarak sadece patates koyarım ben onlar tavuktan da lezzetli olurlar,

yada balık menüsü yapabilirsin hepsi kolay
fırında balık+şehriye çorba+roka salatsı+sıcak tahinli helva

onu ben de yaparım bak
garanti tarif lezzeti %100
yumuacık pişer kendi lezzetinde tavuklar
hatta sebze olarak sadece patates koyarım ben onlar tavuktan da lezzetli olurlar,

yada balık menüsü yapabilirsin hepsi kolay
fırında balık+şehriye çorba+roka salatsı+sıcak tahinli helva

fırın posetini denemedim hiç güzel oluyomu kii napsam bilemedim kiiii

ah ah ... hemen hamile kalacağımı bilsem çalışmaya devam ederim.hatta haftaya benim günüm beklesemmi acep belki hamileyimdir :27: aslında benim sıkıntım burada yaşanan olaylar hoşuma gitmiyo ve kafa olarak kendimi rahat hissedemiyorum.:50:

o zmaan koyver gitsin hiiç gerek yok
bu ay hamile kalmadıysan -ki inşallah kalmışsındır- adet olduğun gün bas istifayı adet sinirini de patrondan alırsın:1:

fırın posetini denemedim hiç güzel oluyomu kii napsam bilemedim kiiii

cnm harika oluyo ben körili salçalı kekikli soso yapıorum içine parates havuç biber bezelye varsa buzluğumda atıyorum karıştır tabuklarla ama benden tavsiye göğüs al tavukları at torbaya pişsin harika oluyo ki körili sosu kesinlikle dene bi baharat bu kdar mı yakışır tavuğa.. :))))))) ayy karnım acıktı.. :60::60::60::60::60:

Back