2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Kız cano bu saatte burda ne işin var girip yatağına horul horul uyusana.hadi biz mecburiyetten kalkıyoz sabah sabah:84:.Alemsin valla.Git uyu bizim için hadii:4::4::4:

canım bilerek kalktım geceleri uyuyamıyorum dedim kargalardan önce kalkayımda gece fosur fosur uyuyayım en az 3 kere uyandım uykumu gebeliğimde kullanacam inşallah bulamıcaksınız beni buralarda çünküüüüü bebikimle şekerleme yapcazz inşallaaaaaaaaaaaaaaahh:nazar::1::1::1::1::1::1::1::1:hayale bakk ahh ahh ne gösellll

Kız cano bu saatte burda ne işin var girip yatağına horul horul uyusana.hadi biz mecburiyetten kalkıyoz sabah sabah:84:.Alemsin valla.Git uyu bizim için hadii:4::4::4:

canım cok sağoL
HEPINIZ SAGOLUN KIZLAR DUALARINIZ BENIM ICIN COK ÖNEMLİ..

SORMA YA CANO BUNU BENDE GECENDE DUSUNDUM BI KIZCAGIZ BIZLA UYANIYOR HER SABAH:)

canım bilerek kalktım geceleri uyuyamıyorum dedim kargalardan önce kalkayımda gece fosur fosur uyuyayım en az 3 kere uyandım uykumu gebeliğimde kullanacam inşallah bulamıcaksınız beni buralarda çünküüüüü bebikimle şekerleme yapcazz inşallaaaaaaaaaaaaaaahh:nazar::1::1::1::1::1::1::1::1:hayale bakk ahh ahh ne gösellll

Hadi bakalım inşallah hayallerin kısa zamanda gerçek olur canım.:34:

mediiiiiiiiiiii ya artık bizimde bebiklerimiz olsun.Biz eskiler daha ne kadar devam edecez böle... BİLEMİYORUM YANİİİİİİİİİ:18::18::18:

mediiiiiiiiiiii ya artık bizimde bebiklerimiz olsun.Biz eskiler daha ne kadar devam edecez böle... BİLEMİYORUM YANİİİİİİİİİ:18::18::18:

AHHHH CANIM BENIM İNŞALLAH YA
INAN BENDE DELİ GİBİİSTİYORUM

KIZLAR OBUR TOPIKLERDEN BIR ILETI:

kızlar bu ay 3.denemem oldu.ilkinde tarihi tutturamadık.ikincide yumurta çatlamadı.az önce yaptığım gebelik testi silikten biraz daha koyu çıktı.ne diyeceğimi bilemiyorum.yarın tekrar test yapacağım.bel ve karın ağrısı vardı 1 haftadır.arada kahve lekeler oldu.hatta regl geliyor sanmıştım.bu da ateş tablom:

ŞİKAYETLERI AYNI BEN:17:

sorma bıdığım ya
inşallah güsel bişiler olucak bugün içimden 40 kere güsel bişiler olucak dedim:) totem yaptım:)

:42::42:

''Bir gün birine,”Allah gönlünün murâdını versin” diye dua etmiştin de, “sakın!” demişti. Şaşırmıştın.O güzel insan açıklamıştı: “Niye şaştın? Ben gönlüme güvenmem! Benim gönlüm, iyiyi de ister,kötüyü de ister.Lazım olanı da olmayanı da ister.Ben gönlümün murâdına güvenmem; fakat dua et de, O’nun murâdı, benim gönlümün de murâdı olsun.O’nun hakkımda murâd ettiği şey,benim nefsime zor ve ağır gelmesin.” O vakit, dönmüş de bakmıştın kendi haline. Görmüştün ki pek çok muratların var. Kolları her bir yana yetişen kocaman ahtapotlar gibi, ne görseler arzuyla uzanıyorlar.Her yanının talepten ibaret olduğunu fark edince garipsemiştin.İşte o gün anladın: “Gönlüne giren, aklını çelen her murâda güvenmemen lazım.”

Kimi murâd, hayır sandığın halde şermiş. Kimisi şer sandığın halde hayır.Sırat üstünde seni Hakk’a taşıyan er lazım! Yolda bırakacak değil, kurtaracak nefer lazım!
Madem öyle, görecek, bir çift yanık göz lazım! Hayır kuru söz değil, yola fedâ öz lazım! Mâşuk lazım, Âşık lazım, Ser lazım! ..

''bir gün birine,”allah gönlünün murâdını versin” diye dua etmiştin de, “sakın!” demişti. şaşırmıştın.o güzel insan açıklamıştı: “niye şaştın? Ben gönlüme güvenmem! Benim gönlüm, iyiyi de ister,kötüyü de ister.lazım olanı da olmayanı da ister.ben gönlümün murâdına güvenmem; fakat dua et de, o’nun murâdı, benim gönlümün de murâdı olsun.o’nun hakkımda murâd ettiği şey,benim nefsime zor ve ağır gelmesin.” o vakit, dönmüş de bakmıştın kendi haline. Görmüştün ki pek çok muratların var. Kolları her bir yana yetişen kocaman ahtapotlar gibi, ne görseler arzuyla uzanıyorlar.her yanının talepten ibaret olduğunu fark edince garipsemiştin.işte o gün anladın: “gönlüne giren, aklını çelen her murâda güvenmemen lazım.”

kimi murâd, hayır sandığın halde şermiş. Kimisi şer sandığın halde hayır.sırat üstünde seni hakk’a taşıyan er lazım! Yolda bırakacak değil, kurtaracak nefer lazım!
Madem öyle, görecek, bir çift yanık göz lazım! Hayır kuru söz değil, yola fedâ öz lazım! Mâşuk lazım, âşık lazım, ser lazım! ..

süper bi yazı bu ya
toişin başına yapıştırem bunu

günaydın kızlar..nasılsınız bakalım bugün?
ay gazetede okudum şimdi..
defne joy foster ölmüş.çok üzüldüm ya.daha 2 gün önce yok böyle dansda bir sürü gülmüştüm ona :59:

günaydın kızlar..nasılsınız bakalım bugün?
ay gazetede okudum şimdi..
defne joy foster ölmüş.çok üzüldüm ya.daha 2 gün önce yok böyle dansda bir sürü gülmüştüm ona :59:
inanmıyorummm yaaaaaa çok sevedimmmm tüylerim diken diken olduuuuuuuuuuuuuuuuuu:53::53::53::53:
süper olur olmasına ama sen kitapıdayken topike girebilecek misin cano...:59:

hayır canım gelemeyebilirimm ama bakalım iş nasıl maaş nasıl

kızlar günaydın ayy sabah sabah şok oldum yaaa.. yazık oğlu vardı daha 3 yaşlarında ben çok severdim bu kadını yaaa... :59::59::59::59:

Son düzenleme:
Allah mekanını cennet etsin şimdi kanaltürkte menajeri anlatıyorr yazık yaa hiperaktif neşeli bir kadındı yok böyle dansta izlemiştim bi kere ne diyeyim ayyy bebem annesiz kaldı:59:

GaleriDetay.aspx

Back