2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

gunaydın canlarım
bugun dualarınıza cok ıhtıyacım var
kariyerımle ılgılı bır mesele görüşülecek
işimin rast gitmesi için nooooluuuurrr dua edinnnnnnnn:54:

daha yeni gördüm...
Cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Bu defne joy çok etkiledi beni ya..hayat işte heves edilecek hiçbir yanı yok.

valla dün leke geldi ya şimdi yok bişey

sol tarafımda 3 gundur ağrı var
:17:

sorma cnm.sol tarafımda benim de ağrım var..hala geçmedi.1 haftadır falan var..
Inşallah düşündüğümüz konudur.

ya bu kanaltürkteki 2. sayfa programı varya izlerdim hep ama bugun konuşulanlara sinir oldum heee kadın ölmüş telefonda arkadaşı menazeri aglayarak anlatıyorr kadının sorusu suu jefnenin en büyük hayali nee ulan manyak adamın arkadaşı ölmüşş soruya bak ya manset yapcam diye :47::47::47::47:

Allah mekanını cennet etsin şimdi kanaltürkte menajeri anlatıyorr yazık yaa hiperaktif neşeli bir kadındı yok böyle dansta izlemiştim bi kere ne diyeyim ayyy bebem annesiz kaldı:59:

neden ölmüş, intihar mıymış kalp krizi falan zehirlenme??
neden ölmüş ya çok neşeli, hayat doluydu intihar değildir herhalde:59:

Allah taksiratını affetsin...
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Allahtan geldik, tekrar Allaha döneceğiz.

neden ölmüş, intihar mıymış kalp krizi falan zehirlenme??
Neden ölmüş ya çok neşeli, hayat doluydu intihar değildir herhalde:59:

Allah taksiratını affetsin...
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun
allahtan geldik, tekrar allaha döneceğiz.

bende severdım o kadıncagızı ya ..

Bence dans provalarından yorgun düştü kalbi.
Bide enrjı hapı fılanmı kullanıyodu acaba

ya bu kanaltürkteki 2. Sayfa programı varya izlerdim hep ama bugun konuşulanlara sinir oldum heee kadın ölmüş telefonda arkadaşı menazeri aglayarak anlatıyorr kadının sorusu suu jefnenin en büyük hayali nee ulan manyak adamın arkadaşı ölmüşş soruya bak ya manset yapcam diye :47::47::47::47:

cano bende merak ettim sebebi neymiş birşey diyolarmı tv'de.

Ayyyy kızlar inanamıyorum ya...
Defne ölmüşşşş,,şaka mı ...cıvıl cıvıl biriydi her programını gülerek izlerdim..Tüylerim diken diken oldu...

Çooook üzüldüm :43::43:

şimdi bu ölüm üzerine kendimi düşünüyomuş gibi olmayayım herkes üzüldü ben şimdi sorarken utanıyorum ama araştırıyorum 1 saattir bişi bulamadımm dünde sordum ama kimse cevap vermediii
:17::17:yarın eltim ilk kez bana gelecek ve ben etkilenmesini istiyorum da ne yapsam kiiiiiiii:17::17::17::17::17::17::17:

şimdi bu ölüm üzerine kendimi düşünüyomuş gibi olmayayım herkes üzüldü ben şimdi sorarken utanıyorum ama araştırıyorum 1 saattir bişi bulamadımm dünde sordum ama kimse cevap vermediii
:17::17:yarın eltim ilk kez bana gelecek ve ben etkilenmesini istiyorum da ne yapsam kiiiiiiii:17::17::17::17::17::17::17:

biraz kafamız dağılsın ben çok üzüldüm çünkü...
valla ne yönden etkilemek istediğine bağlı.

Yemeğemi geliyorlar canocum

yaaa ınamıyorum ya ben saka falan sanmıstım bazen yalan haber yapıyorlar ya
allah alalh ınanamadım ya defne olmus gercekten yazık ya nedenı ne acaba ya??

semranın oğlu ata ile aynı sebepmiş
uyuşturucu+alkol

off kötü olmuş o zaman..
hayatımda hiç içki içmedim...içkili ortamda bulunmadım..içene saygım var ama anlam veremiyorum bir insan neden içer yada neden uyuşturucu kullanır.hele ki kendini öldüresiye.Allah rahmet eylesin erken bir veda..

Back