2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

len insanlar faklı farlı gebelik testleri bulmuşlarrr yok limon yok karbonat yok bugdayy en son ögrendiğimde kendini barnaklamaa :53::53::53::53::53::53::53::53:enteresan millet vallaaaaaaaaaa:1::1::1::1:

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16:

gunaydın canlarım
bugun dualarınıza cok ıhtıyacım var
kariyerımle ılgılı bır mesele görüşülecek
işimin rast gitmesi için nooooluuuurrr dua edinnnnnnnn:54:

Medicim Rabbim işini rast getirsin.Hakkında hayırlısı olsun canım..Dualarımız seninle:48:

merhaba arkadaşlar dün ben doktora gittim bende polikistik over varmış:43: nedir ne değildir araştırıyorum. yumurtlama takibi yapacak doktor :( eşimden de sperm testi istedi. puff o da çekiniyo gitmeye. canım sıkıldı

merhaba arkadaşlar dün ben doktora gittim bende polikistik over varmış:43: nedir ne değildir araştırıyorum. yumurtlama takibi yapacak doktor :( eşimden de sperm testi istedi. puff o da çekiniyo gitmeye. canım sıkıldı

geçmiş olsun cnm . sperm testını mutlaka yaptırın eine bunu zor bişey olmadıgını anlatmalısın.
sakınol hepımızde var bişeyler
kımse sorunsuz değil ki :(

geçmiş olsun canım polikistik over ne bilmiyoum ama eşin çocuk istiyosa gitmek zorunda umarım en kısa zamanda bebikiniz gelirr:emir_bebek:

Back