- Konu Sahibi medicalsecreter
- #3.241
Eray hatun sesin çıkmıyor , ıspanağı mı yaktın yoksa ![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım aynı günlerdeyiz sen çalıştınmı bu ay naaptin![]()
Pek çalışamadım canım , sonra da küstüm eşime , inat ettim , oturuyorum akşamları öleeee
Bu aydan umutlu değilim açıkçası , sağdan soldan vuruyorlar ağrılar :S
Senin verimli miydi bu ayın :78:
jasmeen tickerini anlamadım benn niden ölee :26:
Avatar resmim ikiz bebek yaptım değişiklik olsun diye . Sonra da tickeride ona uygun olsun diye uğraştım , yapamadım :84: Öle bıraktım :)
Birini bulamadık daha , ikiye talibim , uçtum uçtum , uçtuuu uçtuuuu , aklımı tutamadım kafatasımdaaaaa
Bulutsuzluk Özlemi nide andım bu aradav:)
Mistralcim nasılsın?Bu aralar ben hiç giremiyorum.işler çoook yoğun bir de tez teslim telaşım var..
Bebek hiç aklıma gelmiyor.Ama az zamanımız kaldı.Sen de var mı bişeyler?
Bugün solda batmalar başladı bende hayırdır inş.![]()
Selam kızlar ...
İşlerin yoğunluğundan giremiyorum bu sıra bir de tez teslim telaşım var.
Mistralcim az kaldı gündaşım.Ne var ne yok?
Benim pek aklıma gelmiyor yoğunluktan ama bugün solda batmalar oluyo hayırdır inş.![]()
tüh ya naeyse inşallah bir daha ki aya sıkı çalışırsınız canım.benim bayaa verimliydi :78: :78: gün aşırı çalışıldı.inşallaaah tutarrr..göğüslerr acıyoo şimdiden acaba diyorum :18:
Hadi hayırlısı canım![]()
Aman sakın günün geçmeden test yapmaya falan kalkma![]()
kıız belkide bu bir işarettiiirrr inşallaahh.hadi yine iyisiinn![]()
![]()
İşaret beklemeyi bıraktım canım . Dedektif gibi o işaret bu işaret araya araya sıyırdım artık![]()
Kızlar , ben çıkıyorum . Görüşürüüüzzz , hepiniziiii![]()
Allah kabul etsin kuzum okudum senin ve meleğinin niyetine
çizik at bana
bennn varımmm![]()